Şu aralar çok boş vaktim var. Eğer ücretler iyiyse yapmak istiyorum. Nasıl ücret durumları ve hangi sitelerin çevirmene ihtiyaçları var?:)
Cevabın nedir?
Sizleri çevirmenlik için rahatsız ediyorum. Eğer hala ihtiyacınız varsa sizlere 9 yıllık yurt dışı eğitimim ve bazı ünlü sitelerde yaptığım çeviri deneyimimle yardımcı olmak isterim. Özellikle piyasa yeni sürülmüş veya yeni çıkan dizileri anlamlarına düzgün ve hızlı yapmam rağbet gördüm İngilizce seviyem upper intermediate tır. Üniversite öğrencisiyim. Okulumda da akademik çeviriler yapıyorum. Sizin ekibinize de katılmak isterim. Ücretleri yapacağımız çevirilere göre değişeceğinden bunu sonra detaylı konuşabiliriz. Teşekkürler şimdiden..
00 Yorumla
Ücretle yapılan bir şey değil alt yazı çevirmenliği :)) Amme hizmeti :)
16 Yorumla- +1 yıl
Dizimag'ı bir araştır ben kesin bilmiyorum onu :) Divxplanet de dizilerin çevirmenleri belli, yeni çıkmış bir diziye başlayacaksın mesela. Çevirilerin beğenilirse senden başka altyazı yüklenmesine izin vermezler.
Ben ingilizcemin geri kaldığını düşündüğüm için başladım o işe, tekrar toparlayınca bıraktım :)) Arkamdan sövmüş olmaları muhtemeldir çünkü diziyi yarıda bıraktım :D
film altına alt yazı yapımı arkadaş yapıyordu , text metinine süreleri girerek o anda söylenen kelimeyi yazıp alt satıra geçiyor , yazmalar bitince bir programda çeviri yapıp dosyayı , sürükle bırakla video ya atıyordu sonra
09 Yorumla- +1 yıl
Yardım için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Peki bi siteye falan bağlı olmam gerekiyor mu serbest yapabilir miyim bu işi ?
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gerekten sizede zahmet verdim :)
- +1 yıl
İlk kısa kolay şeylerden başlarım heralde ya pek güvenmiyorum lendime yavaş yavaş filmlere geçerim :)
- +1 yıl
Hayırlısı ya :)
ben 4 dil biliyorum aga..
Ama hiç ücretle yapmadım.sevdiğim dizi film ve çizgifilmleri çevirmişliğim var.17 Yorumla- +1 yıl
zamanını pek bilemicem ya.belki bir dili 2-3 yılda olduğun ülkede akıcı bir şekilde öğrenebilirsin yaş 25-30'u geçmediyse.geçtiysen öğrenirsin ama o ülkedeki insanlarla 10 yılda yaşasan onlar gibi konuşamazsın ama yaşın 18 yaşının kıymetini bil umarım istediğin dilleri öğrenirsin.ben hepsini mecburen öğrendim ingilizce hariç.göç norveçe :)
- 1 yıl
Merhabalar bir çevirmen aramaktayım çok eski bir dizi var türkçe altyazılı yok ve yasaklı adı House of anubis çocukken görmüştüm hep izlemek istemiştim ama türkçe altyazılı bulamadım ingilizce bölümleri bulabilirim bu nedenle bana 3 sezonluk bu diziyi çevirecek bir çevirmen lazım tabi ücreti nedir bilmem 500 tl verebilirim siz yapabilir misiniz ya da yapabilecek bir arkadaşınız var mı?
- 9 ay
@YonaAkame hala birini arıyorsanız yapabilirim
- 9 ay
@YonaAkame Merhaba hala birini ariyorsaniz yardimci olabilirm. Daha once anime fansublari icin altyazi cevirmenligi yaptim. Tercumanlik ogrencisiyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
9Cevap
+1 yılBen arkadaşla açtığımız site için çeviri yapıyorum. Dolayısıyla gönüllü.
Ancak şu aralar yoğunluğumuz nedeniyle çevirmen arkadaş aramaktayız.
Eğer düşünürseniz
sitesinin iletişim kısmından bizimle irtibata geçin ve film başı istediğiniz ücreti de belirtin. Eğer iki tarafa da uyarsa sürekli olarak birlikte çalışırız.
İyi günler.04 Yorumla- +1 yıl
Hala çevirmen alımlarınız devam ediyor mu?
- +1 yıl
@dilrubaecee Maalesef
- +1 yıl
Fransızcadan altyazı çevirmenine ihtiyacınız var mı?
