Diyet & Beslenme Kuşum neden yuvarlak nasıl zayıflatacağım? Oturundayiyin Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kuşum neden yuvarlak, bayağı kilo aldı.Kırmızıya boyayım angry bird diye satsam olur mu? Kuşum neden yuvarlak nasıl zayıflatacağım? Cevapla Satış Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Houstan a dr. Nowzaradan a gönder ancak o hakkından gelir bu kuşun 5 8 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl O kim Yorumla Rhaast +1 yıl Obezite doktoru bitane 300 400 kg adamları iğne ipliğe çeviriyo Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Şu kuşu ona bir göndereyim Yorumla Rhaast +1 yıl bir gönder bizim kuş gitti şu an askeriyede komando resmi bile var Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Oha bende gideyim Yorumla Rhaast +1 yıl https://imgyukle.com/i/y45gGf Yorumla SadbutPsycho +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Çok güzel xülxmaeşketyöykykööyk Yorumla
Damlakatre Takip Et Master Yaş: 41 , eic 73% +1 yıl görünce aklıma bu geldi... :D 1 1 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Yjşjljşjçzjkiyilşi Yorumla
pnr06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl ya bence çok tatlı ama yemlerini az vererek ve düzenli verirsen zayıflar diye düşünüyorum. 2 1 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Uçamıyor kilodan :/ Yorumla
_Passionate-Love_ Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Yaa bu ne kadar tatlış.. yerim bunu ben.😍 cinsi nedir? 1 2 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Kanarya kuşu :/ Yorumla _Passionate-Love_ +1 yıl Hmm..😊 Yorumla
vodkalıvodka Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ya bu neee ısırırım Allahım yarabbim gercek mi buu 😍😍😍😍 1 1 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Evet :/ Yorumla
Nixantos Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 400 cevap paylaştı. Bune lennn avucumun içine alırım bunu bırakmam sıcak tüylü bir top gibi sjsjsj basket atarım bunu bak sjsnns 2 0 Yorumla
ameliyathane Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Aboooo Nolmuş o kuşa öyle 🤣🤣🤣🤣Çok güzel yaaaBana ver noluuuuuur 2 0 Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Yarım kilo lan. Tavuk kadar kilosu var. Ne yediriyon sen. Hayvan mutasyona ugramis. Benimki zapzayif ok gibi 2 0 Yorumla
GötingenliEtem Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Kuşlara şey eden adamı arasan belki çözüm olur diyorum :) 2 0 Yorumla
mad_hause58 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl Oyunak gibi bu nasıl bir kuş maşallah çok tatlı 😂❤️ 2 0 Yorumla
İtsmeHamlet Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kuşunun da kilosuna takmış jsjsjdjdjjd ruh hastası. 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl lenn bu ne... ben bunu ıstırırım ... Angry Birds tan kacmıs gibi... Çok tatlı bir şey bu 1 0 Yorumla
BirEylülAkşamıx Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Sen kendin yemek yerken aynı tabağı ona damı sundun 😂 civciv gibi duruyo😂 1 0 Yorumla
ChristianGrey18 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Onun cinsi öyle dicem de Söylediğine göre şişmanlamış 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1b cevap paylaştı. Yaa ben onun ağzını yüzünü yerim maşallah ne tatlı 😍😘😘 1 0 Yorumla
Mervethemervis Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl bir baş örtüsü bağla aynı babaannem. O da böyle küçük yuvarlak 1 0 Yorumla
no_lie Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Ahahahaha ya bu çok tatlı olmuş ama nasıl kıyarsın satmaya 1 0 Yorumla
Shezzar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl ahahaaha one öyle :D çok yemek verion galiba sık yemek ver ama az ver 1 0 Yorumla
haymadafaka Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 46% +1 yıl az empati kur biri seni kırmızıya boyayıp satsa hoşuna gider mi? 1 2 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Keşke öyle bir şey olsa Yorumla haymadafaka +1 yıl niye kırmızıya boyanıp satılmak istiyorsun ki? Yorumla
yağız_delikanlı Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl bence kırmızıya değil siyah beyaza boya kurbanda 7 kişi gireriz buna 1 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 669 cevap paylaştı. Kompresörle hava mi bastın ne yaptın kuşa jsjs 3 2 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Kuru fasulye- pilav yedik Yorumla Malamadre8 +1 yıl Belli oluyor jsjsj Yorumla
yeşilbakanadam Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 55% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 667 cevap paylaştı. Bunun cinsi ne çok komik görünüyor 😂 2 1 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Normal kuş ama ben ona kuru fasulye pilav vere vere böyle oldu :/ Yorumla
