Zina Fakirlik, yüz karalığı getirdiği yazıyor Kur'an-ı kerim'de ama yurt dışındaki kızlarda veya açık açık zina yapan kişilere neden Allah dediklerini yapmıyor hepsi çok güzel ve çok zengin? Cidden sorgulamaya başladım...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sorgulamıyorlar kendilerini ve belkide ertelenenlerden dir
haklısın aslında
Ben engelliyim hayatım berbat ama Allah'ı sevmekte buldugum huzuru hiç biseyde bulamadım karşılık beklemeden seviyorum o kadar günah isledim ki sanal yaptım bir çok kişiyle ama hep vicdanım yakamı bırakmadı çünkü Allah beni uyardı yapma der gibi yüce Allah'a karşı bu tür sorularla nankörlük yapmayın çünkü gerçekten çok merhametli bir Rabbimiz var.
Ben de küçüklükten beri islamla büyüdüm zaten hala islamdan kopmadım ama böyle günahkar ülkelerin kat kat gelişmiş olması, zina gibi büyük günahlara girenlerin çok mutlu zengin refah içinde hayat yaşamaları, müslümanlığın yanlış lanse edilmesi , günah işleyenlere hiç bir şey olmaması, bu vs. şeyleri gördükçe acaba yanlış mı yapıyorum diye ister istemez düşünüyor insan böyle düşündükçe kendime kızıyorum ve bunların cevabını alamadıkça işte allah sevdiğine dert verir gibi hazır cevaplar aldıkça daha da sorguluyorum
namaz kılarken aklımda sürekli bu sorular dolaşıyor
Sen öyle yaşamayı istermisin ya da onların huzurlu olduğunu mu sanıyosun inanki iç huzurları yok Allah sınar ve erteler Efendimiz s. a. v ne kadar sıkıntılar yaşadığını biliyoruz hepimiz örnek olarak yetmez mi biz onun ümmetiyiz ki sende biliyosundur zaten
din diye bişey var mı düşünün o zaman :) neden hep fakir olan cennette zengin olacak derler düşünün :)
bir nevi o soruyu sordum
özellikle islam insanlarla cennet vaadi vererek baskı altında tutuyor bana göre. inanç nedir bilinmeye inanmak. sorgularsan dinden çıkarmışsın. yok yaa.. domuz neden diğer dinlerde haram değil islamda haram. ben söyleyeyim. insanlar yaşaya yaşaya domuzdan bakteriler bulaştığını insana dokuntuğunu farketmiş. sonra islamda da bunu haram demişler. madem herşeyi bilen tanrı neden diğer dinlerde domuzu haram kılmamış.. bunu dediğim zaman incil değiştirilmiş diyorlar. değiştirilmiş diyorsanız birşeyin aslının elinizde olması lazım. hani incilin aslı diyorum çıkar karşılaştıralım ses yok. abooooww sen dinden çıkmışsın diyorlar :)
aynen senin düşündüğün gibi sorular geliyor aklıma. sorgularsan dinden çıkarsın özellikle nasıl ya dememe sebep oldu. Allah'ın olmadığını düşünmüyorum ama islamın böyle demesi diğer dinlerin değiştirilmesi hani neye inanacağımı da bilmiyorum. o kadar boşluktayım ki. birisi çıkıp gerçek cevapları bana verebilse tamam ama kimse de cevaplayamıyor hep hazır cevaplar
hiç kimse araştırıp sorgulamıyor çünkü. ben deistim. bir tanrı var. ama dinler insanın uydurması. birine dayanma istek ve arzusu. ya tanrı benim keseceğim kurbana, önünde eğilip kalkmama mı muhtaç bununla mı egosunu tatmin edecek. ya bu ülkede dini kullanan cemaatler var. yanmaz kefen satıyor, peygamberin saçının yıkandığı suları pet bardaklarda satıyorlar, cennet manzaralı mezarlık satan emlakçı var, ve diyanet ses çıkarmadı bunlara. bugün siyasi biri ne söylerse onunla ilgili dini fetva veren diyanet var. yani kuranda sigara mekruh yazar ama sırf birisi dedi diye sigara haramdır diyen diyanet var. eğer tanrının adaleti olaydı insanlara ibret için bunlar cezasını bulurdu.
cemaat liderleri telefon ve pc ye gavur icadı diyor ama sosyal medya kullanıyor. sosyal medyayı dumanla kullanmıyorlardır değil mi :)
gavur icadı diyorlar ama altlarında milyonluk lüks otomobiller. ve bir tanesi müslüman ülkenin icadı değil :)
nihat hatipoğlu çıkıyor ramazan ayında 5 milyon para alıyor. asgari ücretliye şükür etmesini öğretiyor
bakara makara diyen büyükelçi oldu :)
bu milletin a. koycaz diyen adamın 400 milyon dolarlık vergi borcunu sildiler. ve bunları allah allah diyerek yaptılar
Türkiye daha Fazlası var ama mesela kadınlar kendilerini paraya tipe gösterişe satıyor bu ülkede
haklısın ama onlar bizden bir kaç tık daha fazla ve ona rağmen neden bunlar daha zengin ve gelişmiş ülkeler
Offf siktiniz ya ne uckurunuz varmis kim ne isterse yasasin sanane
Lütfen yargı dağıtmadan önce insan olmayı öğren.
sorduğum soruyu anlamadıysan neden cevap yazıyorsun
allah yok knk kaç defa dicem
Allah olmasaydı bizi buraya getiren kim?
maymundan geldik
evren teorisi de mantıklı
vallaha delireceğim
Boşver içinden ne geliyorsa yap
o değil mevzu sadece gerçekten doğru dini yaşayıp yaşamadığımı merak ediyorum şu sıralar sorguluyorum
Hangi ayette yazıyor?
Zina yapanın başına 6 şey gelir. Bu hastalıklar o kişide mutlaka görülür. Bunlardan 3 ü dünyada 3 ü ahirette.
Dünyada başına gelecekler;
1- Yüzünün nuru gider. Yüzünden nerdeyse anlaşılacak hale gelir. Allah'ın verdiği o güzellik ve nur artık görünmez olur
2- Fakirlik getirir. Geçimini bozar, huzurunu bozar, ömrünün bereketini giderir. Dünyadan nasıl gittiğinin farkında bile omazsın.
3- Allah'ın rahmeti , şefaati gider. Rabbimiz lanetlediği için ömrü kısalır, yani bereketsiz hale gelir.
Ahirette başına gelecekler;
1- Direk Allah'ın gazabı ile karşılaşır. Kabirden kalkıp mahşer meydanına giderken Allah'ın gazabı ile karşılaşır.
2- Cehennemde de kalmayı gerektirir. Cehennemde büyük azaplara düçar olur. (İbnu'l Cevzi)
3- Kötü bir şekilde hesaba çekilir. Ahiretin o çetin gününde yaptığı bu günahın cezasının hesabı çok çetin sorulur.
Haram ilişkiler meleklerin lanetine sebeptir. Her sabah iki melek:
“Kadınlar yüzünden erkeklere, erkekler yüzünden de kadınlara yazık!” diye nida eder. (İbn-i Mace)
Zina, edenlerin yüzleri ateşle yanar. (Taberani)
Resulullah (asm) buyuruyor ki: “Zina eden, (dünyada şer'i cezasını görmeyen) kimseler, kıyamet günü, yüzleri ateş renginde parlayacaktır.” (İmam Suyuti)
googleye zina yapanın başına gelecekler dersen çıkar
Şu din yok diyen mallara inanma sakın. Ahirette herkes cezasını alacak emin ol.
