Çakma delikanlılıklara pirim verir misiniz yoksa icraatı görenlerden misiniz?
Hak vermemek mümkün değil..
https://i.hizliresim.com/lYV1Dl.jpg
Hak vermemek mümkün değil..
https://i.hizliresim.com/lYV1Dl.jpg
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ecevit kıbrısı almış abd orda ikinci bir küba olmasın diye kendi yapacağı işi türkiyeyi taşerön olarak kullanarak yaptı... yunanistandan giden komünistleri türkiyeye hallettirdi... tabi ambargo ilede dünyaya bak ben rumlardan yanayım gibi gösterdi abdnin rasyonelliğini hiç örnek alamıyor dünya neyse o ayrı konu... apoyu yakaladı ee ne oldu senden benden daha rahat adam madem bu kadar vatansever muhteşem bir sosyal demokrattı niye asamadı hele koalisyonunda mhp gibi faşizan bir parti varken çünkü abd abisi onu astırmadı.. bir diğeri kemal dervişi gene abdnin gitde şunların kulağını çek düşük kur yüksek faiz para politakalarını getir devletin hazinesini kamu dışşsallığını ve kitleri borçlandır ee stand by anlaşması yap türkiyedeki işçisi emekçisi üreteni ödesin işte emekçi işçi kardeşi dostu ecevit..2001 krizi genel makro ekonomi açısından türkiye tarihinin en kara tablosudur ve ekonomi yüzde 19 daralmayla cumhuriyetin resesyon rekorunu kırmıştır... erdoğanla ilgili birşey yazmıcam şimdi yazarsam tipik statükocu zihniyeti akpli zannedecek o yüzden burada kesiyorum eceviti asla sevmmicem ona rağmen türkiye ekonomisi bugüne gelmiştir..
tam işçi babasıydı ecevit...
hiç bir baba çıkıp meydanlarda "ben evladımı okutamıyorum" diye feryat etmedi.
ecevit süper adamdı. 32. güne çıkıp "abd korkusuna ofyon üretimini %70 den %30 a düşürdük yoksa sultanahmet meydanını bombalardı" demedi.
ecevit efsaneydi yahu ülke eğitimde sadece tunceliyle övünürken o merve kavakçıyı kovmaya çalışıyordu.
süper adamdı hastahaneler ilaç kuyrukları tefecilik faiz hiç bir şey yok tu tam devlet adamıydı.
nerde terörist var ceza evine girmiş af çıkarmadı.
apoyu o mu yakaladı dedin? abd ben teslim ettim demişti vay ecevite bak yakaladı ve idamı kaldırdı adam helal ;)
Tayyip de 3 kuruşluk menfaati için tüm şirketleri özelleştirip yabancılara satmadı..
GüneyDoğu topraklarındaki değerli yerlerin İsrail'e satılmasına izin vermedi..
Hele ki Mavi Marmara baskınından sonra öyle bir intikam aldı ki, tüm dünya Türk'ün gücünü gördü (!)
Teröristbaşı Barzaniye kucak da açmadı..
bu paragraf aktardığın hikaye kitabı kimin yazarını bir atıver bana genç ;)
:)) başka hükümet görmemiş çocuklar siyaset yapıyor ecevit hülooğğğğğ :))
oo sert vurdun tebrikler :)
ama ecevit gibi bir çapsızı savunman enteresan :)
ecevit el pençe divan duran ülkenin anasını ağlatan adamdı savunduğun adama bak çiller desen destek çıkarım sana ama ecevit nedir aga :))
tayyibin m. k ama ecevit emin ol tayyibin gotunun kılı olamaz ben onun hükümet dönemini yaşadım emin ol o dönemi hatırlasan dersin ki ecevitin mezarına işeyeyim :)
Ben birazcık ekonomik gelişme oldu diye ülkenin bu kadar ezilmesine karşıyım.. Ecevit döneminde kimse bayrak indiremezdi mesela.
Tayyip'in öyle çok büyk bir değişiklik yaratmadıoğının farkındayım ama sizin düşündüğünüz kadar büyük bir ekonomik gelişme olmuş olsa bile diyorum bak.. Yine de o durumda bile ülkenin bu kadar ezik konumuna düşmesini hazmedemiyorum namus gidiyor resmen askere bayrağa yapılmayan şey kalmadı götü başı ayrı oynuyor Kürtlerin de oylarını toplamak için vermediği imtiyaz kalmadı.. Bayrak ve sınırlar bi' ülknin şerefidir, Tayyip bunları koruma konusunda beceriksiz açık ve net.
nasıl bayrak indiremezdi adam pkk nın canlı bombası olarak erzurumda yakalanıyor ceza evine konuluyor af çıkıyor aynı adam ankarada yakalanıyor aynı şekilde sonra bir af daha ve aynı adam aynı şekilde 3. kez İstanbul'da yakalandı yapma ares :))
dhkpc pkk ülkenin anasını ağlattı bombalamadık köşe mekan bırakmadı ecevit kayseriden öteye geçemedi heryer ohal bölgesi ilan edildi bayrak askeriyenin dışında güneyde bir yere asılamıyordu sen ne indirmesinden bahsediyon gönderde bayrak yoktu :)
ankadara gezide bayrak yakılıyor ke-mal alınlarından öperim o gençlerin diyor ayıptır yapma :)
reee ceppp tay yippp er do ğan
reee ceppp tay yippp er do ğan
g* tünün gılıyık
hüloğğğğ
bunu diyenler anlayamaz çünkü gördüğün gibi cümlede hiçbir zeka belirtisi yok. hiç düşünülerek söylenen şeylere benziyor mu bunlar?
Atalarımız boşuna dememiş, 'Havlayan köpek ısırmaz.'
Teşekkür ederim.
Cevap
9Cevap
kesinllikle katıılıyorum lincoln ;)
ecevit gibi bir efsaneyi bir adam gibi adami isci babasini tayyip gibi bos sovmen ve isci olumleri umurunda olmayan biriyle karsilastirilabilinmesini dusunmen bile ayip karaoglan bir taneydi
Ülkede çok sayıda bakan kör olduğu için ne yaparsan yap görmez çoğunluk
İcraata bakarsak tabi ki rte. Ak partili değilim ama icraatta pek geçemezler rte yi.
Seçimler yaklaştığından :)
Zamanında Nazım Hikmet'in de dediği gibi bu ülkenin %60 gerizekalı :)
Kıbrıs'ı Ecevit almadı Erbakan aldı dipnot.
bu nedir yauvv siyaset meydanı :D
Ecevit adamdı, diğeri dansöz
Kasımpaşa delikanlısıymış haha
duble yol yaptık yoool
hüloooggggggg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar