arkadaşlar deneyimleri olan arkadaşlar bakabilirmi bir bu konu hakkında bir bilginiz var mı
Cevabın nedir?
+1 yılbir otelin çalışmaya başlanacak ilk yerindesin.. güzel bir iş.. bahşişlerin maaşını ikiye üçe katlar.. bu arada yabancı dilini geliştirmeye çalış.. oradan büyük ihtimal receptiona geçebilirsin. eğer müdürlerin seni severse başka otele bile gitseler kadrolarında seni götürürler.. o sektör öyle.. mesela otelin müdürlerinden birisi başka bir otelden teklif alsa kadrosunu da götürür.. sen kendi işini iyi yapmaya çalış.. hızlı ol güler yüzlü ol... temiz ol... merak etme güzel iş :) sakın bırakma :)
03 Yorumla
Soran+1 yılyorucumudur peki?
- +1 yıl
genel olarak otel müşterilerinin oteli terketme saati 11 gibidir.. o saatte belki biraz yoğunluk olur ama yorucu olmaz. her odanın en fazla üç tane dort tane valizi olur.. zaten asansörle indirirsin :D hem sen tek değilsin ki başka arkadaşlarında olacak. eğer iyi bir otelse sakın bırakma çok güzel bir sektör...
Soran+1 yıltatil köyü bu içindeotelide var yani biraz büyük kapsamlı bir yer köklü bir yer yorumlarını dikkate alıcam kesinlikle teşekkürler:)
+1 yılGüzel ama fazla yorucu, iyi bahşişler alabilirsin ama çalıştığın yerin kalitesine bağlı.
04 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten yorucumu? napıyorsunki orda
- +1 yıl
Valizleri taşıyorsun sürekli yukarı aşağı kişiden kişiye yorucu oluyor açıkçası :/
Soran+1 yıloda servislerindendemi sorumludur bellboy?
- +1 yıl
hayır sadece bavul taşıma :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılOtelde mi girdin nerde
01 Yorumla
Soran+1 yılbir tatil köyüne girdim şehirden 15-20 dk uzaklıkta arabayla
+1 yılbellboy ne demek?
02 Yorumla
Soran+1 yılvaliz taşıyan görevli işte
- +1 yıl
hmm anladım iş iştir bence :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Bellboy olarak işe girdim sizce bu iş nasıldır, güzelmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat