Annem psikolojimi bozdu, psikolojik sorun yaşıyorum?

Merhaba. Ben 20 yaşındayım 12 yaşlarımdan beri aynı sorunu yaşıyorum. Ne zaman güzel bir şey hayal etmek istesem aklıma o şeyi benden alacakları ve kimsenin üzülmem umrunda olmayacağı geliyor. Mesela cizim yapıyorum. Güzel cizerim. Şimdi aklıma bir kedi cizimi yapma hevesi geldi. Ve yine birden evimde misafirler olsaydi onu alir yirtarlardi, zarar verirlerdi ve hicbir sey olmamis gibi davranirlardi diye dusundum. ne zaman birseye heveslensem cocuklukta yasadigim travmalardan dolayi kotu seyler aklima geliyor. Annemde zaten kucuklugumden beri bana kötü davranirdi. Birseye uzulsem beni kucaklamak yerine bunami uzuldun? Diye kızardi ayiplardi, hakaretler ederdi. Ne zaman biri bana kotuluk etse beni koruyan kimse olmazdi, cunku annem yoktu. Benim annem ben cocukken beni dovmek icin vardi sadece. Birde aldigi pahali kiyafetleri basima kakmak icin. Bak biz sana bunlari aldik, şunu aldik hicbir tanidiginda sinif arkadasinda bunlardan yok biz dünyanin en iyi velisiyiz sizse dünyanin en kotu cocuklari modundaydi hep. Şimdi değişti iyi bir anne oldu ama artık bunun icin cok gec. Onu sevmiyorum. Bana destek olucak ne diyebilirsiniz? şu an iyi şeyler duymaya cok ihtiyacim var.
Güncellemeler
+1 yıl
Boş ver demek haricinde konuşun lütfen 😁
Boş verseydim buraya yazmazdım ☺️
Annem psikolojimi bozdu, psikolojik sorun yaşıyorum?