Çalış diyeceksiniz ama cidden iş kolay bulunmuyor denedim. Şimdilik en azından erteledim. Ufak tefek para kazansamda fena olmaz. İhtiyaçlarım çok hem gerekli olanlar hemde keyfi ihtiyaçlar. Gerçi bana göre hepside gerekli ama :) Ufak tefek kazandıran uygulamalar da olabilir. Ya da evden yapılan işler. Küçük bir şehirdeyim. Pek bir iş yok ama yinede her şey olabilir. Teşekkür ederim :)
Cevabın nedir?
netten para kazanma işi öyle reklamlardaki gibi 1 ay gibi kısa sürede yapılan birşey değil. Netten para kazanmanın bir çok yolu var internet sitesi, Facebook sayfası, fenomen bir twitter hesabı, blogger gibi bir platformda yer alıp hitinizi yüksek bir boyuta getirip reklam yoluyla kazanabilirsin. Reklamlara tıklamayla para kazandıran siteler var 3-4 ayda bir miktar para oralardan kazanabilirsin ya da en basidi. Gittigidiyor gibi sitelerde ikinci el ürün satarsın. Kendinin olması şart değil arkadaşının kullanmadığı birşeyini satarsın arkadaşından komisyon alırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGittigidiyor olayı iyide pek satacak bir şey bulamıyorum :D Kitap vs olabilir aslındada çok yok zaten. Diğer reklam işleri zor geliyor bana. Çok uğraş gerektiriyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenm oynadığım online bir oyun var. oyunu nasıl oynadığını bilgisayaın ekranını yayın yapıyosun bir kenarada webcam görüntüsü atıyosun. millet izliyo ve iateyen olursa sana para gönderiyo deatek amaçlı. eğer alımlı güzel ya da sempayiksen kısa sürede reklam almayada başlarsn hitlerden dolayı. erkeklerde sdc oyuna bakıyolar ama güzel kız oldumu kötü oynasada izleyip bağış yapıyolar. tek seferde 300$ göndereni gördm.
07 Yorumla
Soran+1 yılOooo değişik :P
Cevap sahibi+1 yıltek yapman gereken oyun oynamak. kötü bişeyde yapmana gerek yok webcam kızları gibi. link atabiliyomuyuz bilmiyorm ama örnekleri izlemeni sağlayabilirim düşünürsen
- +1 yıl
bir menfaatin yoksa bu dediğinde, iyiymiş ama bana sanki bir çıkarın varmış gibi geldi :D
Soran+1 yılYolla bakalım bir hngi oyun bu? :P
Cevap sahibi+1 yılhey çılgın çocuk=) menfaatim olamaz çünkü sadece oyun oynıcak ve oraya koyduğu kendi hesap no suna dileyen bağış atıcak. bunu sadece kızlae yapmıyo erkeklerde yapıyo profesyonel oyuncularda. hepsinin amacı farklı. professiyoneller fan kazanmak ününü yaymak için yapıyo mesela. kızlarda eğlenmek amaçlı para gelsin amaçlı yapıyolar çünlü daha güzel oynayanını görmedim=) istersen mesaj olarak atayım bak kendin gör nasıl bişeymiş
Cevap sahibi+1 yılsite adresi yazabiliyoz mu burayaaa bilmiyom =)
Cevap sahibi+1 yıloyun dota2 bu arada. şu günlerde dünya şampiyonası var 4.5milyon dolar ödüllü.
+1 yılOha ya hemen yol vermişler sana. Vasfının olması lazım. Hem de kazananlar burada işini paylaşmaz haberin olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
ben paylaştım ama? dropshipping'le 20 bin tl ayda ciro yapıyodum şu an uğraşmıyorum o ayrı...
+1 yılAvon oriflame falan sat komşuya akrabaya bir çok üründen en az 10 lira kar yapıyorlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılBilgisayar mühendisiyim, internet reklamcılığı üzerine de eticaret üzerine de çalıştım. Tıklama üzerinden reklamlardan sandığınız kadar çok para kazanamıyorsunuz. Bugün başlasan getirisini 1,5-2 yıl sonra almaya başlarsın. Eticaretin getirisi daha kısadır, 6 ay içinde piyasaya giriş yapmış olursun.