+1 yılBundan 1-2 yıl önce 20-35 tl arasındaydı çeviri ücretleri şimdi 20 dk lık diziler 10 tl 40-50 dklık diziler ise max 25 ya da 20 olur heralde dizimag kapanmasıydı iyidi orada çevirmenlik yapıyordum ismim _Timeless00_ şimdi tekrar açılıyor dizimag. co çevirmen alımları başlayınca başvurcam istersen sen de bir şansını dene ücretler paypal üzerinden veriliyo
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben 20dklik dizi çeviriitmek istiyorum. Bir kaç çevirinize denk gelmiştim. 8sezonluk bir dizi çevirilmemiş bölümleri yardımcı olur musunuz?
SİTEN OLUCAK ONA YAPICAN PARAYI KIRARSIN YABANCIDİZİİZLE.COM UN ADMİNİ BİR PARA KIRIO ARKADAŞIM ÇEVİRMENİN TANIDIĞI REKLAMLAR FALAN YATTIĞI YERDEN
11 Yorumlasubtitle workshop adlı programı kuruyorsun. videoyu açıyor, ingilizce altyazıya tıklıyor ve değiştiriyorsun. o kadar.
yenikaynak. com ile birlikte çalışabilirsin. gönüllü çevirmen arıyorlardı.12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçok teşekkürler :) videoyuda ındırmem gerek değil mi
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 541 cevap paylaştı. Bence şey yapabilirsin youtube da yabancı vinecıların videolarının çevirisini yapan bir kanal açabilirsin
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhiç öyle düşünmemiştim mantıklı aslında ama ben daha böyle sürükleyici daha uzun yani o tür şeyler çevirmek istiyorum :)
ücretler düşük :D eskiden iyidi ama şimdi çevirmen çok 40 dklık diziler 10 lira falan 20 dklıkla 5 lira
00 Yorumlabunun için uygulamalar var uygun olanına bakabilirsin 😊
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılmisal hangi uygulamalar?
Gizli Soran+1 yılbakıcam teşekkürler :)
+1 yılTürkçe'ye ne kadar vâkıfsın?
Mühim olan bu.
Diğer dil değil, hedef dil önemli.039 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkapışalım mı? :)
- +1 yıl
Hehe
İddialı minik 😂 - +1 yıl
Sözün Doğrusu 1-2/ Yavuz Bülent Bakiler
Bunu okumalisin evvela.
Gizli Soran+1 yılne yani yardımcı olmıcak mısın?
- +1 yıl
Oldum ya işte böcuk.
Bundan daha güzel ve değerli hiçbir yardım bulamazsın, boş tenekelerin bolca olduğu Ks'de. Kıymetimi bil benim 😃😂 Sahiden bölümün ne? Mütercimlik mi?
Gizli Soran+1 yıldilbilimi ama şu sıralar boş boş dolanacağıma bir işe yarıyayım dedim de yardımcı olan yok
- +1 yıl
İyi düşünmüşsun de,
Buradan bir şey çıkmaz.
Ama şunu yapabilirsin.
TR'deki film/dizi yapımcılarina email atarak cv ve iş talebini iletebilirsin.. Dönüş yapan olursa, sana bir deneme göndereceklerdir. O işe göre gerisi gelir.
Gizli Soran+1 yılben daha amatörce düşünmüştüm naptın sen :))
- +1 yıl
Hehe
Boğulmak madem kaçınılmaz,
Derede değil Okyanusta boğul işte.
Hem biraz önce kapısalim diye artistlik yapıyordun. Hemen pes mi ettin minik kahraman 😂😃
Gizli Soran+1 yılhayır :) ama trt diyorsun sen yaptın mı hiç çeviri felan
- +1 yıl
Yabancı dili de böyle okuyacaksan,
Hiç başlama bence sen 😉
TR dedim yani Türkiye..
TRT demedim - +1 yıl
Benim Türkçe'den başka dilim yok ki...
Onu da eksik bıraktım,
Anaokulu terk olduğum için 😉
Gizli Soran+1 yılayy Trt diye anladım ben
- +1 yıl
😉😃
Gizli Soran+1 yılben ufak ufak gideyim iyice yerin dibine giriyorum offf
- +1 yıl
Hehe
Tatliş minik kotktu mu yoksa? :)
Biraz önce Dilbilimi demiştin okuduğun bölüm için. Tam adı nedir?
Gizli Soran+1 yılo zaman bu bilgi nerden
Gizli Soran+1 yıltam adı İngiliz dilbilimi :)
- +1 yıl
"Kimisi yaşar öğrenir, kimisi de okur öğrenir, biz yaşayarak öğrenenlerdeniz" der Türk büyüğü Polat Alemdar 😜
- +1 yıl
İlk kez duyuyorum bunu
İngiliz Dili ve Edebiyatı var
Amerikan Dili ve Edebiyatı var
Ama seninkini ilk kez duydum.
Gizli Soran+1 yılaferin size 👏👏
Gizli Soran+1 yılpek fazla bilinmez zaten, Türkiyede 2 üniversitede tek var :))
- +1 yıl
Evet baktım şimdi.
Hacettepe ve Mersin'de varmış.
Ve sen Hacettepe'desin demi 😉
Gizli Soran+1 yılkeşke hayalim hacettepeydi ama mersindeyim :/
- +1 yıl
En azından denizi var minik.
Ankara yaşanacak yer değil.
Üzülme boş yere...
Olmazsa bir yüksek lisans patlatirsin ilerde.
İçinde de ukte kalmamış olur böylece.
Sadece birikimli olmaya bak sen.
Ve Latince'yi öğren.
Bunu ciddi ciddi tavsiye ederim.
Ders olarak okulda alıyor musunuz bilmem ama.
Gizli Soran+1 yılevet yükseklisansı Hacettepede düşünüyorum :) latince derslerde göreceğiz ama pek fazla olacağını sanmıyorum öğrenmeye çalışacağım :))
- +1 yıl
Latince, ana dil Avrupa'da...
Birçok Avrupa dilinin ana kaynağı...
Peki senden bir şey istesem olur mu?
Gizli Soran+1 yıltabi?
- +1 yıl
Bana güzel, doyurucu ve ciddi bir Latince-Türkçe/ Türkçe-Latince Lügat tavsiye edebilir misin, hocalarına sorup...
Gizli Soran+1 yıltürkçe olacağını zannetmiyorum ama yinede sorarım
- +1 yıl
Olmalı.
İnternetten baktım ama aklıma yatan bir şey bulamadım. Peki içerden yazmak ister misin?
Gizli Soran+1 yılburdan yazarım sıkıntı değil :))
- +1 yıl
Peki gizli kahraman 😂
Gizli Soran+1 yılahahah
- +1 yıl
Nerelisin peki sen!
Gizli Soran+1 yıldünyalıyım
- +1 yıl
Anladim
Yozgatlisin
Gizli Soran+1 yılhe he ondan
- +1 yıl
Korkak insandan tiksinirim...
Üniversitede yapmıştım bir ara. Kaşesi azdı ama yetiyordu :)
00 Yorumlaaleykumselam kardesım bende bılgılenmek ısterım bu konuda benımde ılgımı cekıyor cevırmek onun uzerıne okuyorum da :=))
02 Yorumla- +1 yıl
Eğer faydalı bir yorum gelirse bende bilgilencem inşAllah :) takip edin belki gelir
Ben cevirmenim. Diplmam var. Ozelden ulasin.
16 Yorumla- +1 yıl
hic bir sitede cevirmedim. tez olarak anime altyazi cevirisi aldim. bir kac dizi bolumu cevirdim, bir kac da film cevirdim. bu isler yetenek degil, teorik bilgi istiyor ve profesyonel baglamda yazili cevirmenlik yapiyorum. issiz oldugum icin boyle sacmasalak ortamlarda takilmamin ironisine nazaran size rastgelip cevap vermek istedim. ulasmak isterseniz ozelden yazin.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cugulatam65 çevirmen mi arıyorsunuz?
cevirmene ihtiyaci olan bir sitem var bollywoodfanatikleri.com ilgilenirsen benimle iletisime gecermisin facebook üzeri
01 Yorumla- +1 yıl
Hala ihtiyacın var mı
ben çeviri yaptırmak istiyorum tangogirl ücretli ortalama 30 dakikalık filmlere
02 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben ingilizce altyazı çevirmeniyim.
Daha önce Dizikorea ve Koreantürk de İngilizce üzerine altyazı çevirmenligi yaptım.
C seviye ingilizce biliyorum.
Bena ulaşmak almak isterseniz gmailim
iremsudeparlak@gmail. com
- +1 yıl
@Gece159345 merhaba, bazı sitelerde altyazı çevirmenliği yapmışsınız? Nasıl bir ortam biraz bahsedebilir misiniz? Nasıl işliyor süreç? Bir de ingilizce seviyenizi nasıl yükseltebildiniz benim seviyem A2, yükseltmek çok istiyorum. Cevap verebilirseniz çok memnun kalırım 🌸
Dizimag alım yapıyorsa olabılır
10 Yorumla
+1 yılOoo İngilizcen iyi demek :p
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yıl10 iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır canım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem