Çok fazla üzülüyorum minik kuşum benim için çok çok fazla değerli onun için ne yapabilirim acaba 🥺şu an bu görseldekinden daha da kötü ve daha çıplak duruyor derisi görünüyor 🥺
Muhabbet kuşum çok fazla tüy döküyor ve çıkan tüylerini kendi kopariyor acaba sebebi ne olabilir?
Rahatsızlık muhtemelen anne babası sürekli çiftleştirilmiş bundan dolayı hasta gen var düzeltmek için haftada bir bebek bisküvisini ufala havucu içine bandir önüne koy yesin
bırak istanbulu türkiye çapında kanatlı hayvanlardan anlayan veteriner sayısı çok az. O yüzden kendiniz araştırın, mesela kafes içindeki ayna, süreki yüksek ses (mesela binadaki tadilat, matkap sesleri), yerinin değiştirilmesi (hatta kafesinin yanındaki duvardaki renk değişimi), evdeki başka evcil hayvanlar, eşinden ayrılması gibi değişikler kuşu strese sokabilir. stres evden kaynaklı ise veterinerin tespiti zor olabilir.
İyi anlayan bir yer buldum tabi çok şükür oraya goturucem. Kafeste ayna var yer değişikliği oldu başka erkek muhabbet kuşu arkadaşı var kiskaniyorlar birbirlerini her türlü ilgileniyorum fakat durum böyle 🥺
Psikolojik olarak bunalıma girmiş gibi gözüküyor. Sizden uzakta vs kaldıysa genelde terk edilme korkusuyla yapıyorlar bunu. Veterinere götürmeniz ve bol bol ilgilenmeniz gerekşyor