Su hayatta bir tek annem var ama oda sanki zorla kendinden gicik aldirtiyor psikolojim bozuldu kendime zarar vericem artik?

Babam yok tek cocugum annemle birlikte kaliyorum ama annem soylenmek icin her dk bir bahane buluyor ve her tartismada hastayim. olucem ben diyor psikolojimi alt ust etti simdi ise icerde allahim canimi alda kurtar beni diyor sinirlendigi sey ise kiyafetlerimi daha duzlememis olmam yani gel duzgnce soyle olmuyormu illa her aksam bir rezillik cikartiyor soylenicek o kadar kucuk seyler bulup bu seviyeye getiriyorki napicagmi sasirdm universte sinavi sonuclarim kotu geldi bir sene daha hazirlanmayi dusunuyorum ama sirf bir sene daha anneme katlanmak olum gibi geliyor zaten bu sene de sinav dan birgun once bile yine kucik birseyi buyutup moralmi bozdu bir sene daha kalsam annem. yuzunden yine istedigim gibi calisamicam annem. yuzunden bu sene dandik bir yeri yazip gidicem yardim edin ne yapmaliyim
Su hayatta bir tek annem var ama oda sanki zorla kendinden gicik aldirtiyor psikolojim bozuldu kendime zarar vericem artik?