Bu ikisinin dışında basit birkaç şey öğrenerek bu alanda etrafına hizmet verebilirsin.
Ne durumdasın şimdi, ne yapabilirsin?18 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir fikrim yok :/
- +1 yıl
Bilgisayarla ilgilendin mi, yazılıma uzak mısın? Ve bir fikrin var mı? Bu bir site de olabilir, satışını yapabileceğin bir ürün de olabilir.
Soran+1 yılSatış işi olabilir. Pc ile ilgili işleri çabuk öğrenebilirim.
- +1 yıl
Eticarette hazır formatlar var, onlardan birini kullanabilirsin. Önemli olan üründür. Ya internette olmayan bir ürün bulacaksın, ya da var olandan daha ucuza satacaksın. Sizin oranın birşeyi meşhur mu mesela? Çevrende sana tedarikçi olabilecek birileri var mı?
Soran+1 yılMeşhur değil tabi ama çoook ucuz bir şehir :) Her şey olabilir.
- +1 yıl
Aklında bir ürün veya ürün grubu var mı?
Soran+1 yılYok maalesef takı kıyafet vs olabilir.
- +1 yıl
Takı ve kıyafet üzerine son yıllarda çok sayıda site ortaya çıktı, bazıları da ciddi yatırım yaptılar. Takı ve kıyafet olur da şuanda internetteki sitelerden farklı olarak birşey yapman lazım. Belki kendine has tasarımlar olabilir, belki bir yerin yöresel takı veya elbiseleri olabilir. Özel birşeyler olması lazım yani.. Herkesin sattığını ben de satayım dersen başarılı olma şansın az. O yüzden yaşadığın yerin birşeyi meşhur mu diye sordum. Bir farklılık, bir yenilik ortaya koymak lazım.
+1 yıl8500 TL KAZANDIM ben arkadaşım.. bir çok yolu var
mesela sunumlara giderek satış yaparsan prim alabilirsin saattığın kadar , ama devamlı başka şehirlere gitmen gerekir...
evde oturararak para kazanmak istiyorum dersende site sahibi olman gerek..
benim sitem vardı hiti yüksekti reklamlardan 8500 tl kazandım ama devamlı güncel tutmak zor oluyo sonuçta sosyal bir hayatrın varsa çok zor tek başına 24 saat onlına olman lazım...
siteyi 3500 tl devir ettim başkasına :)12 Yorumla- +1 yıl
öyle site hiti yapmak kolay dğeil 2 3 yıl uğraşcanki anca kazanabilesin ciddi paralar :)
+1 yıldropshipping yap...
askerlikten önce ayda 20 bin tl ciro yaptığımı biliyorum, en az 4-5 bin tl cebime kalıyordu.
ama artık kolay değil. işi bilirsen yine yapılır tabi orası ayrı...02 Yorumla
Soran+1 yılHiç anlamam nasıl oluyor? :D
- +1 yıl
1. senin yerine ürün stoğu tutan ürün tedarikçisi ayarla (fiyatları abartı olmamalı).
2. ürünleri gittigidiyor, n11 benzeri platformlara koy (abartı fiyatlardan koyma).
3. Koyduğun ürünler satıldıkça tedarikçilerine söyle direk göndersinler alan kişiye...
Bu yöntemle daha önce çok paralar kazandım ama artık b*ku çıktı. ben yaptığımda çok kişi yoktu yapan. ama hala kazananlar var tabi yok değil.
şu an vaktim olsa yine yapardım ama vakit bulamıyorum web projeleriyle uğraşıyorum sadece...
is bulunmuyor lafina asla inanmam ama is beenmiyor lafina inanir istedikten sonra is cok bir cadde turlayim 100 dukkanin ellisinde ilan var
12 Yorumla
Soran+1 yılİmkanı yok burada işte. Özelden yazarım neden olmadığını. İş beğenmemek gibi bir olayım yok.
- +1 yıl
evet bedava gibi komik rakamlara çalışmak işine geliyorsa var :D
kapitalizmin esiri olma. elinden iş geliyorsa kendi işini yap emin ol çok daha fazlasını kazanırsın ve kendine daha çok vakit ayırırsın...
Ben bir yıl önce bir site keşfettim anket yaparak para kazanabilirsiniz ödemeler dolar üzerinden oluyor gerçekten güvenilir bir site 50 dolara ulaşınca ödeme alabiliyorsunuz diğer siteler gibi sadece paypal üzerinden değil çeşitli ödeme yöntemleri de var link bıraktım
10 YorumlaNeden normal bir is değil internet? ? Çok çok merak ettim.
01 Yorumla- +1 yıl
herkes senin gibi özel sektörde patronlara çalışarak modern köle olmak istemiyor belki.
internetten para kazanma yöntemlleri :D
1. Jigolo siteleri
2. Webcam siteleri
3. KOLAY PARA YOK UNUT SEN BU İŞİ :D10 YorumlaTum paranli iyi bir kol saati al sahibinden. com a at iki katina yakin fiyat ver ama guzel bir saat olsun.. Bu sekilde uniyi bitiren bir arkadasim vardi.
00 YorumlaBen sana yolllarim cok lazimsa olmazmi aylik nekadar istersin benimle konusmak icin?
01 Yorumlaİnternette şu kamerada soyunan hatunlar tayfasına katılcan başka yolunu bende vilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D
Kıçını başını oynat internetten başka türlü para kazanamazsın
00 YorumlaUygunsa cam acip hesaba tl iste ama yüzünü gosterme sakın
22 Yorumla- +1 yıl
öneriye bak tüh sana!
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkeste bir netten para kazanma hevesi :) bedava kullandığımız internet bol para kazandıracak değil ya dimi :)
Meslek ya da öğrencilik uzmanlık var mı? Daha önce çalıştığın bir iş?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternette harcadığın işteki zamana normal zamandaki işte daha fazla kazanırsın :)
Hangi şehirdesin ki iş bulamıyorsuN?00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Su milletimize yedirdikleri halt artik iyice canimi sikiyor. Kolay para kazanma yontemi diye birsey YOK. Kanmayin oyunlara kardesim...
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılAylık 50 yeter mi? Telefondan 30 siteden 20 kazaniyorum kanks ;-)
04 Yorumla
Soran+1 yılAz ama kolaysa onada hayır demem :D
- +1 yıl
Başlangıç için İdeal hemde elimi kaldırmıyorum günde 2 saat çalışsam 100 TL yaparım onu :-P
Soran+1 yılNasıl oluyor peki? Anket sitesi mi? Youtube google vs mi?
- +1 yıl
Şimdi telefondan kazanmak için ringpara ve poke adlı uygulamaları indir. Ayda 30 lira kazanirsin.
Sonra paran varsa Hosting alıp SİTE kur yoksa blogger üzerinden kur 3 ay içinde Adsense Başvur gelsin Paralar ;-)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 738 cevap paylaştı. Aynı soruyu görmüştüm daha önce. Soran yine bir bayandı. Bir çok yöntem var aslında.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yıl6 milyar insan bunun peşinde; sen neyin kafasındasın?
10 Yorumla merhaba benim kullandığım bi uygulama var 15 günde bir 3 bin tle alıyorum
00 YorumlaBazilari show salan yapiyor onu dene
00 Yorumla
+1 yılİş vardırda sen beğenmiyosundur.
00 Yorumlaİddaa oyna
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç anlamam :D
Soran+1 yılOoooo denemek lazım :P Tek maçtan ne alırım :D
Soran+1 yılOoooo :D Hayatta tutturamam
Soran+1 yılNiye riskli olsunki? :D 2TL kaybedersin en fazla :D
Netten, bir bayan, cok rahat para kazanabilir,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar lazım aylık sana?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılİddaa oyna :D
- +1 yıl
kız para kazandıracak iş arıyom diyo, sen kumar oyna diyosun :S
Cevap sahibi+1 yılGanga bende anlamadım valla :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Arkadaşlar internetten para kazanan var mı? Bana çok lazım. Yardımcı olur musunuz? Ya da çok basit para kazanma şekilleri?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat