Ya sana aşık olmaya başladı ya da cinsel çekim hissetti bunu ileride ne tarz bir insan olduğunu anlayınca rahat çıkarırsın şimdilik geçiştir ama onu tanı
Arkadaşla cinsellik yaşamak istiyorsa zaten sıkıntı sevgili olmak istiyorsa şans ver ama ben 2. seçeneği düşünüyorum maalesef kişiyi tanırsam daha kapsamlı yorum yapabilirim senin için
Hiç cinsellik konuşmadı. Arkadaştık uzun zamandır. Sohbet ettik hoş kadınsın falan dedi iltifat etti sonra sana yükseliyorum dedi Masumca değilmiş herkes cinsellik diyor. Arkadaslığımızı bitirdim az önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
713Bitirdim az önce
Cinsellik diyorlar
Çok iğrenç.. Halbuki arkadaştık
Ya şimdi bak masumca senden hoşlanıyorda olabilir ancak genelde biz hoşlandığımızı yükselme kelimesiyle ifade etmeyiz
Arkadaşla cinsellik yaşamak istiyorsa zaten sıkıntı sevgili olmak istiyorsa şans ver ama ben 2. seçeneği düşünüyorum maalesef kişiyi tanırsam daha kapsamlı yorum yapabilirim senin için
Hiç cinsellik konuşmadı. Arkadaştık uzun zamandır. Sohbet ettik hoş kadınsın falan dedi iltifat etti sonra sana yükseliyorum dedi
Masumca değilmiş herkes cinsellik diyor. Arkadaslığımızı bitirdim az önce
Yani keşke tanısaydın derdin ama kurtulman da iyi olmuş bazen ön yargılar yalan söylemiyor
😐tanıyorum zaten neyse bundan sonra affedici olmayacağım
O zaman iyi karar vermişsin doğrusu bu aşk olmadan cinsellik yanlış
Beni güzel hoş buluyordu ama farklı gözle bakıyormuş demek
Üzüldüm valla
Acele etmemek lazım o işlerde, seninki biraz koşmuş
😐😐😐
Bitirdim zaten.
Allah kahretsin ya😐
Noldu neden öyle dedin
Arkadaştık biz ya
Az önce bitirdim madem o anlamda
Öyle söyleme be keşke bi kendisiyle konuşsaydın bence
Iyyyy
Öyle konular konuşmadık ki niye öyle dedi bu
Artık konuşmak istiyor demek ki...
Konusamaz bitirdim arkadaşlıgımızı
Senin için tolere edilemeyecek bir şeyse bitir tabi...
Kötüymüş anlamı biri söyledi
Ne yapmayayım?
Böyle bir soru sorma. Genel de böyle şey sormazdın.
Ya anlamını bilmiyorum. Ondan sordum ne var?
Bilsem sormam zaten ne iğrenç kelimeymiş ya
Birşey yok. Sadece bazıları böyle yem atmak için sorar KS de troller. Neyse cevabını öğrendin artık
Ben troll değilim biliyorsun. Aynen öğrendim ve bitirdim
Biliyorum dostum.
Bilmiyorum
Seni istiyor seninle cinsellik düşünüyor
😐😐 ufff ne iğrenç ya
Neden iğrenç olsunki hayatta yaşıyoruz hep