Bebek örgüleri çok hoşuma gidiyor hobi olarak örmek istiyorum ama çevremdeki insanlardan yardım almadan yapmak istiyorum dediklerini anlamıyorum veya onlar benim ne istediğimi anlamıyor önerileriniz var mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu zamanda bunu öğrenmek çok kolay video izle ilk başta hemen yol almayı düşünme emek isteyecektir
Kanallara baktığım oldu ama bu yolda ilerleyen birisi bana öncelikli izlemem yapmam kolay olan şeyleri önerebilir kanallara baktığımda örgüyü alışlarını bike çok farklı görüyorum
Bende annemden öğrendim ama ona göre daha farklı tutuyorum falan. En kolay düz haraşodan düz kese 🧽 falan ör
Daha önce yelek ördüm hiç bilmiyor değilim
😅 o zaman valla ben de model bilmiyorum
Pirinç falan var güzel duruyor
Evet aslında haroşa pirinç düz tor biliyorum sadece kesim nasıl yapılır yaka nasıl koyulr bunların pratiğini anlamam lazım
Ben de o kadar bilmiyorum 🥺
Öğreniriz inşallah kimse istediğim gibi önem verip anlatmıyor o yüzden
Doğrudur öğren de minik minik yelekler bakalım
İnşallah teşekkür ederim
❤️
Merhaba ben YouTube den izleyerek pek çok şey ördüm izleyerek yaparsan senin için daha kolay olur ben lif moddeleri ve izleyerek öğrendim şimdi hepsini yapabiliyorum
Bebek örgüsü yaptın mı lifi pek sevmiyorum ceket yelek örmek istiyorum bir tane ceket ördüm ama şu an kendi başıma girişmek istiyorum
Bebek örgüsü de yaptım YouTube de ören hanım videoları var anlatımı da çok iyi tavsiye ederim
İnceleyim çok teşekkür ederim
Rica ederim 🥰
Bennnn🙂🙂
Nasıl başardın
Geçmişte ben 10 yaşlarındayken annem felan yapıyordu görüyordum. sonra YouTube felan bı iki model baktım. atkı vs ördum oldu
Anladım
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!