Çok utangaç sessiz sakin biriyim.. Hayatımda ne arkadaşım oldu ne de sevgilim küçük yerde yaşıyorum.. Asosyalim insan içine çıkıp konuşmuşluğum yok ailem üniversiteye gitmemi çok istiyor yalnız ben ilk gün özellikle napacağımı bilmiyorum yabaniyim biraz?
Cevabın nedir?
+1 yılay hiç merak etmeyin... herkes sizin gibi... bende çok agresif oluyorum öyle tanımadığım ortama girince, benimkide gard almak gibi bir şey işte... o amfiye giriyordunuz, bir bakıyorsunuz herkes sizin gibi toy, utangac.. sonra bir merhaba falan hemen ısınıyor ortam.. zaten ilk gün amfi bulma telaşı herkesi yakınlaştırır =)
04 Yorumla
Soran+1 yılo salonlarda ne işlenior ders mi yoksa başak bişey mi
- +1 yıl
nasıl? e derslik işte.. lisedeki sınıf mantığı =)
Soran+1 yılsınavlara girerken görmüştümde cahillik işte anfi 1 anfi 2 falan
- +1 yıl
heh işte şimdi o amfilerin hepsinde bir dersin olacak... öööyle ordan oraya amfi arayıp duracaksın.. hele birde benim gibi kafa havadaysa 2. sınıftayım hala hangi amfi neredeydi karıştırıyorum =)
En İyi Cevaplar
gitmelisin kesinlikle, çekinecek bir şey yok. ne güzel bir fırsat yakalamışsın işte. çekiniyorum diye insan üniversiteye gitmez mi? herkes senin gibi olacak zaten ilk gün. dert etme bu kadar, git tadını çıkar yahu. not: güzin abla gibi hissettim kendimi. sevgiler..
00 Yorumla
- Diğer konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılsana bir soru sormak istiyorum şimdi hayatın boyunca böle mı olmak istersin yoksa değişmek istermisin? cevabın değişmek se üniversiteye G-İ-D-E-C-E-K-S-İ-N bak ilk başlarda sessiz olmak hem yararlı bişey gizemlı kız havası guven bana git açıl deişceksn
05 Yorumla
Soran+1 yılsağ olda bişey sorabilirmiyim
- +1 yıl
tabikide sorabilirsin :)
Soran+1 yılsoruyu soralı tam 4 gün oldu yeni yeni cevaplar geliyor?
- +1 yıl
simdi birisi yorum yapmıstır ya da cevap yapmıştır canlı yayında çıkıo bnde gördum canlı yayında :)
Soran+1 yılsağ ol hele ondan yeni yeni cevplar geliyor
+1 yılözgüvenin tavansiz durumda ama özgüvenini tavan yaptirmayi beceremezsen maalesef durum daha da vahim olur
199 Yorumla
Soran+1 yıliçindeki dev uyuyor diyorsun açık açık
- +1 yıl
uyumuyor belkide sen öyle olmasini istiyorsun
Soran+1 yılaynen beni ben mahvediyor
- +1 yıl
bir sen var senden iceride kimsenin görmedigi duymadigi hissetmedigi, eger o senden icerideki beni uyandirmayi becerirsen vay etraftakilerin haline
Soran+1 yıldiyorsun
- +1 yıl
demiyorum görünen köy misali klavuza ihtiyac yok
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
sadece biraz nasil derler düsünce tarzinda degisiklik yapmayi dene
Soran+1 yılolmaz benden bir şey
- +1 yıl
olur eger hic bisi olmicak olsa su anda bunlarida konusamazdin.
Soran+1 yılsanmıyorum
- +1 yıl
CaresizSEN care SENSIN
Soran+1 yılklasik laflrdır bunlar hiç bişeyin beni değiştireceniği düşünmüyorum hayattan tamamen soğudum inan
- +1 yıl
klasik laf olabilir ama degismek istiyorsan basarili olursun.
Psikolojinin temeli hasta tedaviyi kabul etmek isterse tedavi olur yoksam tedaviyi uygularsin ama hastaya bir faydasi olmaz
Soran+1 yılaynen o durumdayım
- +1 yıl
ilk karar vermen gereken sey, ne istedigini ögrenmek
Soran+1 yılsonra inanmak sonra kendine güvenmek gülümsemek gibi gibi
- +1 yıl
o zaman inanmak icin neye ihtiyacin var?
Soran+1 yılöz güvene
- +1 yıl
özgüven icin neye?
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
kendine.
Soran+1 yılzor
- +1 yıl
basit. sadece adim atman lazim
Soran+1 yıliş sende bitiyor diyorsun
- +1 yıl
yani öyle
Soran+1 yılSağ ol ALLAH razı olsun çok pozitif insansın
- +1 yıl
pozitiflikten eser yok sadece sen öyle görmek istediginden dolayi öyle görüyorsun
Soran+1 yılvallamı
- +1 yıl
valla tamamen negatifim hayata ben
Soran+1 yılterzi kendi söküğünü dikemez diyorsun yani
- +1 yıl
sökügüm olsa belki de eksigimin ne oldugunu biliyorum
Soran+1 yılnasıl birisin konuşkan mı sıcakkanlımı
- +1 yıl
karsimdakine göre degisen birisiyimdir
Soran+1 yılama iyi birisin
- +1 yıl
baktigin yerden ve bakan kisiden dolayi iyi biriyim
Soran+1 yılyok hayır senin yerinde bşkası olsa şimdiye vazgeçer ne halin varsa gör derdi benim bütün karamsarlığa karşı direniyorsun hala
- +1 yıl
direnmiyorum ki sadece görüyorum gördügümü anlatmaya ugrasiyorum
Soran+1 yılSağ ol
- +1 yıl
rica ederim ne demek
Soran+1 yıliyi birisin ben öyle gördüm :)
- +1 yıl
iyi birisiysem sayet sende öyle ol :) düzelt kendini
Soran+1 yılöylesin ben öyle hissettim 6. hissim kuvvetlidir.. kanım ısındı
- +1 yıl
o zaman dedigimi yap :)
Soran+1 yıliş bende bitiyor ama inan hiç bir şeye hevesim yok yaşayan ölü gibiyim
- +1 yıl
yasayan ölü gibi olamazsin olsan su anda bir kanepede ya da yataginda yatmis hic bir seyle ugrasmiyarak ve tavana bos bos bakiyor olurdun
Soran+1 yılsıkıldığım için burdayım zaten sonrada geçen zaman üzülüyorum :(
- +1 yıl
üzülme bea.. herseyin caresi var
Soran+1 yılmesela
- +1 yıl
mesela? söyle söyliyeyim mesela ilk olarak yarindan itibaren kendine güven asilamaya baslayablirsin
Soran+1 yılbügün diyeceksin sanırım
- +1 yıl
uyuyup uyandigindan sonra yarin oluyor :)
Soran+1 yılama satt 12 yi geçti :))
- +1 yıl
uyumadin ama halen uyaniksin :)
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
o yüzden uykudan uyandiktan sonra daha yataktan kalkmadan bu dedigimi yapmayi dene :)
Soran+1 yılbir işe yaramayacak ama
- +1 yıl
tabi böyle dersen yaramaz. ama yarayacak diye dersen yarar emin ol :)
Soran+1 yılyaşamaya hevesim bile yok inan
- +1 yıl
yahu peki de neden ne oldu?
Soran+1 yılbilemem herzman ki ben boş ver şimdi yazma istersen yoruma cevap çünkü sıkıcıyım bıkmanı istemem
- +1 yıl
:) istemiyorsan yazmam benim icin no problem :)
Soran+1 yılistemediğimden değil siz birazdan beni istemezsiniz zaten
- +1 yıl
niye neyin var ki istenmicek =?
Soran+1 yılsıkıcıyım belkide geri kafalı ya da karamsar
- +1 yıl
hepsi asilir :) sen iste yeterki
Soran+1 yılişte tek sorun orda istek yok..
- +1 yıl
hemen olmaz zaten zamanla sen kendine bir sans ver yeter.
Soran+1 yılbimiyorum bakacaz
- +1 yıl
neye bakiyorsun :)
Soran+1 yıldüşünürüz diyorum umutsuz bir vakayım ama
- +1 yıl
umutsuz vaka degilsin :) bir kere sundan kurtul
Soran+1 yılpeki tamam sana bir süprizim var :)
- +1 yıl
neymis :O
Soran+1 yılbelki sevinirsin diyee
- +1 yıl
süpriz nedir cözemedim
Soran+1 yıltamam kalsın boş ver erkek milleti işte :))
- +1 yıl
o ne demek simdi
Soran+1 yılen iyi cevap seçtim blki sevinirsin diye anlamadın ya onu diyorum
- +1 yıl
en iyi cevap olmayi degil de bu dakikadan sonra senin hayatinda bir nevi olsun düzeltme yapmayi tercih ederim :)
Soran+1 yılonu deniyecem kırılmadın dimi?