Ben de inanmak istemiyorum ama o kadar saçma geliyor ki bazı şeyler. küçüklükten beri islamla büyüdüm zaten hala islamdan kopmadım ama böyle günahkar ülkelerin kat kat gelişmiş olması, zina gibi büyük günahlara girenlerin çok mutlu zengin refah içinde hayat yaşamaları, müslümanlığın yanlış lanse edilmesi , günah işleyenlere hiç bir şey olmaması, bu vs. şeyleri gördükçe acaba yanlış mı yapıyorum diye ister istemez düşünüyor insan böyle düşündükçe kendime kızıyorum ve bunların cevabını alamadıkça işte allah sevdiğine dert verir gibi hazır cevaplar aldıkça daha da sorguluyorum namaz kılmak istiyorum ama namaz kılarken bu sorular aklımda dolanıyor
Öncelikle bu sorular şeytandan bundan kesin emin ol. Seni dinden soğutmaya çalışıyor. Şeytan herkesin aklına böyle şeyler sokar.
Bak kardeşim bu dünyada Allah çalışana karşılığını verir. Kafir müslüman ayırt etmez. Eğer ayırt etseydi çalışmayan müslümanlar gelişmiş olurdu, tüm gücüyle çalışan kafirler de güçsüz olurdu ve adaletsizlik olurdu. Ama öyle değil işte bu dünya da çalışanları Allah veriyor. Ama bizim için önemli olan ahiret hayatı. Adamlar en gelişmiş olabilirler, uzaya gitmiş olabilirler, zina yapmışlar olabilirler ama bu rahatlıklar hep bu dünyada. Ahirette varya öyle bir ceza çekecekler ki aklın almaz.
Başka bir açıdan bakarsak onlar zaten kafir olduğu için cehennemliktir zinanın etkisi olmaz ama müslüman kişi yaparsa hep günahkar olur hemde dünyada çeker. Bir bak zamanında ne güzel ama zinacı kadınlar yaşlanınca ne oldular. Kimse yüzlerine bakmadı. Allah onları böyle düşürdü işte. Kısacası bunları takma güzel kardeşim lütfen tövbe estağfurullah de ve Allahın adaletine güven :)
Hangi surede yazıyor ilk kez duydum.
Zina yapanın başına 6 şey gelir. Bu hastalıklar o kişide mutlaka görülür. Bunlardan 3 ü dünyada 3 ü ahirette.
Dünyada başına gelecekler;
1- Yüzünün nuru gider. Yüzünden nerdeyse anlaşılacak hale gelir. Allah'ın verdiği o güzellik ve nur artık görünmez olur
2- Fakirlik getirir. Geçimini bozar, huzurunu bozar, ömrünün bereketini giderir. Dünyadan nasıl gittiğinin farkında bile omazsın.
3- Allah'ın rahmeti , şefaati gider. Rabbimiz lanetlediği için ömrü kısalır, yani bereketsiz hale gelir.
Ahirette başına gelecekler;
1- Direk Allah'ın gazabı ile karşılaşır. Kabirden kalkıp mahşer meydanına giderken Allah'ın gazabı ile karşılaşır.
2- Cehennemde de kalmayı gerektirir. Cehennemde büyük azaplara düçar olur. (İbnu'l Cevzi)
3- Kötü bir şekilde hesaba çekilir. Ahiretin o çetin gününde yaptığı bu günahın cezasının hesabı çok çetin sorulur.
Haram ilişkiler meleklerin lanetine sebeptir. Her sabah iki melek:
“Kadınlar yüzünden erkeklere, erkekler yüzünden de kadınlara yazık!” diye nida eder. (İbn-i Mace)
Zina, edenlerin yüzleri ateşle yanar. (Taberani)
Resulullah (asm) buyuruyor ki: “Zina eden, (dünyada şer'i cezasını görmeyen) kimseler, kıyamet günü, yüzleri ateş renginde parlayacaktır.” (İmam Suyuti)
google ye zina yapanın başına gelecekler dersen çıkar
Bunlar hadis ayet değil.
Uzun vadede hepsini yaşayabilir bu dünyada
Hemen ceza olmayabilir
Hepsi durmadan gunah isliyor
evet işte neden çok zengin ve gelişmiş ülkeler
Gelismis derken? Hepsi derken? Edeplerini arzlarini namuslarini aile olmayi akrabalik iliskilerini hepsini kaybetiler. Kalperi muhurlendi nitekim kendi dinlerini bile unutular
Ne biliyorsun
malum film oyuncuları. d
Bu innaç harama inanırmısın