Diğer Tahılsız köpek maması önerir misiniz? Nam-ıDiğerProfesör Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Köpeğime 2 çeşit acana mama aldım pek sevmedi sizin öneriniz var mı, tahılsız mama? Güncellemeler+1 yıl Acana pasifica veya wild coast ike grass fed lamb kullandım Tahılsız köpek maması önerir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
herooo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Acana Pacifica markasında baya olumlu yorumlar var deneyebilirsiniz. 0 1 Yorumla Nam-ıDiğerProfesör +1 yıl 2 türü kullandım pek sevmedi yine acana düşünüyorum ama aynı zamanda biraz uygun fiyatlısını Yorumla
ayaklarıkokankïz Takip Et Yoda Yaş: 91 , eic 75% +1 yıl acana pacifica kullandınız mi 0 9 Yorumla Nam-ıDiğerProfesör +1 yıl Pasifica ile wild coast benzerolduğu içinhatırlmaıyorum yani ikisinden birini kullandım Yorumla ayaklarıkokankïz +1 yıl wild tahilli pacifica tahilsiz aslındapacifica da her köpek tarafından yenir aslında Yorumla Nam-ıDiğerProfesör +1 yıl Wild coast almışım, grass fed lamb kullanıyorum şu an ama pek sevmedi sizin köpeğinizin cinsi nedir, veteriner veya pet shop sahibi misiniz Yorumla ayaklarıkokankïz +1 yıl french bulldog , vet ya da pet shop sahibi değilim ama minnosumun maması için baya bir araştırma yapmisligim var,)orijen ve acana ki tahilsiz olanları genel olarak iyidir. Yorumla Nam-ıDiğerProfesör +1 yıl Aynen iyi sadece biraz pahalı :) Yorumla ayaklarıkokankïz +1 yıl kaliteli olan neyin ucuz olduğunu gördük ajsjd Yorumla Nam-ıDiğerProfesör +1 yıl Peki aldığınız bir yer var mı önerdiğiniz Yorumla ayaklarıkokankïz +1 yıl Trendyol, GittiGidiyor gibi sitelerden alıyorum genelde Yorumla Nam-ıDiğerProfesör +1 yıl Bakacağım, acana grasland düşünüyorum ama çok pahalı ya, geçen grass fed lam i 687 ye aldım 17 kg ama o diteye pek güvenemedim pet afrija Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acana Pacifica markasında baya olumlu yorumlar var deneyebilirsiniz.
2 türü kullandım pek sevmedi yine acana düşünüyorum ama aynı zamanda biraz uygun fiyatlısını
acana pacifica kullandınız mi
Pasifica ile wild coast benzerolduğu içinhatırlmaıyorum yani ikisinden birini kullandım
wild tahilli pacifica tahilsiz aslında
pacifica da her köpek tarafından yenir aslında
Wild coast almışım, grass fed lamb kullanıyorum şu an ama pek sevmedi sizin köpeğinizin cinsi nedir, veteriner veya pet shop sahibi misiniz
french bulldog , vet ya da pet shop sahibi değilim ama minnosumun maması için baya bir araştırma yapmisligim var,)
orijen ve acana ki tahilsiz olanları genel olarak iyidir.
Aynen iyi sadece biraz pahalı :)
kaliteli olan neyin ucuz olduğunu gördük ajsjd
Peki aldığınız bir yer var mı önerdiğiniz
Trendyol, GittiGidiyor gibi sitelerden alıyorum genelde
Bakacağım, acana grasland düşünüyorum ama çok pahalı ya, geçen grass fed lam i 687 ye aldım 17 kg ama o diteye pek güvenemedim pet afrija