Bu arkadaşlarla karşılaştığınızda çığlık atanlardan mısınız yoksa öldürür müsünüz?
Voldemorrtt sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılBenim fobim var maalesef önceden yani 7-8 yaşlarımda böcekleri yakalar bacaklarını koparırdım 😅 sonra bahçede hamakta gündüz vakti uyurken kulağıma haşere girmişti gıdıklandım uyandım bide içimde düştü çıkaramayınca bağırdım filan tilsindim şu an anlatırken bile kötü oluyorum gölgeden filan tedirgin oluyordum böcek diye psikolog fobimin olduğunu söyledi yani korkmuyorum ama tiksiniyorum çok kötü geliyor biri öldürürken bile orada olamıyorum ya da bir fotoğrafta görsem fotoğrafa bile dokunamam maalesef ☹️
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir travmayı uyandırdım ben arkadaş, sorry!! :D
- +1 yıl
😅
En İyi Cevaplar
Korkmuyorum ama gördüğümde de öldürmem hiçbir canlıyı sevmesemde. Nasılsa ev içerisinde yaşayabileceği zaman kısıtlı kendi doğal ortamı değil o yüzden bırakırım kendi yoluna gitsin diye😊
03 Yorumla- +1 yıl
Hem korkmayıp hem merhametli davranıyor olman harika, bravo:))
- +1 yıl
Evet kesinlikle onların da canlı olduklarını unutmamalıyız
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar Ne Diyor
72
+1 yılBütün böcek türlerinden ve saydıklarından korkuyorum özellikle örümcekten ultra korkuyorum. Bazıları abartı falan demiş ama bu insanın elinde olan bir durum değil. Ben mesela gün içerisinde böcek görüp etkilendiğimde gece rüyamda onlarla boğuşuyorum hep.
00 Yorumla
+1 yılYolda ölü kuş kedi görsem yolumu değiştiren insanım sjslxjsp arı görsem kaçarım köpek görsem aynı kelebekten bile huylanıyorumm jfşşsjdşdkşf cevabımı anlamışsındır 😆😆😆
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar korkusuz olman şaşırttı bizi :D
- +1 yıl
😆😆😆 Yok ya ne korkması ölmüşüm
+1 yılO an moduma bağlı cok kez peçete ile aldim dışarıya attim cok gezde terlikle vurdum bir daha terlikle vurmam 2 gun midem fena dolaştım gorunce bagirmam ama Huylanirim jdkdkd
07 Yorumla- +1 yıl
Genelde korkulan canlılar ama özellikle kadınlar bunları görünce çığlık falan atıp değişik tepkiler veriyorlar.. Hamam böceklerinden mi bahsediyorsun sen artık nasıl vuruyorsan hayvan ne hale geliyorsa !!
- +1 yıl
Bana kizmaya hakkin yok
O hamam böceği pis yerlerde dolasiyor ve mikrp saçıyor o an refles olarak öldürürüm bana niye kızdın anlamadim fare de görsem öldürürüm - +1 yıl
Kızmadım, şaşırdığım için koydum ünlem işaretlerini ! Ayrıca tabii ki öldürmemelisin de insan hayatını tehlikeye atacak ve ciddi problem yaratacak canlılar değiller... Ama sen direkt öldürüyorsun onlar da canlı ve çektikleri acıları düşün ?
