- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojinin bu mesleği kaldıracak düzeyde olması veya olmamasına, dair. hazırlığın tamam değilse. kan, parçalanmış uzuv ve cesetleri can çekişenleri onların bir çare ailelerini görüp şaşırmadan ürkmeden soğuk kanlılıkla işini yapabileceğine kanaat edip ön izlemelerle kendini geliştirmiş veya geliştirmemiş olarak bu işe adım atmaya kalkıyorsan önizleme videolarla benzer olayları analiz etmen. ambulansta çalışacaksan şoförlük yapma ihtimali yeterli kişi yoksa sedyeyle hasta taşıma vb. extre sorumluluklara hazırmısın vb. dayanma adına bilinçlenmişsen yolun yarısını almış aksiyse yolun başında sallanmaya başlamışsın dalgalı denizde gemiyle sallananlar misali.
30 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılKompleksli doktorların nazı bitmez. ayrica bazi doktorlar cok Gamsız oluyor abuk subuk konusabiliyor. kadinlardan falan bahsediyorlar. mutlaka biyerde rahatsız olursun. surekli içinden doktoruna kötü sözler söylersin. Ama herseyi kafaya takmayan birisiysen buna katlanabilirsin. her isin bir zorluğu mutlaka olurmus.
00 Yorumla
+1 yılOkumuyorum ama bir arkadaşım sondayı nasıl taktıklarını anlattı bilgisayarcı olduğuma şükrettim lan o. O
04 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçtim
- +1 yıl
Seni engellemek istemem canım ama gerçek yani ^^
Soran+1 yılsaol yardımcı oldun :)
- +1 yıl
önemli değil yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılValla iyi yanları olduğu kesin ben kışın hastalandım doktor iğne yazdı her gün gidip vuruluyordum ve ertesi gün hastaneye gittiğimde iğne var dedim hemşireler resmen kapış kapış etti beni o ona sırıtıyor o ona bakıyor seviniyor içim içim ulen neymişsiniz ne meraklıymışınız çatalı görmeye dicektim nerdeyse.
00 YorumlaHemşire olan sevgilimin en büyük şikayeti aşırı kilolu insanlara iğne yapmaktı...
Zira damarı bulmak çok zor oluyormuş.00 YorumlaHerkezin G*tünü açıp iğne yapmak, temizi var pisi var. ;)
00 Yorumla
+1 yılçok dar pantolonlar giyiyorsunuz ve koridorda bütün gözler sizde oluyor neredeyse..
ikincisi herkesin poposunu görüyosunuz iğne için kızlar neysede erkeklerinki kıllı kıllı hiç çekilmez ganımca.00 Yorumlahemen her erkek hasta askıntı olabiliyor. ve ayrıca doktorlar kadar ağır şeyler görebiliyorsun.
00 Yorumla
+1 yılİğne yapmak nöbet bide güzelsen sana yavşayan yavşayana neden diye sorarsan hemşireler herzaman seksi gözüküyor bide güzelsen tamam gg
10 Yorumla
+1 yılebe hemşire olursan zor atanırsın hemşire kolay atanıyo sadece onu biliyorum bu arada benim ablamda ebe hemşire
00 Yorumlaeğer hastanede olursan hergün oranın kokusunu çekmek var? düşünmesi bile mide bulandırıcı :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbaza Bir Hastaya Denk Gelmez Fantazi Malzemesi Olman Kaçınılmaz...
00 Yorumlahemşireligi bilmem ama daha kotusu hemşirr sanırım erkekten hemşiremı olur lan:))))
10 YorumlaHastaların agız kokusunu çekmek :) hemşire serum bitti :D
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayatında gormedıgın kadar toto goruyosun :D
06 Yorumla
Soran+1 yılyahu herkes popo yazıyor başka kötü yanı yok mu
- +1 yıl
aklımıza o gelıyo ne yapalım ama kabul et en kotu yanı :)
Soran+1 yılhayır kalçayı tam açmıyorsun ki iğnede
- +1 yıl
tamam sen kendını avut :) saka bı yana allah helalınden versın gerısı bos helal oldugu surece zor yanları unutulur
Soran+1 yılbende iğne yapıyorum çatala kadar indirilmesine gerek olmadığını biliyorum
- +1 yıl
tamam bişi demedık toto falan unut dıcem de aksama kadar gozunun onunde asadfaf :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 363 cevap paylaştı. gece nöbeti + iğne :(
00 Yorumlahastanın HER ŞEYİ ile ilgileniyorsun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPotansiyel kasar olarak gormesi erkeklern
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Eski turk filimlerinden birde eski hemsire kiyafeti b izlenimi birakti mi etek en az iki dugme aik gomlek
+1 yılhiç bir kötü yanı yok çok sexi çok şekersiniz :)
00 Yorumla
+1 yılDoktorlardan emir almak :)
00 Yorumla
+1 yılçeşit çeşit popo görmek
00 YorumlaSürekli hastanedesin daha kötü yanı mı var ^^
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 510 cevap paylaştı. doktorların saldırısına uğraması canım.)
00 Yorumlabirsürü saymakla bitmez :)
00 Yorumla
+1 yıldelmediğin kalça kalmaz 😃
00 Yorumla
+1 yılgiydikleri terlik bütün fanteziyi öldürüyor
00 YorumlaEmir almak :((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kebab meslek be ne kotu yani varmis.
00 Yorumla
+1 yılNe konuda?
04 Yorumla
Soran+1 yılkötü yanları işte
- +1 yıl
Hayrola okuyormusun?
Soran+1 yıldüşünüyorum
- +1 yıl
Bence oku ama cinsellik olayını unut herşeyi bir süre sonra doğal gelicek sana ;)
Nöbet tutmak
00 Yorumlayavşayan çok olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar