Spiritüel çalışmalar, kişinin kendine, diğer insanlara ve dünyaya ilişkin anlayışını derinleştirmesine ve geliştirmesine yönelik çalışmalardır. Bu çalışmalar, kişinin duygusal, zihinsel ve ruhsal bütünlüğünü sağlamasına ve hayatın anlamını keşfetmesine yardımcı olabilir. Spiritüel çalışmalar, insanların dini, felsefi veya metafizik konulara odaklanmasını içerebilir. Bu çalışmalar, meditasyon, yoga, joga, taşınma, reiki gibi tekniklerle yapılabilir. Ben, insanların kendilerini geliştirmek için spiritüel çalışmalara yönelmelerini olumlu buluyorum ancak insanların kendilerine uygun olan yolu bulmaları önemlidir.
Günümüzde Spiritüel ilimler diye adlandırılan konuların kökeni her nekadar gerçekte var olan konular olsada, günümüzde yaygın uygulamalar ve uygulayıcıların, hadi yüzde yüzü demeyim, çoğu çıkarcı bir sektör haline gelmiştir.
Spiritüel ilimler vardır, insanlar bunu keşfedebilir, tasavvuf büyükleri katettikleri zorlu yollarla bu ilimleri kazanmışlardır.
Dini ritüeller dışında kalanlar boş işler. Özetle; Yapıp ettiklerimiz, hatta sözlerimiz ve düşüncelerimiz, evrene, eşyaya, tabiata tesir eder. Evrenin döngüsü bu şekilde işler.
Ben çok inanırım hatta büyük dinlerde de zaman zaman geçer. Hatta çok yakından takip ettiğim yaşam koçum var. Kendisinin hazırladığı spiritüel ürünlerden aldım. Kişiye özel kodlanmış üzerinde para çeken strin taşı olan para cüzdanı. İlk başlarda inanmıyordum ama bir süre araştırdım sonra aldım gerçekten harika bir şey. O cüzdanı alır almaz parasız bir günüm bile olmadı. Zaman ayırıp yaptığı seanslara da gitmeyi düşünüyorum.
Derin mevzular severim ama çok uğraşmak gerekiyor hakkını vermek için. Şimdi görüyorum bir-iki online eğitim ile nlp uzmanı oldum diye dolaşan bir çok kişi var.
Usui ve kundalini reiki eğitimi aldım. Çakralar ve bilinçaltı çalışmalarıyla ilgilendim. Nlp''yi eğitim almış bir arkadaşımdan öğrendim. Bioenerji için eğitim almayı planlıyorum.
Dünyanın ve evrenin her sırrı kitabımızda açıkça yazıyor zaten Sen buna enerji dersin, başkası başka bişey diyebilir Ama konumuz insanların bu tarz kavramlarla olayı ticari hale dönüştürüp insanları canım yerine koyması Koçluk, enerji hocalığı vs
Evet aynen bunların hepsını bulabılıyoruz Kitabımızda.. ama anlamıyoruz.. Kk enerji diye gecıyor.. ortak yönler buldukca bu çalişmalar ilgi cekmeye başladı bende.. gersey ticari degılmı?
Gelecek hakkında bilgilendiriliyordun. Bir çok faydası oldu, ama enerjim bazı varlıkların ilgisini çekti rahatsız edildim. Bıraktım. Şu an ugraşmıyorum.
Hmm güzel bir alay konusu tabiii.. kirintilarin üzerine basmayi unutmayin 😅 2. katagorideki Cin inanciyla Hasiir nesir olmus olursunuz.. iyi eglenceler 🙌🏼