Dünyanın ve evrenin her sırrı kitabımızda açıkça yazıyor zaten Sen buna enerji dersin, başkası başka bişey diyebilir Ama konumuz insanların bu tarz kavramlarla olayı ticari hale dönüştürüp insanları canım yerine koyması Koçluk, enerji hocalığı vs
Evet aynen bunların hepsını bulabılıyoruz Kitabımızda.. ama anlamıyoruz.. Kk enerji diye gecıyor.. ortak yönler buldukca bu çalişmalar ilgi cekmeye başladı bende.. gersey ticari degılmı?
Derin mevzular severim ama çok uğraşmak gerekiyor hakkını vermek için. Şimdi görüyorum bir-iki online eğitim ile nlp uzmanı oldum diye dolaşan bir çok kişi var.
Usui ve kundalini reiki eğitimi aldım. Çakralar ve bilinçaltı çalışmalarıyla ilgilendim. Nlp''yi eğitim almış bir arkadaşımdan öğrendim. Bioenerji için eğitim almayı planlıyorum.
Gelecek hakkında bilgilendiriliyordun. Bir çok faydası oldu, ama enerjim bazı varlıkların ilgisini çekti rahatsız edildim. Bıraktım. Şu an ugraşmıyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
09Hepsi fasa fiso geliyor. Çok eski bi arkadaşım nlp türkiye başkanı. Ara sıra açıp konferanslarını izleyip gülüyorum
Size gülünç gelen tam olarak nedir?
Kendilerini kandırıyorlar
Yok çakralarım kapandı, yok enerji bu taraftan geldi bugün vs vs 😂
Sizi anliyorum.. Dünyanın ne üzerine kurulu olduğunu arastırdıgınızda bazi enerji kavramlarinina mantık kurabılıyoruz 😊
Dünyanın ve evrenin her sırrı kitabımızda açıkça yazıyor zaten
Sen buna enerji dersin, başkası başka bişey diyebilir
Ama konumuz insanların bu tarz kavramlarla olayı ticari hale dönüştürüp insanları canım yerine koyması
Koçluk, enerji hocalığı vs
Evet aynen bunların hepsını bulabılıyoruz Kitabımızda.. ama anlamıyoruz.. Kk enerji diye gecıyor.. ortak yönler buldukca bu çalişmalar ilgi cekmeye başladı bende..
gersey ticari degılmı?
Sonucta calişmak ve kazanmak durumundayız..
Nlp ve çakra konusunda bir ara düşündüm eğitim ama sonra vazgeçtim.
neden vazgectiniz?
Ya tam anlamıyla uzunca bir eğitim almak lazım ya da hiç bulaşmamak. Öyle yarım yamalak olmasın dedim. Uzunca süre uğraşmak da istemedin açıkçası.
tabiii.. derin mevzular.. 😃 anladim
Derin mevzular severim ama çok uğraşmak gerekiyor hakkını vermek için.
Şimdi görüyorum bir-iki online eğitim ile nlp uzmanı oldum diye dolaşan bir çok kişi var.
Evet orada haklisinin.. ama sonucda herkes kendine hitapmwdeni buluyor..
ve zamanla kaliteli Hocalari tercih ediyorsunuz..
Ben vazgeçtim bilmiyorum
Thetahealing hariç diğerleriyle ilgili çalışmalar yapmıştım önceden.
deneyimlerini ögrenebilirmiyim?
Usui ve kundalini reiki eğitimi aldım. Çakralar ve bilinçaltı çalışmalarıyla ilgilendim. Nlp''yi eğitim almış bir arkadaşımdan öğrendim. Bioenerji için eğitim almayı planlıyorum.
Süper 🤗
yolun acık olsun
Teşekkürler sizinde :)
teşekkür ediyorum 🌸
Denemek istedim koçum sensin 🥰🥰🥰
tamamdır efendım :)
Esmalarla ilgililendim bir süre.
deneyimlerinizi ögrenebılırmıyım?
Gelecek hakkında bilgilendiriliyordun. Bir çok faydası oldu, ama enerjim bazı varlıkların ilgisini çekti rahatsız edildim. Bıraktım. Şu an ugraşmıyorum.
gelecek biraz sıkıntı işte..
ben bilincaltı kodlarının dönüşümüyle ilgilenıyorum..
travma temizli.. fobı.. inanc degısıklıklerı..
Cinler musallat olunca bıraktım.
Denemedim saçma buluyorum
sacma buluyorsunuz.. anladım..
tam olarak nesını sacma buluyorsunuz?
A şıkkı
deneyiminize yazarmisiniz
Denemedim