3 yıllık sevgilimle 1 saat sonra yüz yüze ayrılmak istiyorum?

Gizli Üye

Merhaba arkadaşlar şu an duygusal mı düşünüyorum bilmiyorum ama bildiğim şey dün gece çok kırıldım. Dün sevgilim erkek arkadaşları ile gece mangal yapmak istediğini söyledi ve anlayışla karşıladım 8 10 kişilerdi artık saat geçe 00.00 oldu aradım açtı eve ne zaman gidersin hayatım ben uyuycam artık dedim bana dediği şey ister 1 saat sonra ister 10 dakika sonra giderim oldu arkadan arkadaşları güldü birden şok geçirdim gözümün içine bakan adam bunları söyledi çok üzüldüm içtin mi yoksa dedim hayır hadi kapat dedi sonra içtin mi diye mesaj attım hayır içmedim beni birdaha arkadaşlarımın yanında aramayı kes meşgule arıyorsam arama dedi Allahımmm dünya başıma yıkıldı o an ağladım tekrar aradım konuşalım neden böyle yaptın diye açtı aynı şeyleri tekrar söyledi arayamazsin beni , rezil ettin , arkadaşlar benle dalga geçiyor vs yine şok geçirdim dalga geçilcek bir şey olmadı asla sonra kapattik ben ona bizim iliskimize kimse yorum yapamaz ne benim arkadaşlarım ne senin arkadaşların dedim güzel bir cümle kurdum uyudum sabah yine haklı derecesinde kaba kaba mesaj atmış arayamazsin hep sen mi haklısın, beni rezil ettin vs diye sonra günaydın sevgilim yazmış bir şey yok gibi bende hiç bir şey yok gibi bu gün buluşalım dedim zaten bu sabah kahvaltıya gidecektik piknik olarak ve onunla konuşmak istiyorum hatta 1000. Konuşma sürekli konuşuyorum bana böyle davranma diye yüzüne karşı ayrılmak istediğimi söyliycem çok farklı karakterler olmaya başladık bana bağlandıkça eski sevgilimi kaybettim resmen ben bu adama aşık olmamıştım ama 3 yılın verdiği bağlılık beni yiyip bitiyor fikirlerinizi merak ediyorum (ciddi olanlar yazarsa sevinirim )

3 yıllık sevgilimle 1 saat sonra yüz yüze ayrılmak istiyorum?
14 Cevap