Kişiye rahatsız görünen buruna estetik yaptırmak günah mıdır?

Bildiğimiz gibi estetik günah. Ama tıbbi sebeplerden dolayı yapılabiliyor. Benim burnum biraz yamuk gibi duruyor ve burnumun sağ kısmı da sol kısma göre daha şişkin, büyük gibi sanki bu bana gerçekten görüntü açısından rahatsızlık veriyor bir kaç haftadır. Önceden dikkat etmemiştim böyle olduğuna ama şimdi her gün burnum insanlara kötü mü gözüküyor acaba diye düşünüyorum. Benim burnumun ucu öyle sivri değil yayvan bir burun şekline sahibim. Ben bunu aşırı takıntı yaptım yani burnumun yamuk gibi durmasını ve bir tarafının diğer tarafa göre şişkin gibi gözükmesini. Araştırdığıma göre kişinin görüntüsü psikolojisini etkiliyorsa veya kişinin yüzünün görüntüsünü bozuyorsa (yamuk vb.) hem görünüş açısından hem de tıbbi açıdan (nefes alma vb.) sorun yaratacağından haram sayılmazmış. Şu ana kadar benim nefes alma açısından bir sorunum olmadı sadece görüntüsü rahatsızlık veriyor. Benim öyle belki her insanın dikkatini çekecek kadar yamuk durmuyordur ama bu beni aşırı rahatsız ediyor. Ama orada yazanlar tam benim burnuma uyuyor mu onu da bilmiyorum. Yani nefes alma sorunum yok ama bir süredir takıntı yaptım ve bana göre gerçekten kötü gözüküyor. Burnuma estetik yaptırsam günah mıdır?
Kişiye rahatsız görünen buruna estetik yaptırmak günah mıdır?