Herhangi bir model/ünlü, ya da başka bir şahısı fotosunu kullanıyorlar.
Belli oluyor hemen zaten fake olduğu da sebebi ne acaba?
Belli oluyor hemen zaten fake olduğu da sebebi ne acaba?
Güzel Soru 👍🏻 Ya Ben Aslında Kendi Resmimi Kullanırım da Profil Kapak olarak Ama maalesef Hepimiz biliyoruz bunu Kimseye Güven Olmuyor ki Bazılarımizin başına Geliyor bu Sorunlar Şimdi sahtekarin biri Geliyor Fotonu görüyor Alıyor Adına fake Sahte hesap açıyor Fotonu kötü işlerde sapik işlerde de kullanıyor sonra al başına belayı Bu yüzden kendimi hiç paylaşmıyorum Yoksa çekindiğim korktuğum falan yok kendimi paylaşırım ama dediğim gibi bu sahtekarlar Olmasa Olurda Adi herifler Ulan Ne kadar Şerefsiz Varya Biri ona aynısını yapsa hoşuna gider mi mutlu olur mu olmaz ama başkalarına gelince onun adına pis şeyler yapıyor Varya böylelerini Şikayet edeceksin En ağır cezaları alsınlar Hadsizler
Asla istedikleri şeylere sahip olamayacak kıskanç ve zayıf insanlar yapıyor bunu. En kötüsü de fake olmadıklarına kendilerini aşırı bir şekilde inandırmış olmaları. Zavallılar
Cevap
54Cevap
bir de fake olduğu halde benim diyenler yok mu yahu
Ciao🦇🍀
Kişiler kendilerini göstermek istemiyor. Kimisi bu sitede takıldığından utanıyor. Kimisi gizem yarattığını merak oluşturduğunu düşünüyor. Kimisi fotoğraflarının başka yerlerde kullanılacağını düşünüyor. Kimisi kendini beğenmiyor kimisi ise sadece koymak istemiyor.
Bu platformda maalesef insanlar kendini gizlemek zorundaymış gibi düşünüyor. Açık açık konuşurum, istediğimi derim düşüncesindeler. Saygı da duyuyorum. Ama o fotoğraftaki kişiymiş gibi davrananlar komik tabi
Çok takılma buradakilerin kafayı çözemezsin fake olduğu belli olan fotoya bile yüzüne emoji koyan tipler var
Sevdiği için koyuyordur. Ben şimdi Benedict Cumberbatch fotoğrafı koysam, insanları ben oymuşum gibi kandırmaya çalıştığımı mı düşüneceksiniz?
Bide benim derler ya bide şu var sen bilirsin inanmak zorunda degilsin jsnsnnsnd
Paylaştığım, soru , profil vs. Bütün fotolar bana ait. Kendi cekimim
Anonim takılmak istiyorlardır belki ama fake takılıp ben şuyum diyenleri de anlamam.
Ben beyin gelişiminin eksikliğinden ötürü olduğunu düşünüyorum.
Fake foto kullanmalarını anlarım da bi de benim diye direten beyin fukaraları var onlara burdan sesleniyorum ta kafalarını silkeyim.
Güvenmiyorum çünkü bin türlü abaza var bir de kafa dağıtmaya geliyorum beni görseler kim olduğumu bilseler ne olur burada olan burada kalır
Ara ara kendimi koyuyorum ara ara bunu. Çünkü keyfim öyle istiyor
Bence onlar da biliyor belli olduğunu ama zevk meselesi, kullanıyorlar.
Seneler önce kullanmıstım.
Nedeni tipsiz oldugum icindi.
Tabi sonradan pisman oldum.
Bir daha artık yapmıyorum.
Akıllandık.
Garfield benim foto uysuz esprili inatci fakat dikkat cekici
Genelde fenomenler yapıyo
Yahuşuklu değiliz, çekme oğul beğenmezler bizi
Senin kadar güzel olamadıkları için baby 😂
❤️❤️
Evet kim neden kullanıyor? Teessüf ederim
Öylesinedir belki, bilemedim.
Öylesine koyuyorlardır belki
Bunu en çok kızlar yapıyor üstelik.
Atatürk'ü kullanıyorum belli olsun bi'zahmet
Özgüven yok ama egoları o biçim
Benim kullandığım hiç belli olmuyor
Yapmacık olmayı sevmem gerçekçilik daima iyidie
Anlam veremediğim bir durum.
Hiçbir zaman fake fotoğraf kullanmadım.
Çirkiniz kanka
Neden gerçek ismin degil?
Yok ya na fakesi xdxd işte benim Zeki Müren 🤣
Kandırmak için değil sevdiğim bir ünlü
Kim neyapacak foto yu koysam ne koymasam ne...
Sevdiğim bir ünlü o yüzden
Fake fotoğraf kullanmıyorum.
Demkki kendileribi sanalda onlar gibi saniyorlar
Sen gerçekmi kullanıyorsun
Herkes sen gibi dünya gözeli mi yigen
Sende feyk kulanıyorsun
Aynen birader feyk bu kız
Bir çok yönü var aslında özellikle bu site içün
Çünkü maaallikta önde bayrak tutanlar ezikler
yok ben kendi ünlü fotomu kullanıyorum :)
kbelki biri yer hesabi
Senin kadar guzel degiller ondan
Yoda olmasan en fake sen duruyorsun masallah🧿🧿
Fake hesaplar genelde xper 4 u bile goremiyor 😄
Zaten cogu bilincli fake de, fake oldugunu cok belli etmemek icin bukadar guzel foto koymazlar.
Bu site insani uzman yapiyor fake konusunda😁
Ezik ve ego tatmini
Tipsiz la onlar
Sebepsizler 😄
Çünkü ben çirkinim
hoşuna gidiyordur
Çünkü ayıp
Bilmem gelecek olumsuz yorumlara karşı sinir olup ya da kızlarda yaşadık lari için dedim üzülme sen ya kıyamam 😌😌
Nasıl neden
İşte
Seninki fake mi
Napalım tipsiziz
Özgüvensizlik
Sence bu ortam ve bu devirde nedendir
Çünkü öyle
Demi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?