- +1 yıl
Bir kere yaptım ve dahada yapmam hem terliği yika hem yerleri sil yorucu alip pecete ile disariya atıyorum
- +1 yıl
Hamam böceği cidden terlikle vurulmamasi lazim Öğğ midem fena oluyor
- +1 yıl
Yaa sadece yorucu olduğu için mi vazgeçtin öldürmekten arada zahmetsiz olsa devam eder misin? Ne güzel korkmuyorsun işte, tutup at işte onlar da yaşasın kardeş kardeş geçinip gidin :D
- +1 yıl
Sen o ara büyük ihtimal böcek değil de büyükbaş hayvan öldürür gibi vurdun hayvan ne hale geldiyse artık :D Ama neyse ki tiksinmene yol açmış artık bunu yapmazsın heralde:)))
+1 yılMinik bocekler ve fare gordum akrep hic gormedim ama öldurmem. Ciglik atmam korkmam ama zarar vermem mumkunse disariya cikaririm ya da pencereyi falan acarim ciksin diye
02 Yorumla- +1 yıl
Bravo:)) Kendine 'psikopat' demişsin ama çoğundan mantıklı ve merhametlisin:))
- +1 yıl
O psikopatlik damarima basanlara sadece yoksa merhametliyim kiyamam hayvanlara 🐥
+1 yılAvusturalyaya gitmiş ve 8 ay yaşamış biri olarak her türlü şeyi gördüğümden öldürmeye alıştım :D Fare hariç her türlü haşereyi (tarantula dahil) tek tıkta öldürüyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Bunlardan korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D Peki hangilerini öldürdün şu ana dek? O genelde tek tık olmuyordur da:))
- +1 yıl
Tarantula akrep hamam böceği çiyan solucan kertenkele vs vs
- +1 yıl
Yook artık bildiğin suç makinesine dönmüşsün gurbet ellerde :D Buralarda bunları görenlerin çığlık atıp ayılıp bayıldığından haberdarsındır heralde:)) Peki çocuklukta olanlar dışında son zamanlarda falan hatırladığın en büyük akrep ve hamam böceğini nerede ve nasıl öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' gibisinden kısa kesme pls.. Nerede gördün nasıl yaklaştın nasıl yaptın falan olayı baştan sona anlat.. Korkunçlu ve heyecanlı olsun :D Söz sende sipirmin:))
- +1 yıl
Burda bir hamam böceği gören mahalleyi etrafına topluyor :D Ben Alman vatandaşıyım ve Almanyada yaşıyorum son zamanlarda en büyük gördüğüm akrep yazın avusturalya seyahatımdeki akrepti :D Bavulumu açıp dolabıma yerleştirecektim dolabın içine girmeye çalışan bir akrep gördüm avucumdan daha büyük bir büyüklükteydi yakınımda terlik vs olmadığından en sevdiğim parfümü alıp üstüne koydum ve ezildi ama ölmedi sonra o otel odalarında havluların vs olduğu dolaba gidip terlik aldım ve 4-5 kere kafasına kafasına vurdum öldüğüne en azından bayıldığına emin olduğumda terlikte beraber camdan aşağı attım :D
- +1 yıl
Yaa akrebi hep daha dayanıklı ve tehlikeli bir hayvan sanıyordum.. Bu ne böyle parfüm, terlik falan hayvanın gözümdeki tüm karizmasını çizdin:)) Ama sen de resmen korkusuz şovalyesin oradan bayılman gerekirdi halbuki :D Peki hamam böceği en çok korkulan o genelde en büyüğü falan nasıldı onla neler yaptın onu da anlat plss.. Aklımızda deli sorular:))
+1 yılFare öldürdüm küçükken hâlâ gözlerim doluyor o kadar çok pişmanım ki niye öldürdüm onu bile bilmiyorum aklım yetmiyor off
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuklukta akıl tam olarak ermediği için olabiliyor böyle şeyler.. O nedenle büyüdükten sonra bilerek yaptıklarınızı soruyorum
+1 yılBen aslında fareden cok korkmuyorum ama hamambocegi bebek olmazsa baya korkutucu oluyor. Akrep ve tarantuladan muazzam korkarım. Küçüklüğümde tarantulaya googleden baktığımda 1 ay uyuyamadim
00 Yorumla
+1 yılÖldürmedim ve inanılmaz tiksiniyorum. Fare görünce kalp krizi geçirecek gibi oluyorum durum o kadar vahim. 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahahh öldürmemen çok iyi çünkü onlar da birer canlı ve umarım hiç karşılaşmazsın :D
+1 yılFareden çok tiksinirim hiç sevmem
Akrepte ayni sekilde11 Yorumla- +1 yıl
Hamam böceğine bayılıyosun heralde :D
+1 yılFare bi kere felan gordum hayatimda akrep gormedim hamam bocegi gordum gormedim emin degilim ama boceklerden korkmam
10 YorumlaFareden korktuğum kadar başka bir şeyden korkmuyorum yaa diğerleri bir şey değil
01 Yorumla- +1 yıl
Fareden korkmayan pek yok gibi zaten, geçebilirsin :D
+1 yılCok fare öldürdüm tığ bile geçirip eklediğim olmuştur
023 Yorumla- +1 yıl
Yok artık abartma.. Hadi böceklerden kırkayaklardan korkmuyorsun anladım ama fareden korkmayan kadın yok gibi hatta erkeklerinde bir çoğu korkuyor :D Karşılaştıkların minik fındık fareleri mi peki yoksa bildiğin büyük lağım fareleri falan mı?
- +1 yıl
Su gri olanlar var ya tarla faresi bizim koy evimizde eskiden vardı
- +1 yıl
Ya onlar minik baya suratlı falan sevimli oluyor aslında bence.. Kapanla falan mı öldürüyordun peki eskiden derken çocukken falan mı?
- +1 yıl
Ne kapani üstüne süpürge ile vur vur olur
- +1 yıl
Ne biliyim cesaret patlaması yaşıyorsun resmen genelde hep korkulan şeyler :D Ve genelde bu konuda kızların çığlık atmalarına alışık olduğum için sana sorup duruyorum bildiğin istisnasın.. Peki çocuklukta olanlar hariç böyle börtü böcek haşere takımından öldürdüğün en büyüğü hangisiydi hatırladığın?
- +1 yıl
Akrep öldürdüm bir kere bir de bir kez babamla yılan öldürdüm
- +1 yıl
Cidden genele göre cesaretlisin.. Peki o akrebi nerede gördün ve nasıl öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil de olayı baştan sona anlat pls nerede gördün, kaçırmadan nasıl yaklaşıp öldürebildin vs diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar tehlikeli ve dayanıklı normale göre.. Sana zarar vermeye çalışmadı mı? Aklımızda deli sorular :D Söz sende sipirmin :D
- +1 yıl
Simdi akrep bizim merdivenin yanında idi ablalarım cok korktu akrep te sürekli kuyruğunu bana salliyorsu herke bağırıyordu sana zehir fışkırır falan ben de onun üstüne temizlik bezi attım ve kazma ile basini gövdesinden ayırdım cok kotu kokuyordu
Ben de ilk basta korktum ama onca korkak arasında cesaret buldum - +1 yıl
Yani genelde zaten öyleler sen de var bir farklılık :D Hatırladığın en büyük kırkayağı da anlat pls ama böyle yine, kestirip atmadan onlar da resmen dokuz canlı ve çok soğuk görüntüleri var.. Baya uzunlar hayvanın durmadan bir yeri oynuyor ?
- +1 yıl
Simdi dag da gezerken iste kekik topluyorum kekik toplarken uzunca kırmızımsı bir şey geçti hızlıca bana doğru geliyordu ben de biraz korktum tabii kuzenim korkudan çığlık attı sonra yine cesaret tuttu beni ben de bulduğum bir taşla üstüne koyup ezdim ama igrenc ti
- +1 yıl
Ya cidden korkusuz şövalyesin ha evde, dağda, kırda :D :D Ve öyle güzel anlatıyorsun biz de yaşamış oluyoruz resmen:)) Tamam seni yorduk ama son olarak en son hatırladığın ve büyük farelerden birini anlat final olsun :D Sen yazınca şaşırıyorum çünkü genelde en ufak böcekten bile çığlık atan kızlar çok fazla çevremde.. Fareler de çok zeki hayvanlar yakalamak neredeyse imkansız ve görenler genelde korkar.. Hatırladığın en büyük fareyi nerede gördün nasıl uğraştın nasıl yakaladın nasıl öldürdün en detaylı ve uzun cevap final böyle olsun:))
- +1 yıl
Un deposunu açtım elimi tam içine soktum ve unun içinden hareket eden sıcak tüylü bir şey geldi elime ben de ilk önce biraz korktum heyecanlandım ama elimi oyle bir tırmalar ki yemin ettim ben onu tutup çıkarıp öldüreceğim neyse tuttum kıyafetinin içine girdi çığlığı bastım ama sonra kıyafetini silkeledim iste o sıra zaten basi dönmüş yee düştü ben de bastim üstüne un ufak oldu
- +1 yıl
Yook artık çoğu kişi bayılır o durumda içine girmiş !! Yalnız bir şey söyleyeceğim ya tamam akrebe baya sert davranmışsın ama bu kırkayak ile fare çok dayanıklı hayvanlar değil mi? Sen öyle onların öldüğüne emin misin yani öyle bazen küçük böcekler bile ölmüyor.. Fare mesela üstüne basmakl kolay kolay ölmez kırkayak da aynı şekilde.. Bunlar ölü taklidi yapabiliyor üstelik öldüklerine emin misin?
- +1 yıl
Kanı fışkırdı ya oradan biliyorum bir de bizim köpeğin önüne attım afiyetle yedi yılanı da ayni şekilde ama kırk ayak dağda kaldı
- +1 yıl
Kırkayak şu an intikam planları yapıyor bir yerlerde :D Ya fake olduğunu düşüneceğim neredeyse garipsin
- +1 yıl
Yok be ben köyde doğup buyudum zamanında evimizi az fare yılan basmadı
- +1 yıl
Olsun ya şehir ya da köy farketmez biraz yapı ile de ilgili sen soğukkanlısın bu konuda.. Hatta gözü karartıyorsun resmen !! Çoğu insan yakalayamaz bile sen tığ ile bile yakalamışsın, tığ ile nasıl yakaladın ya sormayım diyorum ama hep aklıma takılıyor:))
- +1 yıl
Ablamin düğün günü ydu iste o zaman ben 8 yaşındaydım tabii çocukluk ya herkes geline veda ederken fare bastı düğünü benim de elimde tığ vardı oyun oynarken almıştım elime iste fare ye biri yanlışlıkla bastı topuklu ile bagiriyorlardi ben de herkesin takdirini toplamak için fareye tığ geçirip havaya kaldirim kani parmaklarima akti
- +1 yıl
Ya bunları iyi yazıyorsun ha, karmaşık bir duygu dünyan var :D :D
- +1 yıl
Valla benim dunyamı daha anlayan olmadı
- +1 yıl
Karmaşık ve anlaşılması için de hiç yardımcı olmuyorsun
- +1 yıl
Nasil olayım soyle de edeyim?
- +1 yıl
Yok ya kimseye şöyle ol böyle ol demek niyetinde değilim.. Sadece anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum.. Olayları biraz abartıyorsun gibi geldi his dünyanla alakalı heralde
+1 yılöldürmem ki insan sevdiği hayvanları öldürürmü bağırmamda sadece uzak dururum zararlı çünkü
02 Yorumla- +1 yıl
Harikasın:))
- +1 yıl
teşekkürler
Küçük böcekleri süpürgeyle çekerim ama akrep veya fare görsem napardım kestiremiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Çığlık büyük ihtimal :D
+1 yılYoo korkmam genelde tutup dışarı atarım
Eğer öyle imkan yoksa öldürmeyi seçerim03 Yorumla- +1 yıl
Bunlardan korkmayıp yakalama cesareti gösterenler bildiğin istisna burada :D Peki çocuklukta ya da yanlışlıkla olanlar dışında öldürdüğün neler var?
- +1 yıl
Haşereler sinekler böcekler😅
Ama çocukken yanlışlıkla akrep avuçlamıştım - +1 yıl
Yaav işte hangi haşereler, böcekler mini minicik olan da var kol kadar olan da o yüzden sordum zaten :D Bu mangal yürek doğuştan diyorsun yani :D
+1 yılAy keske davet etmeseydin fareden ozellikle tiksinirim korkulu ruyam. Ama bocek oldurmuslugun var
010 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D Ya sen yine çoğunluk içerisinde istisnasın böcekten korkmayarak.. Yalnız çok ufak tefek olanlar değil hamam böceği, kırkayak gibi büyük genelde korkulanlardan bahsediyorum öyle olanlardan hiç öldürdün mü?
- +1 yıl
Kirkakayagi farasha koyup oldurmeden camdan atmistim dedigim gbi onlardan tiksinmiyorm. Karafatma tarzi bocekleri hic affetmem 3 vurusta boku cikar:D
- +1 yıl
Böyle hamam böceği vs gibi böceklerden korkmayan tek kadın olarak KS tarihine geçtin tebrikler :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nasıl öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil de olayı baştan sona anlat pls nerede gördün, kaçırmadan nasıl yaklaşıp öldürebildin vs diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Adamlar çok hızlı ve dayanıklı normale göre.. Turbolular ve böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen Söz sende sipirmin :D
- +1 yıl
Kanka hamam bocegini gorelii uzunn zaman oldu oncelikle avimi seyrediyorum sessiz bir sekilde izledkten sonra elime terligi aliyorum pat pat vuruyorum bu kdar:D
- +1 yıl
Buradakiler çok hareketli ya yakalamak imkansız kaçmıyorlar mı ve onlar kafası kopsa bile yaşıyorlarmış hatta ağır darbeler falan alsalar bile hareketsiz kalarak ölü taklidi yapıyorlarmış, öldüklerine emin misin bu kadar kolay olmamalı :D
- +1 yıl
Kanka ortadan ikiye ayrilana kadar vuruyorum geberesiceler hemen olmuyo ztn vurur vurmaz atiyorum camdan ztn. d
- +1 yıl
Yalnız şurada onlarca yorum var herkesin profiline baksam seni görünce ''kesin korkuyordur ya da kıyamaz'' falan derdim.. Ya ne kadar katısın hiç affın yok.. Resmen badgirl çıktın :D
- +1 yıl
Normalde kiyamam ama bu karafatmalara affim yok kanka. d su farelerden nefret ediyorum hic eve girdimi grdyse nasil onlem aldin ve oldurdnmi?
- +1 yıl
Hayır fare hiç girmedi ama girse de öldürmem ya hamam böceklerini falan da öldürmem yazık ya onlar da canlı.. Hamam böceklerine de af istiyoruz:)) İlgilenme onlarla terk et orayı :D
- +1 yıl
Oldurmezsen evde kalir ama eve giren fare geri cikcak hali yok ya :D
Hamam böceğinden çok korkarım,öldüremem, kaçarım. Onun dışında annemle fare öldürmüşlüğümüz var.
03 Yorumla- +1 yıl
Genelde en çok korkulan hamam böceği özellikle kadınlar gördüğünde çığlıklar havada uçuşuyor :D Fare minik fındık faresi miydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi mi?
- +1 yıl
Nasıl oldu peki nerede gördünüz ve en önemlisi nasıl yaklaşıp nasıl öldürdünüz? Fareleri yakalamak normalde imkansız gibi üstelik bu kocamanmış öyle büyükler insanın üstüne falan atlıyor :D "vurdum öldü" gibi kısa kesmeden baştan sona anlat pls!! Ayılanlar-bayılanlar, çığlıklar vs yok muydu :D Olayda senin tek rolün süpürgeyi vermek falan bence :D
+1 yılÖldürmem, ordan uzaklaşırım sadece. Aşırı bağırıp çığlık atmam.
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :D
+1 yılKorkarım genelde ama sinirli olursam içinden geçerim
010 Yorumla- +1 yıl
Var mı bir içinden geçme anın?
- +1 yıl
Bi kere yazlık eve gittiğimizde eve fare girrmiş küçük. Ordan oraya koşturuyodu bemde babama kızmıştım ayağımın önüne geldiğinde fareye tekme atıp duvara yapıştırmıştım :( özür dilerim minik fare ❤
- +1 yıl
Sonra birden uyandın heralde :D
- +1 yıl
Kanıt mı gerek kdkdkdkdnd
- +1 yıl
Evet hadi kanıtla.. Çağır velini gelsin :D
- +1 yıl
Muğla büyükşehir belediyesinr bağlı bodrum belediyesi çöp konteynırlarına bak ndndjdjjd
- +1 yıl
Olmadı Bilge !
- +1 yıl
Yav inanmayan sensin ben napıyım mdkdkskd
- +1 yıl
Beni inandırmak senin asli vazifen... Kanunda aksine bir hüküm bulunmadıkça, taraflardan her biri, hakkını dayandırdığı olguların varlığını ispatla yükümlüdür (TMK madde 6)
- +1 yıl
Tamam. Ksjsjd
Çığlık atarim ordan kacarim ozellikle fareyi gorunce korkudan ağlarım aşırı korkarim
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahahh teşekkürler :D
akrep hariç diğerlerinden öldürdüm, zerre kadar korkmam
019 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya peki fare minik fındık farelerinden miydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi mi ? Hamam böceklerinin de bazıları baya büyük hiç öyle olanlarla denk geldin mi?
- +1 yıl
Ya genelde çok korkulan canlılar o yüzden sordum hatta kadınlarda çığlıklar falan havada uçuşuyor:)) Fareleri yapışkan ya da diğer canlı tuzaklar öldürüyor mu orada canlı kalmaya devam etmiyorlar mı ve gördüğün o hamam böceklerini nasıl öldürüyorsun normale göre çok hızlı ve dayanıklılar acayip dengesiz hareket ediyorlar!!
- +1 yıl
Çünkü bu canlılara karşı özellikle kadınlarda anormal bir korku var, fare ve akreple pek karşılaşmadık ama hamam böceği falan gören çevremdeki kadınlar kafayı yiyor resmen.. İlgi çekmek için yapıyorlar diye düşünüyorum ama bazıları ile çok yakınız bana rol yapacaklarını sanmıyorum.. O nedenle sormak istedim... Bu arada sen de çok katısın ya hiç affın yok, yazık değil mi !!!
- +1 yıl
Evet sonuçta canlılar ve hisleri de var illa kedi-köpek öldürmek gerekmiyor..
- +1 yıl
Öldürme bari bundan sonra:))
- +1 yıl
Bir dahaki sefere öldürecek misin ya doğru söyle seni ikna etmeyi başarabildin mi? :D
- +1 yıl
Bak bak önyargılara bak:)) Kırdığın kalbi belki düzeltirsin ama sen perte çıkardığın böceği nasıl geri döndürebileceksin? Hem ben kötüysem sen iyi olmaya bak alla alla :D
- +1 yıl
Dini hükümleri farklı yorumlayıp kendinize kalkan yapmayın.. Eminim sadece sana zarar vermek üzere olanlar ve evdekileri öldürüyorsundur.. Hem öldürmesen hamam böceği bu mazAllah ağzını burnunu yer sonra insanın !!
- +1 yıl
Tartışmayı resmen eze eze kazandım yol alabilirsin :D :D
- +1 yıl
Seni fikir değil canilik:)) Hem böcekleri ezeceğime tartışmalarda ezen taraf olmayı tercih ederim :D :D
Böcekleri bir nebze öldürüyorum genelde sevmem öldürmeyi fare ve akrep tarzı hayvanlara hiç yaklaşamam.
00 YorumlaAlıp atarım zarar ise öldürürüm korkmam. Yılan dan tiksiniyorum bir tek
01 Yorumla- +1 yıl
Hangilerini öldürdün peki şu ana kadar genelde korkulan canlılar?
Hamam böceğini öldürürüm de akrep fare falan beni bozar
02 Yorumla- +1 yıl
Genelde en çok korkulan hamam böcekleri özellikle de kadınların uzun süre çığlık atma sebebi:))
Korkarım küçük bişi de olsa asla yaklaşamam fobi gibi bişey
00 Yorumla
+1 yılBen onlardan o kadar çok korkuyorum ki görüp müdahale etmem falan mümkün değil
00 YorumlaAniden görünce korkuyorum ya. Öldürmem asla belki ailesi var yoluna gitsin ama umarım evi benim evimde değidir yoksa kovalarım
01 Yorumla- +1 yıl
Süper:))
Kıyamıyorum öldürmeye ama hiçbirinden de korkmuyorum hepsiyle karşılaştım kaçanı kovaladı duranı kovdum 😄
08 Yorumla- +1 yıl
Süpersin bravo hem korkmayıp hem vicdanlı davranmak:))
- +1 yıl
Kesinlikle onların da canlı olduklarını unutmamak gerekir
- +1 yıl
Ne gibi?
- +1 yıl
Karşılaştıklarında kadınların verdikleri tepkiler baya dikkatimi çekti.. Buradakilere sormak ve görüş almak istiyorum bir şeyi anlamak için.. Durum buradakilerle alakalı değil yani anlayacağın
+1 yılBi ara benim salona yarasa girmişti dkdndjdjsşcmcjd yarasayıda nası atıcaksın
yani kapattım kapıyı yattım uyudum02 Yorumla- +1 yıl
Eee sonra :D?
- +1 yıl
Sabaha kendiliğinden çıkmış camdan
+1 yılKüçükken kurbağa öldürmüştüm ve o günden sonra eve girip kendini duvarlara vuran kelebeklerden bile korkuyorum 😑😆
02 Yorumla- +1 yıl
Kurbağaya yazık ama sonrası hayırlara vesile olmuş:)
- +1 yıl
Kesinlikle 🤗
- Daha fazla (42)
Daha fazla(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri