Niyet ettikten sonra 4444 kere Salat-ı Tefriciye okumanızı öneririm. Önemli dileklerin kabul olması için okunur.
Okunuşu:
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bir adedi külli ma’lûmin lek.”24 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaaa çok sağol uyarın için.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÂyetel kürsi oku. Çok şey biliyorum bu konuda ama tam hatırlamıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılAyetel okuyorum sürekli başka var mı biraz düşünsen
- +1 yıl
Dedem çok şey bilirdi ama vefat etti bende unuttum.
Heh bi'de ateistler yorum yapmasın diyorsun mantıktan bu kadar mı korkuyorsunuz ya :D
Okumadım yazını tamam duanı ette yerleşebileceğim bi' dua nedir ya. d sen çok yaşa emi
Bana da söyle bende edicem işe yararsa07 Yorumla
Soran+1 yılTam okusaydın anlardın. Mantık yoksunu olan sensin demek ki her seyi böyle yarım yamalak yapıp karar veriyosun. Asagıyı okudaydın puanımın yettiğini ve tevekkül etmek istedigimi anlardın. Ama sen bunun ne oldugunu bilmezsin. O yüzden yorum yapma inançlarını ve düşüncelerini kendine sakla.
Soran+1 yılYukarıda o kadar alay eden oldu. Nerden bilebilirim hangi düşünceyle yazdığını. Bende size saygı duyuyorum herkesin kendi kararı beni ilgilendirmez. Kırdıysam kusura bakma biraz sinirlendim.
Soran+1 yılİşte o sinirimi bozanlar yüzünden öyle güncelledim. Sen tamamen mi inanmıyosun yoksa müslüman mı değilsin?
Soran+1 yılHmm anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
calıs yap ve gerisini yaradana bırak. özel bir dua okumana gerek yok içinden gelerek dua et yeterli
20 Yorumlapuanlar açıklanmadan puanınızın tuttuğuna nasıl emin olabiliyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılYgs puanım yetiyo lysyede emek verdim iyi geçti. Anladın mıı? Sırayla mı gönderiyolar sizi
hangi bölümü istiyorsun :) inş istediğin bölüm olur ve mutlu olursun bu arada
00 YorumlaMevlana hazretleri, kuru duayı bırak tohum ekmeye bak demiş... Ders çalış sonra dua edelim
01 Yorumla
Soran+1 yılHay yarabbim yaaaaaa. Allah aşkına okumanı mı kıt? Çalıştım puanım yetiyo diyorum yukarda yazdım kıt mısın? Adam gibi oku anla sonra yorum yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılitü mühendislik istiyosun ama bu işi duayla yapacan kusura bakma ama çok ironik bir durum bu
24 Yorumla
Soran+1 yılTam okumadan abuk sabuk yorumlar yapmasanız iyi olacak. Geçen seneye göre yetiyo puanım.
Cevap sahibi+1 yılyoo tam okudum. sen itü ye yerleşip bu kafayla bilim üreteceksen boşver
Soran+1 yılEvet üreticem özellikle senin gibiler utansın diye
Cevap sahibi+1 yılüretenleri görüyoruz darwini reddeden kurumlar gibi ya da ceket sorusuyla evrimi çürütmeye çalışanlar. kolay gelsin size
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakipteyim işim duaya kaldi :p
12 Yorumla
Soran+1 yılİnançlı insanları görmek çok güzel yaa vlla millet saçma sapan yorum yapıyo
Cevap sahibi+1 yılBuna göre dua yok yoktur bence
3 kuluvallahu 1 elham oku
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞakamısiniz siz ya duayla yerlescekmis *
13 Yorumla
Soran+1 yılYa puanım yetiyo diyorum tevekkül diye bir şey duymadın mı sen. He ateistsen bilemiycem herkesin kendi düşüncesi batıyosa yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılHe anam he duyar belki et duani
Soran+1 yılEdiom zaten. Yoksa ben bir şey kaybetmem ama varsa siz yandınız ki var daaaa
hee 3 gulfü bir elham. com
00 Yorumla
+1 yıl:D:D:D
07 Yorumla
Soran+1 yılNesi komik
- +1 yıl
Dua ile mi oluyor bu işler komikleşmeyin :D
Soran+1 yılEvet dua ile oluyo tam okumadın galiba puanım yetiyo Allah a tevekkül etmek istiyorum sadece. Asıl komik olan sensin ama gözünde perde oldugundan göremiyosun (!)
- +1 yıl
:d:d. d:d Ülkemin gelecek de ki mühendislerine bak dua ederek bizi kalkındıracaklar yazık size yazık :D
Soran+1 yılAllah ıslah etsin seni boşuna beddua aldın
- +1 yıl
yürü git ezik seni teknoloji ve bilime dini karıştırmadan birşeyler üretin
Soran+1 yılE bırakta onu bizler düşünelim. Ona karar verecek aklımız var
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne