Evcil Hayvanlar Köpek maması öneriniz var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Köpeğimin mamasını artık değiştirmem gerek var mı köpek maması öneriniz Güncellemeler+1 yıl Köpeğim benim için çok değerli bütün yazılan mamaları alıcam test ettiricem Köpek maması öneriniz var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kedi olsa enjoy derim ama köpek maması severek hangisini yiyolar bilmiyorum ama bizim köpek kedi maması enjoyu bile yiyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm tamam denerim Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Enjoy dediğim kedi maması ama Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 762 cevap paylaştı. Proplan somonlu ya da kuzu etli. Irkına ve yaşına göre Alman daha iyi olur. Az miktarda al hangısını severek yerse ondan devam et bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kuzu etli mama denedinmi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Köpeğime deneteceğim teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Promax 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim teşekkürler<3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen mi yicen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım denicem demissin düzgün yaz ozaman kelime hazinesini s iktigim Yorumla Soran +1 yıl O kadar saçma bir laf sokma biçimiydiki anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Ben ikizler kadınıyım küfüre gelemem git ayol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okby Yorumla Soran +1 yıl Bb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burcunu soranmı oldu bana burcunu söylüyor bide minakodum hade sie host. Yorumla Soran +1 yıl Ya bi git ben ikizler kadınıyım küfüre gelemem ayrıca bana küfür etme diye dedim defol yaaa kibar erkek gelsin ne bu mahalle dayıları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etkiye tepki diyorlar kafasına boşaldığım kibarmiş sksjshsf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kedi olsa enjoy derim ama köpek maması severek hangisini yiyolar bilmiyorum ama bizim köpek kedi maması enjoyu bile yiyo
Hmmmm tamam denerim
Enjoy dediğim kedi maması ama
Proplan somonlu ya da kuzu etli.
Irkına ve yaşına göre Alman daha iyi olur. Az miktarda al hangısını severek yerse ondan devam et bence
Kuzu etli mama denedinmi
Köpeğime deneteceğim teşekkürler
Rica ederim
Promax öneriyorum
Promax
Deneyeceğim teşekkürler<3
Sen mi yicen
Canım denicem demissin düzgün yaz ozaman kelime hazinesini s iktigim
O kadar saçma bir laf sokma biçimiydiki anlamadım
Ben ikizler kadınıyım küfüre gelemem git ayol
Okby
Bb
Burcunu soranmı oldu bana burcunu söylüyor bide minakodum hade sie host.
Ya bi git ben ikizler kadınıyım küfüre gelemem ayrıca bana küfür etme diye dedim defol yaaa kibar erkek gelsin ne bu mahalle dayıları
Etkiye tepki diyorlar kafasına boşaldığım kibarmiş sksjshsf