lzmirLii35 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Maşallah tosun gibi olmuş ne yediriyorsun buna 2 5 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Lahmacun :/ Yorumla lzmirLii35 +1 yıl Ciddimisin Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Oldukça Yorumla lzmirLii35 +1 yıl Günde 3 öğün yemek veriyorsan 2 ye düşür az ver Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Tamam Yorumla
tatlişşey Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hahaha ne dadli benimki de zayif ne yediriyon sole bende vericem absnazh 0 0 Yorumla
1dilhun Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Çok tatlı ama yerim 😍 az önce Twetter'dan gördüm. 1 2 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Ünlü olduk Yorumla 1dilhun +1 yıl Aynen Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yeme bizi şakirt 😂😂internette gördüm bunu 1 2 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Ünlü olduk Yorumla ruletci03 +1 yıl Sjsjajajajaj 🙂 Yorumla
Gün_es Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ayy tipe bak oyuncak gibi kuyruğu neden yok 1 1 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Allahtan :/ Yorumla
Oturayımdayiyin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Olm garbiye benziyor yiaaa kdmemdmed 1 1 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Ökykyööklöyköltöyk Yorumla
_mehlika Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 68% +1 yıl Çok tatlı ama yaaa yerim seni dombik 😄 1 5 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Dombik denildiği zaman üzülüyor :/ Yorumla _mehlika +1 yıl Oyy kıyamam şafımı geri aldım üzülmesin 😉 Yorumla _mehlika +1 yıl Lafımı Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Teşekkürler :/ Yorumla _mehlika +1 yıl 😊😊 Yorumla
Buketcetin Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl bu nasıl kuş ya komple bir yumurtayı yemiş gibi :D 2 0 Yorumla
ᴏsᴜʀɢᴀɴ Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Forpus Papağanı bu ve dişi...Genel olarak böylelerBendede var 2 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 17,3b cevap paylaştı. Nette gördüm sanki. Sen mi paylaşmıştın 2 1 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Ünlü olduk biz Yorumla
Betulkaraa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Diyet yapsın her gün 1 saat koştur evde spor falan yapsın 1 aya kalmaz incecik olur sjhdsgshsg 1 0 Yorumla
Çaylakamiral Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Lan ne kadar güzelmiş. Halıda yuvarla mis gibi 😂 4 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 12,8b cevap paylaştı. Selam,En iyisi mi siz @Oturundayiyin 🙄 1 7 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Evet... Yorumla bjkandahmet +1 yıl Kız şaka yaptım büyüsün biraz yazık hemende oturup yicek yaa 🙄 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl 3 aile doyurur bu kuş Yorumla bjkandahmet +1 yıl Büyüsün 5 aile doyursun bekle biraz 😔 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Olmaz izin vermek Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Vermem** Yorumla bjkandahmet +1 yıl N'olursunuz 😢 Yorumla
Seerrhhhaatt Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hahahaha nedense gülme tuttu😂😂😂😂 tombalağın birine benzettim😂😂 2 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Koşu bandında koştur bazen de ip atlasın 2 0 Yorumla
Akbildengesiyok Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Ekrana bastim uctu dagildi kus ejdje 2 0 Yorumla
tozlusayfalar0000 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Olmaz çünkü fotoğraf elimizde yazdığın yazı elimizde birisi şikayet eder felan sahtecilik ten gidersin :D 0 0 Yorumla
WʜᴏCᴀʀᴇs Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Küş mükemmel ya resmen zayıflamasın 1 1 Yorumla WʜᴏCᴀʀᴇs +1 yıl Kuş* Yorumla
Sssonsuzzz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Ya çok tatlı cinsi böyle sanırım... 😍 1 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 851 cevap paylaştı. Ayyy bal küpü 😍😍😍😍 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ahhshshs ısırırım , şuna bak😆😆 1 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 550 cevap paylaştı. Böyle iyi guzel hayvan 2 0 Yorumla
BOOOMBASTiK Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Bu ne bicim kuş. Evlat olsa sevilmez 2 2 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Senden tatlı Yorumla BOOOMBASTiK +1 yıl Ben tatlı değilim zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Houstan a dr. Nowzaradan a gönder ancak o hakkından gelir bu kuşun
O kim
Obezite doktoru bitane 300 400 kg adamları iğne ipliğe çeviriyo
Şu kuşu ona bir göndereyim
bir gönder bizim kuş gitti şu an askeriyede komando resmi bile var
Oha bende gideyim
https://imgyukle.com/i/y45gGf
😂😂😂😂
Çok güzel xülxmaeşketyöykykööyk
görünce aklıma bu geldi... :D
Yjşjljşjçzjkiyilşi
ya bence çok tatlı ama yemlerini az vererek ve düzenli verirsen zayıflar diye düşünüyorum.
Uçamıyor kilodan :/
Yaa bu ne kadar tatlış.. yerim bunu ben.😍 cinsi nedir?
Kanarya kuşu :/
Hmm..😊
Ya bu neee ısırırım Allahım yarabbim gercek mi buu 😍😍😍😍
Evet :/
Bune lennn avucumun içine alırım bunu bırakmam sıcak tüylü bir top gibi sjsjsj basket atarım bunu bak sjsnns
Aboooo
Nolmuş o kuşa öyle 🤣🤣🤣🤣
Çok güzel yaaa
Bana ver noluuuuuur
Yarım kilo lan. Tavuk kadar kilosu var. Ne yediriyon sen. Hayvan mutasyona ugramis. Benimki zapzayif ok gibi
Kuşlara şey eden adamı arasan belki çözüm olur diyorum :)
Oyunak gibi bu nasıl bir kuş maşallah çok tatlı 😂❤️
Kuşunun da kilosuna takmış jsjsjdjdjjd ruh hastası.
lenn bu ne... ben bunu ıstırırım ... Angry Birds tan kacmıs gibi... Çok tatlı bir şey bu
Sen kendin yemek yerken aynı tabağı ona damı sundun 😂 civciv gibi duruyo😂
Onun cinsi öyle dicem de Söylediğine göre şişmanlamış
Yaa ben onun ağzını yüzünü yerim maşallah ne tatlı 😍😘😘
bir baş örtüsü bağla aynı babaannem. O da böyle küçük yuvarlak
Ahahahaha ya bu çok tatlı olmuş ama nasıl kıyarsın satmaya
ahahaaha one öyle :D çok yemek verion galiba sık yemek ver ama az ver
az empati kur biri seni kırmızıya boyayıp satsa hoşuna gider mi?
Keşke öyle bir şey olsa
niye kırmızıya boyanıp satılmak istiyorsun ki?
bence kırmızıya değil siyah beyaza boya kurbanda 7 kişi gireriz buna
ayy ne kadar tatlı ya ama dikkat et ya :D nasıl zayıflıcakk
Kompresörle hava mi bastın ne yaptın kuşa jsjs
Kuru fasulye- pilav yedik
Belli oluyor jsjsj
Bunun cinsi ne çok komik görünüyor 😂
Normal kuş ama ben ona kuru fasulye pilav vere vere böyle oldu :/
Maşallah tosun gibi olmuş ne yediriyorsun buna
Lahmacun :/
Ciddimisin
Oldukça
Günde 3 öğün yemek veriyorsan 2 ye düşür az ver
Tamam
Hahaha ne dadli benimki de zayif ne yediriyon sole bende vericem absnazh
Çok tatlı ama yerim 😍 az önce Twetter'dan gördüm.
Ünlü olduk
Aynen
Yeme bizi şakirt 😂😂internette gördüm bunu
Ünlü olduk
Sjsjajajajaj 🙂
ayy tipe bak oyuncak gibi kuyruğu neden yok
Allahtan :/
Olm garbiye benziyor yiaaa kdmemdmed
Ökykyööklöyköltöyk
Çok tatlı ama yaaa yerim seni dombik 😄
Dombik denildiği zaman üzülüyor :/
Oyy kıyamam şafımı geri aldım üzülmesin 😉
Lafımı
Teşekkürler :/
😊😊
bu nasıl kuş ya komple bir yumurtayı yemiş gibi :D
Forpus Papağanı bu ve dişi...
Genel olarak böyleler
Bendede var
Nette gördüm sanki. Sen mi paylaşmıştın
Ünlü olduk biz
Diyet yapsın her gün 1 saat koştur evde spor falan yapsın 1 aya kalmaz incecik olur sjhdsgshsg
Lan ne kadar güzelmiş. Halıda yuvarla mis gibi 😂
Selam,
En iyisi mi siz @Oturundayiyin 🙄
Evet...
Kız şaka yaptım büyüsün biraz yazık hemende oturup yicek yaa 🙄
3 aile doyurur bu kuş
Büyüsün 5 aile doyursun bekle biraz 😔
Olmaz izin vermek
Vermem**
N'olursunuz 😢
Hahahaha nedense gülme tuttu😂😂😂😂 tombalağın birine benzettim😂😂
Koşu bandında koştur bazen de ip atlasın
Ekrana bastim uctu dagildi kus ejdje
Bana benziyor lan bu dombili djjxjdjdj
tüylerini mi kestiniz cok tatliymis
Olmaz çünkü fotoğraf elimizde yazdığın yazı elimizde birisi şikayet eder felan sahtecilik ten gidersin :D
Yav yerim tipe bak aynı ben gibi Yus yuvarlak 😍
Yiaaa çok tatlıı 😍💕
Ya bu çok tatlı amaaa
Küş mükemmel ya resmen zayıflamasın
Kuş*
Ne tatlı kuş 😍 Maşallah 🌺
Diyet değil de spora başlasın.
Dans ettir eğlenerek zayiflar
Ya çok tatlı cinsi böyle sanırım... 😍
Cinsinden dolayıdır belki
Cennet papağanı tıfıl olur ama😅
Çok tatlı çok! Benimkine benziyor.