- +1 yıl
ne icin kirilicaktim?
Soran+1 yılerkek milleti dedim ya
- +1 yıl
sonucta bende erkegim yani kirilcak bisi yok :) sadece yanlis tanimani istemem :) bu yanlizlik basa bela ne de olsa :))))
Soran+1 yılevet aynen öyle :))
- +1 yıl
hehe :) anlasildi böle yorum üstünden baya konustuk fazla rahatsizlik vermedim umarim sana :)
Soran+1 yılyok hayır iyi birini tanıdığım için mutluyum :))
- +1 yıl
daha tanimadin ki sadece LonelLyMaN diye biliyosun :)
Soran+1 yılolsun konuşman ele veriyor seni belki nasıl görmek istiyorsm öyle görüyorum bilmiyorum
- +1 yıl
tanimak istersen buradayim :) gerci böyle yorum üstünden zor olabilir belki ama :)
Soran+1 yılben yazarım sana mesaj anlaştıkmı
- +1 yıl
pekiyi öyle olsun :)
Soran+1 yılşimdi çıkamam lazım ama gece oldu
- +1 yıl
peki bende cikicam zaten
Soran+1 yıliyi geceler..
- +1 yıl
sanada iyi geceler..
- +1 yıl
beni ekleyebilirmisiniz? Size Bişey soracam
- +1 yıl
lLonelLyMaN
Size Bişey sorabilir miyim? - +1 yıl
mesa atamadim ac istersen sorabilirsin ^^
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
66Cevap
bak ben ilk gün nolacağını söyleyeyim hiç korkacak gibi bişey değil, bizde lisenin ilk günü gibi olmuştu zaten kimse kimseyi tanımıyor giriyorsun sınıfına zaten herkes senin gibi orada aynı düşüncedeler, hocalar geliyor gidiyor kendinizi tanıtıyorsunuz vs vs..
011 Yorumla
Soran+1 yılorata ayaga kalkma yok dimi
Soran+1 yılpeki tahtaya çıkıp anlatmak var mı
- +1 yıl
yani hocadan hocaya değişebilir bu durum, genelde bizde bir kaç tane hoca kaldırırdı ödev verirdi onları sunmamızı isterdi. O da dönemde 1 kere anca. Ben de çekingen ve utangaç biriyim ama çok zorlanmadım yani ben, bence sen de zorlanmazsın olursa böyle bir şey. Zaten genelde herkes çekinerek anlatıyor farkedebiliyosun bunu orda birini izlerken.
Soran+1 yılelinde bir şey olmadan m ı anladıyorsun
Soran+1 yılen güzeli :)
Soran+1 yıldüşünmüyorum :(
Soran+1 yılcevap soruda
‘Rabbi’ş rah li sadri ve yessir li emri va’hlul ukdeten mi’l lisani ve yafkahu kavli.’ (Rabim dedi, kalbime genişlik ver, işimi kolaylaştır, dilimin bağını çözde sözümü iyice anlasınlar.) bunu oku iyi gelir.
30 Yorumlaİçindeki duygularını anlayabiliyorum. Öncelikle burada soracağın soruları mümkün mertebe gizli kullanıcı olmadan sormaya çalış.. Çevrendeki kişilerle daha olumlu ilişkiler kurmaya çalış. Tanıdıklarınla daha samimi ol. yakın çevrende olup tanımadıklarını da tanımaya çalış. Yani sosyal olmaya çalış.. buradan da arekadaş edinmeye çalış.. Mesela benle konuşmak istersen seninle konuşurum.
00 Yorumla
+1 yılBen bu yıl aştım onları helede ek tercihle yerleştim yani herkes önceden tanışmıştı düşün yani:D :Kendin ol cekingenligini pek belli etme sohbet etmeye çalış soru filan sor 2 günde alisirsin. Zaten üniversite lise gibi değil herkes kendi kafasına göre takılıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılama yabaniyim soru soramam onlar sormadığı sürece mal mal otururum anca
- +1 yıl
O zaman da soğuk görünürsün uzaktan. Arkadaş edinmek istiyorsan bir kaç adım atman lazım. Ilk gün etrafı incele bak herkes nasıl davraniyor. Ama herkes senin gibi olur heyecanlı filan
Diğer konusunda 738 cevap paylaştı. Hiçbirşey olmayacak ilk gün.. Diğer arkadaşların gibi gideceksin sınıfında oturacaksın. Sen kimseyle konuşmak zorunda değilsin. Onlar sana gelirler merhaba nerden falan sorarlar. Öylece kaynaşırsın.. Hiç öyle korkulduğu gibi değil.. Bunun için eğitimini aksatma sakın..
012 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi?
Soran+1 yılama yabaniyim ben
Soran+1 yılpeki ya sınıfa karşı tahtaya çıkıp bir şey anlatmak var mı
Soran+1 yılanlatmak olursa eğer bırakırım okulu o derece
Soran+1 yılbilmiyorum ne olacak
Soran+1 yılAFÖ düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım normalde bende utangac biriyimdir bende diyordum ilk gun ne yapicam universitede kimseyide tanimiorum falan diye olay kendiliğinden gelisti ilk gun herkesle hep konustum muhabbetimi kurdum konusmam diye dusunuyordum hep kendimi konusurken buldum simdi 2. sinifa gecicem dusunuorumda ne kadar cok abartmisim ilk gunu diye :D senin icinde oyle olcsk zaten ilk gun ders olmuyor bilgi verip eve yollamislardi 1 hafta sonra dersler baslamisti oyle milletle tanışmaya baslamistim
00 YorumlaDiğer konusunda 689 cevap paylaştı. guzelım yapma böle gıtmelısın orda ne ınsanlar var bır bılsen ıcınde ukte kalır muhakkak gıt sunuda unutma sadece ılk gun zor olacak ondan sonrası corap sokugu gıbı gelecek ama adam akıllı bır bolume gıt sırf unı okumus olmak ıcın gıtme korkularını yen
00 Yorumlaalışırsın insan nelere alışmıyor ki, ilk günler zor geçer de senin gibi bir çok insan olacaktır elbet bir kaç tanesiyle tanışırsın. zamanla yurt du okuldu çevren olur bir çok arkadaşın olur. sen istemesende arkadaşın olur :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Askerde aynı şey bize de oldu. Herkes birbirine bakıyo ulan tipe bak diyoruz. Biri konuşkan biri sessiz. Ben köşede izleyip analiz yapıyorum kafamdan. Derken bir alışınca harika oluyo :) Bence senin açılman için ihtiyacın olan şey üniversite
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım git üniversitede yabani çok :D Zaten üniversiteler ormanlık alan gibi Ahh sen yine insansın... Birde ünideki hayvanları görsen takmazsın bişeyi
15 Yorumla
Soran+1 yılçok doğalsın :))
Cevap sahibi+1 yıl:D bizim bölüm enbesil kaynıyordu liseli hepsi allahtan mezun oldum. Dahada hicbirini görmicem cok mutluyum
Soran+1 yılerkek milleti işte
Cevap sahibi+1 yılErkekler emin ol kızlarda aynıydı :S
Soran+1 yıltahmin edebiliyorum
+1 yılSu yazin mumkun oldugunca sosyalles her seyden once rahat olmalisin cunku hicbir sey o kadar onemli degil. Kendi cevrende mumkun oldugunca sosyallesmeye calis. Burayi da kullan yardim al. Asicaksin umarimS
03 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum
- +1 yıl
Heh bastan bittin
Soran+1 yılaynen ben baştan kaybettim
Unıversıte cok farklı. Merak etme oraya gıdınce ılla bırını bulursun arkadas olarak. Panolara ev arkadası arıyoruz dıye haberler asılır. Onlara dıkkat et ara bırını kal onlarda tamamen. Aılen de rahat degılsen. Cok sosyal olursun merak etme.
00 Yorumlaen fazla ne kadar utanabilirsin ki? birisi soru sorduğunda cevap verebiliyosan korkacak bir şey yok demektir. ilk gün herkes panik olur zaten gözünde büyütme o kadar
08 Yorumla
Soran+1 yılyabaniyim
Soran+1 yılaynen asık suratlı karamsar umutsuz pısırık öz güveni yok asosyal konuşmaktan korkan hiç arkadaşı olmayan birisiyim yani çok zor
- +1 yıl
bir şey söylicem de beni tarif ettin :) eskidendi ama.. dediğim gibi önce güleryüzlü olmayı dene, ayrıca karamsarlık kadar saçma bir şey yok, bir şey hakkında körü düşüneceğine hiç düşünme daha iyi. özgüveninin olmaması da kendini hep pısırık görmen yüzünden, kısır döngü yani. bir yerden başla insanlarla konuşmaya, olumlu düşünmeye, emin ol devamı gelir.
Soran+1 yılbişey söyleyim bence benden bir halt olmaz
Soran+1 yılsağ ol moral olduğun için ALLAH razı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle düşün herkes senin gibi tedirgin oluyor böyle ortamlara ilk defa girdiklerinde. derin derin nefes al konuşmana gerek yok sınıfına geçip oturucaksın soru sorduklarından cevap vericeksin bu kadar basit. üniversiteye yenı başlıyan bı sen olmıycaksın orda herkes senin gibi olucak aklından cıkarma. daha sonra zamanla alışırsın.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşimde Senin Gibiydi... ilk Yıl yurda verdim.. Sonra bir Gittim.. bir cevre yapmış herkese sevirmiş kendini... Zaman Lazım.. haklısın ama.. Kafanda on yrgılar bunlar.. içine gir.. yalnıs dusundugunu anlaycaksıınnn
06 Yorumla
Soran+1 yılçok utanıyorum ama öyle böyle değil
- +1 yıl
tamam aynı sorun dedim ya kardeşimde de var dı ama dğzeldi
Soran+1 yılbenden bişey olmaz ama gitmeyecem zaten
- +1 yıl
ah be kardeşim boyle yaparsan üstesnden gelemzsin ilerde daha sorun olur
Soran+1 yılilerd evlilik olur bişey olmaz ki
- +1 yıl
peki oyle diyorsan oyledir
+1 yılAkışına bırakacaksın. Nasıl giderse öyle. Yalnız herkesin ortasında mal gibi durma. Elinden geldiğince sakla kendini :))
00 Yorumla
+1 yılen güzelini yapıyosun
tak kulaklığını ve yalnızlığını yaşa10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. özgüven eksikliği var sende. topla özgüvenin seni yiyicek deiller. üniversite oku sonra çok pişman olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılpişman olacam başka çarem yok
Soran+1 yılişte bende kötü anlamda değişmekten korkuyorum
+1 yılyardımcı olmak isterdim ama ne desem boş kendi hayatında kendin yuvarlanacaksın :) Kitap oku Edepli ol Ahlaklı ol Tamam ilerde kurduğun güzel hayalleri gerçekleştirirsin...
00 Yorumlaözgüvenin eksik biraz. buda asosyal almandan kaynaklanıyor olmalı. arkadaş edinerek bu açığını kapatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılönce el alem neder düşüncelerini ve beynindeki bazı düşünceleri öldürmen lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılzor
- +1 yıl
evet zor ama imkansız değil
+1 yılÜniversiteye kendin için gidiyorsun başkası için değil. Üniversitede sosyalleşirsin zaten.
00 Yorumlagit açılırsın :D bende içe kapanıktımda gidene kadar :D
00 YorumlaBenim arkadaşımda senin gibiydi bu sene mezun olduk kız benide solladı şimdi hergün sevgili değiştiriyo:D
02 Yorumla
Soran+1 yılyok okadar değil
Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. aynı durumda karakter yapısında olan üni'ye gidince kendini toparlayan kişiler biliyorum için rahat olsun üniversiteye başlaman otomatik olarak bu durumunuda değiştirecektir
00 Yorumla
+1 yılBende universiteye gittigimde oyleydim. Kimse ile muhattap olup konusmazdim. Hep hakkimda konusurlarken duyardim onlari. Sonra arkadas olmak icin yanima gelirlerdi.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden naptın sonra
- +1 yıl
Ya ben bir ortama girdigimde ilk gozlemlerim. Bazilarinin burnu havada oluyor geliyorlardi yanima ben hic iplemezdim onlari. Sonra kanimin isindiklariyla kurdum arkadasligi
Soran+1 yılhelal olsun
- +1 yıl
Sende bulursun kafa dengini. Gunler cabucak gecer. Sonra hic bitmese dersin :)
Soran+1 yılumarım
Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. İnsanların ne düşündüğünü asla dikkate alma
Orada herkes ilk olacak00 YorumlaKesinlikle gitmelisin, çok pişman olursun sonra. Hem bu durumu üniversite ortamında da aşabilirsin. Zor olabilir ama sana çok şey katacağı kesin.
00 Yorumla
+1 yılinsan sirf utandigi icin universiteye gitmekten cekinirmi ya
dışlanmaktan falanmi korkuyosun?02 Yorumla
Soran+1 yılzaten o duyguyu çok acı bir şekilde yaşadım
- +1 yıl
hmm yara almissin on yargilisin
ama karsina hep ayni insanlar cikmaz oylr biri cikarki iyiki gelmisimde onunla tanismisim dersin o yuzden gereksiz kuruntulari birak bnce
Nerde yqsıyosun ki. Kazanırsan gıtmemezlık etme pişman olmycaksn kendını en ıyı geliştirebılcegın yer orası zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılkayseri
Soran+1 yılhayırlısı olsun hakkında
herkes öyle niye utanıyosun herkeste ilk gün bir saflık olur yavaş yavaş insanlarla tanısırsın ortamını kurarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılben hep öyleyim ama
+1 yılünv dede sen, üzecek cadı kızlar vardır... bir de senin masumlgunu kulnamak isteyen erkekler olabilir bunlara dikkat et.. evdemi yurttamı kalcaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılgitmeyecem :(
- +1 yıl
saçmalama ya... bu sebepten gidilmez mi ünv seni açar merak etme... hem ünv kendi kendine takılanlara ellemzler.. kazandın mı pek biyerleri umut var mı
Soran+1 yılsınavlara girdim 2 yılık kesin gelir
- +1 yıl
bence bunu için bırakma okulu ilerde çok pişaman olursun
Soran+1 yılbırakmak değil ama açıköğretim olabilir
üniversite farklı bir ortamdır orda açılırsın merak etme ;)
10 Yorumlailk başladıgımda bendede boyle oldu ama ilk haftada yıllardır arkadaşmışsınız gibi oluyor sıkın etme
00 Yorumla
+1 yılOtur kendi kendine, kimse ne yapacağını bilmiyor zaten merak etme :(
00 Yorumlagidip her gördüğüne sınıfta günaydın diyeceksin kendine gel dik dur herkes orda dışa dönük değil ya
00 Yorumlasenin gibi olan bir çok kişi orada oluyor merak etme aynaya bakar gıbı oluyorsun sonra zaten o anda yakın gördüğün bir kaç kişiyle konuşuyorsun
00 Yorumla
+1 yılgittim ilk gun mal gibi ottum biriyle muhabbet ettik sınıfa gittik falan filan bıraktım okulu
13 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
- +1 yıl
bende utangac bir insanım hiç takılck bişey yok gittim oturdum dısarda yanıma biri geldi muhabbet ettik biraz sınıfa gextik dersler hemen baslar zaten lise gibi olmaz millet kaynasıyo işte birbirleriyle 2 günde manita ayarlayıp okulu bırakanımı ararsın siyasete atılanı mı ararsın her cesit var
- +1 yıl
zor geldi bıraktım :)
Bende senın gıbıydım kanks ama gıttım bısı olmuyo herkes kendi kafasında orda )
10 Yorumlasen askerdeki ilk günü bilsen haline şüükür e dersin :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılBende senin gibiyim. Senin kafada birisini illaki buluyorsun gittiğin yerde.
010 Yorumla
Soran+1 yılgitme olmayacak
- +1 yıl
üniye gitmeyecek misin yani. sırf utandığın için.
Soran+1 yılevet malesef
- +1 yıl
sakın böyle bişey. dediğim gibi bende senin gibi utangacım insanlarla kolay kolay muhabet kuramıyorum ama kendime göre on numara arkadaşlarım var şuan.
Soran+1 yılbenim hiç olmayacak
- +1 yıl
Ya bak seni rahatlatmak için filan demiyorum şu anda. yani olacaklar öyle. boş yere gitmemiş olursun sadece.
Soran+1 yılolacak o zten
- +1 yıl
ben sana olacakları söyledim ki sende biliyorsun bunları aslında. boş yere gitmemezlik yapmazsın inş.
Soran+1 yılsağ ol
- +1 yıl
rica ederim :)
Şimdi böyle yazıyorsunda kabak çiçeği gibi açılırsın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılgitmeyecem
Soran+1 yılsonuçlarını bekliyorum
Soran+1 yılAFö ile okuyacam
+1 yılo kadar sorun olucaksa açık öğretim fakültesine git :D
06 Yorumla
Soran+1 yılben bunu hiç düşünemedim :))
- +1 yıl
artık düşünebilirsin :D
Soran+1 yılzaten biliyordum :))
- +1 yıl
şimdi bildiklerini unut ve benim yazımı tekrar okuyup öğrenmiş ol ki ben öğretmiş olayım :D
Soran+1 yıltamam öyle olsun :))
- +1 yıl
:Dd
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu utangaçlık ufak sorun ama bunu universiteye gidecek kadar hale getirmen senin elinde olan şey
00 Yorumlailk gün zaten kimse kimseyi tanımıyor. üniversite lise gibi değil, daha rahat ve özgürsün.. korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen varya sen nerde yaşıyorsun kimsin sen. normalmisin. üniversiteye utancından gitmemekte nedir var mı böyle bir durum
08 Yorumla
Soran+1 yılbende var
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bu orjinali tanımak isterdim. hangi üniversiteye gideceksin
Soran+1 yılAFÖ
Cevap sahibi+1 yılaçık öğretim faküttesimi yani açıktan okuyacaksan nasıl insan içine çıkacaksınki
Soran+1 yılçıkmayacam zaten
Cevap sahibi+1 yılİyide soruda ilk gün napacam endişesindesin. açık öğretimde okula hiç gitmiyosun ki
Soran+1 yılbiliyorum gidersem diye
Cevap sahibi+1 yılSakın gitme zaten senden 1 tane var. senide kaybetmeyek nooluurr...
+1 yılSen sadece git, devamı gelir. En başlarda ben de çekingendsafgvasghawvawer :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılİlk başlayan herkeste öyle oluyor zamanla arkadaşlıklar kurarsın açılırsın.
00 Yorumla O na sil bsymis ya gidenlerin senden fazlasi ne sacmala git okulunu oku kardeşim 1 haftada isinirsin
00 YorumlaDiğer konusunda 444 cevap paylaştı. Ortama bak zaten ilk günde 100 kişiyle konuşacak değilsin :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes insan korkma seni yemezler ama çokda gardını indirme.
00 Yorumla Diğer konusunda 521 cevap paylaştı. Git o kapıdan içeri gir ilk günü atlat korkunuda yenersin
00 Yorumlaneden yabanisin kız. sosyal ol biraz. ilk gün birileriyle tanış az arkadaşın olsun ama tam olsun.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, benim durumum da aynı senin gibi yabani bir insanım 1 yil önce yazmış sin değişen bir durum var mı korkunu yenebildin mi 😞
00 Yorumlaya ben tta koreden kalkip gelip İstanbul'da univerty okuyorum. senin yaptigina bir bak !!!
024 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
Soran+1 yılpeki ya Türkçe
Soran+1 yılmesela bir cünle söyleyebilirmisin korece
Soran+1 yılortaya karışık
Soran+1 yılçok uzunmuş yaa
Soran+1 yılTürkçenin Gadasını alıyım ben..
Soran+1 yılboşver bunu bir Türk Bile anlamaz
Soran+1 yıliyi bir şey
Soran+1 yılpek inandırıcı gelmedin ama neyse koreli birinin burada ne işi olur dimi ama
Soran+1 yılözürdilerim kırmak istemedim..
Soran+1 yıluzun hikaye
Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. Nerelisin bir söyler misin :)
114 Yorumla
Soran+1 yılSen Tahmin Et
Soran+1 yıl:D Evet
Soran+1 yılaynı be bir değişiklik yok
Soran+1 yılsende var mı
Soran+1 yılhayırdır ne oldu bensiz :(
Soran+1 yılaynen bıktım yeminle utanmaktan artık
Soran+1 yıltakip ediyim mi seni kader ortağım :))
sanırım karşındaki insanların senin hakıında ne düşündüklerine çok takıyosun boş ver onları...
00 Yorumlailk zamanlar olur ama geçer emin ol sen gbçok kız vardı
00 YorumlaPsijoga git ya da cik caddeye herkesin icinde bagir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar sahiplenir birbirini çoğu senin gibi merak etme
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!