iç mimarlık okumak istiyorum ama cok zor yapamazlasın derslerını akldırmazsın dıyolar anadolu meslek lisesi ögrecsı oldgm ıcın teknık cizim dersleri gördüm gayette başarılı bı ögrencıydım sınıfın en başarılısı bendım dıyebılırm buda artık bı yon dıyolar bırz bılgı verırsenız sevınırm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben dış mimarım iç mimardan arkadaşlarım var, sınava girerlerken bir tane küp vermişler ve bundan mobilya tasarlamasını istemişler. Sadece giriş sınavı böyle sonra ne yaptırırlar sen düşün. Okuyum bitirirsen de nişantaşına yerleşmeni öneririm, baya iş yaparsın orda.
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D ben kuptente esya bulurum ucgendende yıldızdanda hayal duyam muazzam seklde gelişmiş benm :D pekı dış mıamrlık nasıl daha mı ıyı dahamı koly
Soran+1 yılben ev kusuyum dışarı pek cıkmam bıseler tasarlamıyı severm cızım yapmayıda severm fazla yazmak bana ters ama cızım yaparm :D
En İyi Cevaplar
iç mimarlık bölümünde "sanat tarihi, diğer tarih ve sözel dersler" in yanında asıl önemli olan proje dersleridir, genelde size bir mekan verip orayı belli şeylerin dışına çıkmadan "otel odası, ofis, restorant... ne ise işte" istenen şekilde tasarlamanızı isterler. bu ödevlerinizde hem yaratıcılığınızı kullanıp hem de güzel sunum yapabilmeniz gerekir. zaten bunların eğitimini de -birazcık- veriyorlar. sunumda -AutoCAD, 3dsMax- çizim programlarını kullanarak mekanınızı çizmeniz gerekir, ayrıca maketini yapmanız gerekir. bunların eğitimi okullarda tam anlamıyla vermezler ama sizden bunları bilmenizi beklerler (bence de böyle olmalı). Araştırmacı olup size söylenmemiş olsa bile konuyla alakalı şeyler öğrenip bunları yeni projelerinizde kullanırsanız hocalar etkilenir..
12 Yorumla
Soran+1 yılautocad felan kullanıyorım ama 3dsmax blmıyorum autocadıde nasıl kulancgmızı anlatmadılar ama bız kendmz pcye yukleyp kendmz grendık onuda ögrennz skntı yok. d:D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buyrun iç mimar benim bir sıkıntı mi vardı ;))
13 Yorumla
Soran+1 yıl:d ahyır ebnde iç mimarlık ıstıyorum bırz bılgı alıcktm sdce
Soran+1 yıltamm özelden mesaj atıcm bn sna :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
İç mimarlığı bilmem ama yurt dışında uygun paralara normal mimarlık okuyabilirsin hemde türkçe ve denkliği var tavsiye ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılyok ben iç mimarlık ıstıyorum yınede tavsıyen ıcın saol
+1 yılyaparsın kardeş bizim malbi arkadaş vardı o bile yaptı başarılıda değildi çizim paylaşıyo şimdi facede
09 Yorumla
Soran+1 yılproflını lık atarmısn cızımlerıne bakmak ıstıyorum arkdasını eklmem söz :D yok bn o kadar deglım cızımım cok ıyı hayal dunyam genıs normal derslerdede basarılıyım
- +1 yıl
link paylaşamıyorum facen ne senin ne diye arayım link atim
Soran+1 yılsen benımkını boşver arkdasnn adıı soyadnı evr ben blurum
- +1 yıl
yusuf
Soran+1 yılsoyadı
- +1 yıl
sölemem sonra o pç dalga geçeer benle :D
Soran+1 yılneden dalga gecsn be eklemıcm bıse yapmıcm bakp cıkıcam
- +1 yıl
profili kapalıdır boşver yaparsın işte 3 boyutl ev felan çizmiş
Soran+1 yılpekı atma cokta önemlı bı durum degl zaten
iç mimarlık okuyorum çok zor uğraşırsın baya göründüğü gibi değil tasarım önemli
03 Yorumla
Soran+1 yıltasrm yaparm bn nolckkı
Soran+1 yılben begendırrım ınsanlra bışeyı akbl ettrme knusunda becerm vr
+1 yıldirekten döndüm iyiki yazmamışım.
012 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
geçen yıllarda tek bir tane alınmış ondan. tmden gidileni kastediyorum yalnız.
Soran+1 yılanladım da bır kısımı almıslar yanı yuh hıc almasalrms
- +1 yıl
evet. baska şeylere yönel bence ayrıca da emin ol azcık kasarsan bir yer gelir. gerçi ben kendimi çok kasmadım ama istediğim yeri kazandım o ayrı :D tmcisin de mi?
Soran+1 yılevet tmcym sen ne okuyosn şu an
- +1 yıl
sosyal hizmet :D
Soran+1 yılhmm guzlms :D
- +1 yıl
istediğin olunca daha iyi oluyor :D edebiyatı sıkı tut gerisi gelir ben cumhuriyet dönemini yalayıp yutmustum resmen :D
Soran+1 yıltarıh deglmı o :D
- +1 yıl
ne tarihi? tarihe takılma önemli değil ygs
Soran+1 yılne önemlı
- +1 yıl
Edebiyat cografya lyssi
+1 yılmimarlık oku iç mimarda olursun :)
04 Yorumla- +1 yıl
ha puanını bilmiyoruz ama pardon :)
Soran+1 yılnaqsıl yanı mımarlk oku ıc mımarda olrsn
- +1 yıl
mimarlık oku mimar ol aynı zamanda iç mimarlıkta yaparsın bol para kaldırırsın :)
- +1 yıl
iç mimarlık sertifikasına ihtiyacın yok mimar olduktan sonra
Gizli Üye(36-45)+1 yılxpeeerr
23 Yorumla
Soran+1 yıl:D acık sözlüleri severım +1 verıyorum sana :D
Cevap sahibi+1 yılallah razı olsun
Soran+1 yılrica ederım
+1 yılMimarlık okuyorum?
01 Yorumla
Soran+1 yılolsn snde bılgı ver
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz