Nlp ve Theta healing’i araştırdın mı? Ben gereksiz paranoya ve kafamda her şeyi kuran bir insanım bu huyumu sevmiyorum o yüzden düzeltmek istiyorum. İnstagramda PozitifGelisim diye sayfa var, Kurucusu Nlp uzmanı ve seanslar veriyor. Seansta (200 Tl) Çakra ve aura dengeleme, Özel olumlamalar, Esma okuma, bilincaltı kodlamaları, Meditasyon ve Hayatındaki bir sorun için çeşitli yöntemler Uygulanıyor. Theta healing bildiğim uzman yok. Nlp ve Theta healing hakkında ne düşünüyorsun? Nlp yaptırayım mı? Theta healing uzmanı bildiğin varsa önerir misin?
Nlp çok araştırmadım ama o da bir çeşit şifa tekniği heralde.. Güvenilir birine yaptır bence mutlaka. Araştır çok. Youtube da cavit çağ diye bir adam var abone olmuştum dedikleri bana çok iyi geldi galiba o da nlp uzmanıydı.. Yeşim bayraktar bide galiba onu araştır.. Güvenilir olsun yoksa daha beter yapmasın. Reiki biliyorum doğanın enerjisiyle şifa verme tekniğiymiş.
Kendimde neyi negatif ve eksik buluyosam onu şifalandırmaya çalışıyorum. Mesela özgüvenim eksik, bu yüzden bunun acısını öfkelenip başkasından çıkartıyorum. YouTube da çok güzel kendini sevme meditasyon videoları var, onlardan buluyorum tabiiki güvenilir olanı, dinliyorum yapmaya çalışıyorum. Bakıyorum sakinim ve çakralarımız var mesela bunu öğrendim tepe çakramdan bana enerji akıyo yani zihnim açılmaya başlıyo anlayacağın. Öfkeliyken zihin kapanıyo bu yüzden yanlışlar yapıyoruz. Biliyo bunu herkes ama ilacı var işte bunu da herkes bilmeli... Her şeyin bir enerji olduğuna inanıyorum ben bilimsel bişey bu..
Sonra dişi ve eril enerjimiz var, eril enerjimiz baba enerjisi erkek yani.. babamıza kızgınsak bolluk bereket alanımız tıkanıyor ve parasız sevgisiz kalıyoruz. Affetmemiz gerekiyo..
Gerçekten çok ilginç.. Enerjiye bende inanırım. Tüm evren bir enerji le bağlıdır bir birine.. Misal yıldızımız olan Güneşin yaydığı Enerji, Hem hayat veriyor, Hemde Öldürüyor. Bu demektir ki, Enerjiyi doğru bir şekilde kullanmak gerekir. Keza Vücut enerjimizde öyle..
Kesinlikle öyle. Karman çormansa enerjimiz hayatımız da tıkanıyo.. Çakralarımızı dengelemek gerekiyo.. Kalıplaşmış inançlarımızı kırarsak bunu yapabiliyoruz mesela ya da çakra müzikleri dinlemek çakra seslerini çıkarmak gerekiyo. taç çakramız tıkalı olduğunda zihnimiz kapalı oluyo saçma şeylere inanıyoruz psikolojimiz bozuluyo dua etmemiz gerekiyo açmak için.. Enerjini yönlendiriyosun.. Ölüm bir illüzyon bunu da anlıyorsun. Herşey çöp dahi dönüşüyor..
Evet :) sakin olabilmek, sakin olabilirken de hayatına istediğin şeyleri çekebilmek, hayatını yaşayabilmek.. Bu devirde buna çok ihtiyacımız var. Şifacılar gerçekten çok iyi yapıyolar buna inanmalıyız dünya iyi bir yer olmalı :) herkes kendi kapısının önünü süpürse, temizlenecek pisliklerden emin olun