Nikahıma 15 gün var, eski sevgilime kaçmak istiyorum?

8 yıllık bir ilişkim vardı, gözlerime bakmaya kıyamayan bir sevgilim. öyle güclü ve güzeldi ki. bir defasında elimi sıkmasını istedim gücünü göreyim diye, kıyamadı. hiç kıyamazdı. durumları pek yoktu, 8 kardeşlerdi. kız kardeşi de kocaya kaçınca babam iyice nefret etti bunlardan, anlıyordu aramızda birşeyler olduğunu. 8 senede bir defa dudaktan öpüşmedik. 14 yaşındaydık çıkmaya başladığımızda. askere gittiğinde çok yalan söyledi bir şekilde ayrıldık. üzerinden 4 sene geçti, nişanlandım.. bunu duyunca beni aradı hep korktuğu şeymiş.. yıllardır bir gün aklımdan çıkmadı, kimseyi öyle sevemedim. ona kaçmalı mıyım? hala beni sevdiğine eminim.. içip duruyor https://www.youtube.com/watch?v=rhaUzQ-zWHA bu şarkıyla.. korkuyorum.. cesaretlendirin beni.. ne yapayım
Güncellemeler
+1 yıl
Mükemmel bir aşk yaşadık biz... tek sorunumuz ailemin baskısıydı. askerden de parasızlıktan izne gelmek istemiyordu bugün yarın diye diye bu hale gelmiştik.. nişanlımı sevmiyorum daha 1 hafta önce elin or**pularını kucağında gezdirdiği eğlence videosunu yakaladım. beni de hırpaladı 1 2 defa.
Güncellemeler
+1 yıl
nişanı bozduk
Güncellemeler
+1 yıl
eski sevgilimle kaçtımm :) evlenmedim ve hamileyim... cesaret veren yorumlar için teşekkürler.
Nikahıma 15 gün var, eski sevgilime kaçmak istiyorum?