Diğer Fake bı hesap olsanız kimin fotosunu kullanırdınız? Yoldakidermiss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ünlü değilse fotosunu gormeyeceksek söylemeyin bı zahmet Güncellemeler+1 yıl Gerçekmis gibi duran bir fakr hesaptan bahsediyorum people Fake bı hesap olsanız kimin fotosunu kullanırdınız? Cevapla Fotoğraf Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meldel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sahte hesapta tanıttığım kişinin özelliklerine benzeyen bir çizgi film karakteri koyuyorum, sırıtmıyor. 1 4 Yorumla Yoldakidermiss +1 yıl Hayır yahu. Bakanın gerçek sancağı türden bir hesap Yorumla Meldel +1 yıl O zaman sınıf arkadaşımın fotoğrafını koymuştum. Yorumla Yoldakidermiss +1 yıl Yahu meldel çok tatlısın ama ben nasıl insanların fotolarını tercih ettiğinizi merak ediyordum. Senin ilkokul arkadaşının fotosunu nereden bulayım şimdi ben Yorumla Meldel +1 yıl Allah'ım ya Rabbim bu mübarek Ramazan ayında ÖLDPWKDPWMDPWKDBen size yardımcı olamayacağım o zaman, kusura bakmayın. Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 984 cevap paylaştı. Günümüzde her mankenin her oyuncunun resmini kullanmak mümkün. Seç beğen al gibi, bilemedim. 1 0 Yorumla
Yardmedinnyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Görsellere Tumblr bad girl icon yaz onlardan en gerçekçi olanı 😂 yapmışlığım var. 1 4 Yorumla Akrep_Erkeği_ +1 yıl Valla korkulur senden 😃😃😃 Yorumla Yoldakidermiss +1 yıl www.google.com/search bu mu hahahaha Yorumla Yardmedinnyaa +1 yıl @Akrep_Erkeği_ hahahaa neden Yorumla Yardmedinnyaa +1 yıl Bu ne Yorumla
EmirTA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 438 cevap paylaştı. bu olabilir 0 0 Yorumla
bıldırık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bakkal nuriye teyze asddff 1 1 Yorumla Yoldakidermiss +1 yıl Kasiniyorsun ama o kim hanımefendi nereden bilek 👿 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kemal sunal 1 3 Yorumla Yoldakidermiss +1 yıl O çok bilindik yahu milleti kandirabikecegin bı fake hesap için ne kullanirdin Yorumla DForVendetta +1 yıl Kendi fotoğrafımı 😄 Yorumla Yoldakidermiss +1 yıl Kendi profiline koy da bakalım çok fake duracak mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sahte hesapta tanıttığım kişinin özelliklerine benzeyen bir çizgi film karakteri koyuyorum, sırıtmıyor.
Hayır yahu. Bakanın gerçek sancağı türden bir hesap
O zaman sınıf arkadaşımın fotoğrafını koymuştum.
Yahu meldel çok tatlısın ama ben nasıl insanların fotolarını tercih ettiğinizi merak ediyordum. Senin ilkokul arkadaşının fotosunu nereden bulayım şimdi ben
Allah'ım ya Rabbim bu mübarek Ramazan ayında ÖLDPWKDPWMDPWKD
Ben size yardımcı olamayacağım o zaman, kusura bakmayın.
Günümüzde her mankenin her oyuncunun resmini kullanmak mümkün. Seç beğen al gibi, bilemedim.
Görsellere Tumblr bad girl icon yaz onlardan en gerçekçi olanı 😂 yapmışlığım var.
Valla korkulur senden 😃😃😃
www.google.com/search bu mu hahahaha
@Akrep_Erkeği_ hahahaa neden
Bu ne
bu olabilir
Bakkal nuriye teyze asddff
Kasiniyorsun ama o kim hanımefendi nereden bilek 👿
Angela Merkel'in fotosunu koyardım...
Kemal sunal
O çok bilindik yahu milleti kandirabikecegin bı fake hesap için ne kullanirdin
Kendi fotoğrafımı 😄
Kendi profiline koy da bakalım çok fake duracak mı