ERKEK KARDEŞİM ÇOK BENCİL VE DÜŞÜNCESİZ BU DURUM RAHATSIZ EDİYOR NE YAPABİLİRİM?

Arkadaşlar 3 kardeşiz, en büyükleri benim. Erkek kardeşim evli, bende evli bir kadınım. Benden 2 yaş küçük. Evlendikten sonra aramızda ki samimiyetden midir nedir herşeyi düşündüğünü, istediğini pattadanak söylüyor, yani insanın durumu var mı diye düşünmeden şu da senden haberin olsun he abla diye gülümsüyor. Eşi doğum yapacak, ben eşimle borç ödüyorum bunu da biliyor, kendisi nin durumu da orta halli oda borç ödüyor. Benim yiğenime gram altın takma durumum dışında başka durumum yok. Zaten borçlar sırtımızda, kira bir yandan zor birikim yapıyoruz. Bana geçen gün abla bebeğin puseti yok o sana kaldı haberin olsun diye sırıttı. Bende mahcup olmamak için birşey demedim emrivaki yaptı borç ödediğimizi bile bile. Pahalı birşey miş. Kardeşim bebeğin herşeyini bedavaya getirdi. Beşiğini osunu busunu ya baldızından aldı ya da annemden masraf yapmadı. Ben çok öfkeliyim, durumum olsa amenna, şimdi zora girip puset takımı almak zorundayım. Mahcup olup arkadan konuşturmamak için birşey demedim ama senide görücez kardeşim çocuğum olduğunda dedim. Bu birçok konuda böyle oluyor, arıyor açamıyorum niye açmadınız, size gelicez diye hep emrivaki yapıyor, işimiz var diyorum gelin abla nolucak sonra işinizi halledersiniz diyor. Yani 2 sokak ötemde, bıktım sürekli bu huyundan. Nasıl atlatıcam bu durumu.
ERKEK KARDEŞİM ÇOK BENCİL VE DÜŞÜNCESİZ BU DURUM RAHATSIZ EDİYOR NE YAPABİLİRİM?