İşletmeden mezun oldum arkdşlar. muhasebede 1 sene çalşmışlığım var. ama insan kaynaklarında çalışmak istiyorum. iş bulma sitelerine girip insan kaynakları pozisyonlarına bakıorm çok çok az. ama muhasebe dağ gibi. neden bu kadar az insan kaynakları onuda anlamıyorum. sizce hangisinde çalşıyım. çok kararsızm. tavsiyelerinize ihtiyacm var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan kaynakları ancak kurumsal firmalarda olur. İnsan kaynakları diye açılan ilanların bir kısmı personel resmi kayıtlarının tutulması da olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece bir kurumsal firma vardı. ben mesela girsem bu kurumsal firmaya 2 sene sonra çıktım diyelim. acaba iş bulurmyum bilmiorm.
- +1 yıl
Çok başarılıysan insan kaynakları olmasada personel resmi kayıtlarını tutacağın işde bulabilirsin. Ama unutma muhasebe kadar iş imkanın olmaz.
Soran+1 yılmuhasebe çok sıkıcı ama. s
En İyi Cevaplar
+1 yılMuhasebe bence en azından işini bilirsin, insan kaynaklarında uğraş dur tür tür insanlarla falan.
03 Yorumla
Soran+1 yılmuhasebe çok yoğun ama. uf napsam ya.
- +1 yıl
bilmiyorum ben olsam Muhasebe isterdim ama genede işi yapcak kişi sensin yani nasıl daha mutlu daha rahat olcağını düşünüyorsan ona başvur bence..
Soran+1 yılteşekkür ederimm
Muhasebede eskisi gbi iş yok insan kaynakları derim ondada çok şey istiyolar
04 Yorumla
Soran+1 yılbilemedmki ya. s hiç bir firmanında insan kaynakları elemanına ihtiyacı yok anlamıyorum. sadece 2 tane eleman çıktı.
Soran+1 yılmuhasbede çalışan birinin o bölüme girmesine imkan yok sonra cnm. s çok yoğun oluosn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
insan kaynaklarına git muhasebe sıkıntılı bir bölüm
01 Yorumla
Soran+1 yılewt çok skıntılı. s
+1 yılinsan kaynaklari diyim çok rahat maaslarinda iyi mudurden farkın yok muhasebe amele
010 Yorumla
Soran+1 yılsencde müdürden farkı yokmu. bana öyle gelmio :)
- +1 yıl
Maaş olarak demiyorum sözün geçiyor masaya yumrugu koydummu benim arkadaşlarım çalıştığım yerde insan kaynakları ordan biliyorum işi şu. Akşama kadar otur işçi lazimmi ilan ver sirketse orası kırık buraya su yaapilicak diyo ayda yilda bir kere işçi eğitimi veriyo
Soran+1 yılzaten bnde maaş açısndan sormadım :) iş sıkıntısı yaşarmıyım onu düşünüyorum. s sitelerde sadece2 eleman aranıyo şuanda
- +1 yıl
Hangi siteler istanbuldamisin
Soran+1 yılewt istanbul. kariyer yenibirişe baktım
- +1 yıl
Ben bakım mi
Soran+1 yılnasıl bakıcksn. bak bakalımm.
- +1 yıl
Sen hangi sehirdeydin ona göre bakicam
Soran+1 yılİSTANBUL demiştm. d
- +1 yıl
Insan kaynakları arkadaşımla görüştüm iş yonlendiriceim sana bir iki tane telefon numarası detayları telefon numaranı mesajdan gondersene ozelden
+1 yılmuhasebe kafayı yedirtir , insan kaynakları iyidir hem cvlere bakıp gülersin :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:DDDD olabilir :D
+1 yılMerhaba önlisan açıktan okuyacam ama hangi bölümü sececem bilemiyor tıbbi sekreterlik mi , web ve tasarım kodlamami, lojistik mi yardımcı olursanız sevinirim
01 Yorumla- +1 yıl
Seçtiniz mi bende ikinci üniversite için düşünüyorum insan kaynakları uzmanı muhasebe arasındayım ama torpilsiz iş yok yeminle
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldünyayı para yönetir:D anladın umarım
00 Yorumla muhasebe
00 YorumlaMuhasebe okuma
05 Yorumla
Soran+1 yılokul bitti çoktan mezunum.
Soran+1 yılmali müşavirmi şirkettemi çalşıo
insan kaynakları xp
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi