Sizce hangi meslek? Hangisini üniversitede okuyim? Her anlamda yani para konusu, iş imkanlari gibi hangisi ilerde benim icin daha iyi olur?
Cevabın nedir?
Biyokimya tabi ki sonra da yurt dışında yüksek lisans süper olur. Biyokimya bölümü mezunlarının iş olanakları oldukça geniştir. Gıda sektöründe, ilaç, tıbbi ve kimyasal maddelerin üretiminde, tarım ilaçlarının sentezinde, kozmetik ve deterjan sanayilerinde ve fermantasyon teknolojisine dayalı sanayi kollarında çalışabilir, araştırma laboratuarlarında görev alabilirler.
016 Yorumla
Soran+1 yılZaten yurtdisinda yasiyorum ilerde ama türkiyeye temeli belki gelmek istiyorum ama okuyup bittikten sonra
Soran+1 yılBencede herkes ögretmenlik diye tutturmus 4 dilim var ama yinede biyokimya daha yüksek bir meslek aslinda ama işte öğretmenin adi var. Bide herkes baska bisey diyor turkiyedeki meslekleri sordum mu
Soran+1 yılAlmanyada yasiyorum
Almanca, ingilizce, franzisca, türkce bide ispanyolca daha ögrenmiyorsun istiyorum :)
Soran+1 yıl* öğrenmek istiyorum
Soran+1 yılMühendislik nerden cikti simdi ^^ ben biyokimya ya da ögretmenlik düşünüyorum mühendislik istemiyorum :)
Soran+1 yılHmm bunun almancasini ne demek bir bakmam lazim ve başvurularimi yaptim bile burada biyokimyaya giemek baya zor yani iyi ve yüksek bir meslek
Soran+1 yılInternationale Beziehungen adi ama burada böyle bir bölüm oldugunu sanmiyorum yani ne duydum ne gördüm :/
Soran+1 yılEvt Türkiyede coğu mühendis ama bana göre degil biyokimya kötü mü?
Soran+1 yılCok teşekür ederim sağol :))
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,7b cevap paylaştı. Para odaklı meslek değil de sana uygun seveceğin mesleği tercih etmen daha sağlıklı olmaz mı.. Zira uzun yıllar bu işle uğraşacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer anlamda sordum! !!
+1 yılÖğretmenlik
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Daha iyi.
Soran+1 yıltamam da neden daha iyi? Daha iyi demek bir neden degil
- +1 yıl
Devlet kurumunda çalışmak kadar iyi bişey var mı? Kpssye hazırlanırsın kazanırsın ömrün boyunca hayatın kurtulur
Soran+1 yılTurkiyede yasamiyorum almanyada dogup buyudum burada okuyorum universite simdi okucam ama bitirince temeli türkiyeye gelmek istiyorum ondan turkiyede hangi meslek daha gecerli diye öğrenmek istedim :)
- +1 yıl
Anladım bence öğretmenlik daha iyi 3 ay tatilinde var oh kebap
Soran+1 yılHaha evt o güzel :) peki teşekür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
ben biyokimya tercih ederdim çünkü mükemmel bir iş sahası ve sınırsız kaynakları var...
123 Yorumla
Soran+1 yılEvt ben almanyada dogup buyudum burada okuyorum universite simdi okucam ama bitirince belki temeli türkiyeye gelmek istiyorum ve hangisi turkiyede daha cok ilerde gecerli olur? Sanki cok ogretmen okuyan var
Soran+1 yılEvt ama simdi bunlarin ikisi den birini okumami istiyorum ya da simdi türkcesini bilmiyorum ama pedagok ama iş yerleri icin yani işcilerin birbirlerine olan iletişimi şirkette calişanlarin motivasyonu nasil yükseltebilirim bunun gibi yani buda 3. Secenek aklimda olan. Sence hangisi? burada biyokimya cok rabet görüyor türkuyede nasil?
- +1 yıl
dünya küreselleşti oralarda değerli olan bir iki seneye burada da çok değerli hale geliyor. diğer bahsettiğin bölümü bence boşver çünkü burada 3 aylık kurslarla o işlerde çalışabiliyorlar. biyokimya hem hastanelerde hem özel söktör kimya ilaç firmalarında çok aranan bir meslek
Soran+1 yılYani turkiyede ilerde biyokimya mı yoksa öğretmenlik mı aranicak? Ve biyokimyada dimi daha cok para kazaniliyor
Soran+1 yılHmm tamam yani biyokimya okusam sence beni ordaki firmalar alir mı?
Soran+1 yılBu arada tesekür ederim ve kusura bakma cok suru soruyorum
Soran+1 yılYa ama bir yukardakine bak o cok baska bisey diyor :/ herkek hep baska bisey diyor anlam veremedim
- +1 yıl
bu bir hikaye var aynen ona benziyor,“Bir ayakkabı satıcısını Afrika açıklarında bir adaya gönderiyorlar. Satıcı adayı gezerken görüyor ki bu adada yerliler ayakkabı giymemektedir. Bunun üzerine şirketine telefon ederek bu adada kimsenin ayakkabı giymediğini, bu yüzden geri döneceğini söylüyor. Aradan bir süre geçince rakip bir firmanın satış temsilcisi aynı adaya gider. Yerlileri görünce hemen genel merkeze telefon ederek 30 çift ayakkabı ister ve der ki, bu adada kimse ayakkabı giymiyor.” onlar bu güne bakıyor eger gelecegi ve gelişmeleri analiz edebilselerdi klasik düşüncelere takılmazlardı. Eğer pişman olursan seni kendi şirketimde yüksek bir ücretle işe almayı kabul ediyorum :)
Soran+1 yılHaha nasil yani kimya şirketin mı var? :)
Soran+1 yılHaha tamam cok sağol bu aklimda bulunsun baktim Türkiyede iş bulmadim ozaman sana gelirim ama 4 yil sonra daha var ^^
Soran+1 yılBilmem ama biyokimya okursam kendi iş yerim zaten olmaz. Ama senin şirketin 4 yil sonra kapanmasin ^^ yani dikkat et ona göre yoksa benim gibi işciyi kaybedersin :D
Soran+1 yılHaha iyi ozaman göriyim seni ^^
Soran+1 yıltamam güveniyorum sana:D :)
Sağol inşallah :)
Soran+1 yıltamam teşekür ederim :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 354 cevap paylaştı. öğretmenli tabiki de. biyokimyanın yaptığı işi kimyagerlerde yapıyor. öğretmenlikten şaşmayın. rahatlık mı batıyor anlamadım ki :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYurtdişinda yaşiyorum almanyada dogup buyudum burada okuyorum
Soran+1 yılAma belki ilerde temeli türkiyeye gelmek istiyorum ve turkiye herkes ogretmenlik okuyor yani ama 4 dilim var
Soran+1 yılYa turkiyede ama cok ogretmenlik okuyanlar var ama benim farkim 4 dil bilmem
Soran+1 yılHmm peki sagol
Türkiyedeysen öğretmenlik mecbur
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Ve turkiyede degilim almanyada dogup buyudum burada okuyorum universite simdi okucam ama bitirince belki temeli türkiyeye gelmek istiyorum ve orda hangisi daha cok aranan mesleklerden?
Soran+1 yılHmm burada biyokimya okusam turkiyeye gitsem alinmam mi?
Soran+1 yılHerkes baska bisey diyor anlamadim bende
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler