Annem yüzünden psikolojim bozuldu kendinden soğuttu hiçbi şeye katlanamıyorum?

Annem ve babam haftanın 3-4 günü başka evdde yaşıyorlar iş için ben ve 11 yaşındaki kardeşim başka evde yaşıyoruz. Annem bizim yanımıza geldiğinde yemek yiyip bulaşıklarını koyup şunları yıka evi süpür diye gidiyo kendi kaldıkları eve. Beni gün içinde yüz kere arıyo kardeşine yemek hazırla bilmem ne diye. Aynı zamanda da derslerimin iyi olmasını istiyo. Ben saat6dan akşama kadar okulda oluyorum geldiğimde evi b*k götürmüş bir şekilde buluyorum ben evi mi temizliyim bulaşıkları mı yıkiyim kardeşime yemek mi hazirliyim ders mi çalışiyim bir de yetmedi kardeşimi mi ders çalıştırıyım? Annem sürekli bana bağırıyo mutfakta 2-3 bulaşık göre çıldırıyo o kadar üzülüyorum ki bazen sabaha kadar ağlıyorum yataktan hiç çıkmıyorum artık psikolojim bozuldu gibi bişey oldu. Onun yüzünden hiçbi şey yapasım gelmiyor artık okula da gidesiö gelmiyor hayattan soğumuş vaziyetteyim. Ablam kısa süre önce evlendi o bize geldiğinde sürekli ablamla ilgileniyor sonra bana dönüp "kalk kız topla şuraları" falan diyo ben ne yapacagimi sasirdim aglamaktan kendimi yipratmaktan biktim artik?
Annem yüzünden psikolojim bozuldu kendinden soğuttu hiçbi şeye katlanamıyorum?