Diğer En fazla kac kilo kaldırabilirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor En fazla kaldırabildiginiz ağırlık kaç Bu hersey için geçerli Güncellemeler+1 yıl Ben 60 ve sanırım daha önce üzerini de kaldırdım. d En fazla kac kilo kaldırabilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
serdarbey65 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl ben 55 kiloyu gayet kontrollü kaldırıp kontrol sağlayabiliyorum malum spor yapmayı çok seviyorum kondisyon her anlamda önemli bayan:) 0 0 Yorumla
Kclab_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Arkadaşım 65 kilo onu biraz zor kaldırıyorum güçsüzüm :/ neyse kilo verince kas yaparım 😅😅😅 0 0 Yorumla
PowerSpeedSex Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl En son;130KG Squat.135KG Deadlift. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Oha o ne. d Yorumla PowerSpeedSex +1 yıl 5x5 antrenmanın getirileri :) Yorumla Schwarzs +1 yıl Dayi kac ayda ulastin ben Şu an 2. ayimdayim 40 gun felan oldu 120 kilo 125 kilo deadlift yapabiliyorum. boy 196 kilo 125. Yorumla Soran +1 yıl Siz insan mısınız buneNeyse Yorumla PowerSpeedSex +1 yıl @Schwarzs Bölgesel antrenman yapıyordum bıraktım 5x5 e döndüm. 2 ay kadar sürdü benimde bu ağırlığa erişmek. Yorumla PowerSpeedSex +1 yıl Tabii ki insanız hanımefendi. :) Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. 80.. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çokmuş. d Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Az bence sporu bırakmasaydım 100 kaldırırdım Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Teşekkürler :) Yorumla
dark4343 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Değişir tabiki duruma göre ama 100 vardır 0 3 Yorumla dark4343 +1 yıl 60 kaldırman çok zor Yorumla Soran +1 yıl Kafama takılan şeyda bu zaten daha önce en basidi damacana 20 21 kilo olması lazim iki tanesini taşımıştım 60 kilo ve belki biraz daha üstü olanda bir tanıdık Yorumla dark4343 +1 yıl Türkçe konuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben 55 kiloyu gayet kontrollü kaldırıp kontrol sağlayabiliyorum malum spor yapmayı çok seviyorum kondisyon her anlamda önemli bayan:)
Arkadaşım 65 kilo onu biraz zor kaldırıyorum güçsüzüm :/ neyse kilo verince kas yaparım 😅😅😅
harekete göre değişiyor :)
25 herhalde bilemedim 😄
75 kilo kız arkadaşımı kaldırdım :)
En son;
130KG Squat.
135KG Deadlift.
Oha o ne. d
5x5 antrenmanın getirileri :)
Dayi kac ayda ulastin ben Şu an 2. ayimdayim 40 gun felan oldu 120 kilo 125 kilo deadlift yapabiliyorum. boy 196 kilo 125.
Siz insan mısınız bune
Neyse
@Schwarzs Bölgesel antrenman yapıyordum bıraktım 5x5 e döndüm. 2 ay kadar sürdü benimde bu ağırlığa erişmek.
Tabii ki insanız hanımefendi. :)
80..
Çokmuş. d
Az bence sporu bırakmasaydım 100 kaldırırdım
Maşallah
Teşekkürler :)
Değişir tabiki duruma göre ama 100 vardır
60 kaldırman çok zor
Kafama takılan şeyda bu zaten daha önce en basidi damacana 20 21 kilo olması lazim iki tanesini taşımıştım
60 kilo ve belki biraz daha üstü olanda bir tanıdık
Türkçe konuş
Ne Bileyimm Abi
280 leg press yapmıştım
60 70 sana kaç lazım
Neremde kaldırcam