Şu 3. göz çakramı açmak istiyorum telekinezi ve telepatide daha kolay olsun diye. Arkadaşım pek tavsiye etmedi çok başın ağrır dedi. Zararı var mıdır? Yoksa nasıl açılır
Cevabın nedir?
+1 yılKesinlikle tavsiye etmiyorum. Ben o hataya dustum. Ramtha isimli bir kotu ruhun eline dustum. duygularimi kendine bagladi ve kurtulamiyorum. Kuran 'a yoneldim ve orada bununla ilgili bilgiler buldum. Bugune kadar isledigim pek cok gunah bana bir bir gosterildi ruyalarimda ya da hatirlatma olarak. Ve en acisi da Allah'in gazabina ugramak oldu. Su an namaz kilamiyorum. o saatte uykum geliyor. Allah deyince gozumun onune fotograflar geliyor. Allah'a kufrettiriyor bana. Dine kufrettiyor. Buyuk izdiraptayim. acim sadece bu adamin adini aninca hafifliyor. Tavsiyem herkes kilabiliyorken namazini kilmasi Allah' tan baska kimseye el acmamasidir.
143 Yorumla- +1 yıl
Ulaş bana
- +1 yıl
@bilinmezderyalar selam instagram var mı?
En İyi Cevaplar
- 01 Yorumla
- +1 yıl
bilmiyorum kanıtlanmış bişeyse belge sunun biz de öğrenelim amaç çıkıntılık yapmak değil ki
İnanmayın böyle şeylere.Genelde işi gücü olmayan, yaşam standardı yüksek insanların, hayatlarındaki boşlukları doldurmak için buldukları manevi temelli unsurlar bunlar.Bir hayır işinde iki ay çalışsan zaten çakran yerine gönül gözün açılır arkadaşım.
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltelekinezi ve telepatinin gerçek olduğu kanıtlanmış mı?
23 Yorumla- +1 yıl
Kanıtlanmış mı bilmiyorum ama ben telepati yapıyorum ve telekineziyede başladım. geliştiriyorum kendimi.
- +1 yıl
Kanıtlanmış bir şey yok sanırım ama bende telepati yapıyorum...
- 1 ay
Aynen kesin uçuyorsundur da agsgsgsvsvegd
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
25Cevap
- Sağlık konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak alnin ortasindaki çakradir en güçlü en büyük çakradir. 7 temel cakranin en büyüğü diyebilirimdiyebilirim onu bazı metodlarla açabilirsin fakat her insan bunu kaldiramaz odaklanma gücün çok fazla olmalı açma yöntemleri de fazla var hangi yönden açmak istiyorsun?
128 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKaldiramaz derken
- +1 yıl
Kaldiramaz çünkü enerji açığa çıkıyor sen o cakrayi açtikca gorunmeyeni görüyorsun düşün bizden başka varlıklar var. Cinler mesela onlar o enerjiye hemen gelirler o yüzden tehlikeli musallat riski çok fazla
Gizli Soran+1 yılBenim bildigim o istege gore degisiyor
- +1 yıl
Korumasız bu işler yapılmaz bir de eğer dini yönden açmak istiyorsan bunu zikirlerle yapabilirsin ama bunuda Allah kimseye kolay kolay nasip etmez senin kaldirip kaldiramayacagina bakar mesela bir varlik gorursun eger korkarmazsan devam eder sayet korku olursa o senin elinden alinir dini yonden kalp gozu oluyor bilimsel olarak çakra deniyor işte.
Gizli Soran+1 yılKoruma nasil oluyor
- +1 yıl
bir hocanın yazdığı vefk ( Muska )
Gizli Soran+1 yılSende acik mi bu cakra aciksa bize biseyler anlatirmisin ne ise yaradigini neler yapabildigini falan
- +1 yıl
Açık olduğu zaman kimseye söylememelisin kaybetme riskin de var ben dini yonden kalp gözünü açmak istedim fakat korkak olduğum için bazı kötü durumlar yasayinca bıraktım o yüzden dedim ya her insan kaldiramaz bende kaldiramadim ben zikir çekerek açmaya çalıştım ilk zamanlar başta şiddetli ağrı kulakta çınlama oluyor bende mesela tam uykuya dalarken ruhumun çıktığını hissettim bundan korktum en Ufak şeyden korktum düşün bide bunun ileri boyutu var benim kalp gozu açılacağı sırada ben zikri biraktim😄 o yüzden dedm ya her insan kaldiramaz aklına gelmeyecek şeyler yasarsin
Gizli Soran+1 yılNe kadar surede aciliyo peki zikirle
- +1 yıl
Eğer 3. Gözü korkmadan açmayı başarır kaldirabilirsen bunu kimseye soylemiceksin hislerin çok kuvvetlenir bir insanın aklından geçen şeyleri görebilir hissedebilirsin hislerin mükemmel derecede artar olacakları önceden hissedersin görünmeyen çoğu şeyi görebilirsin bir eşyanın diğer boyutunu görürsün insanların enerjilerini hissedersin pozitif negatif daha türlü türlü şeyler aslında çok güzel ama bir okadarda ağır bişey
Gizli Soran+1 yılYok boyle diyince bende korkarim oyle seylerden sadece merakla kaldi benim icin :D
- +1 yıl
1000 tane ayetel kürsiyi inanarak hergün okursan 40 günün sonunda açılır ama bunu okutmayida Allah nasip eder mi bilemem bana etmedi 😄
Gizli Soran+1 yılBu meditasyonla falan acanlarda var
- +1 yıl
Odaklanacaksin hayal gücünü kullanacaksin alninin ortasında bir çakra olduğunu hayal edip onu açmayı hayal edeceksin enerji geliyor enerji gidiyor ışıklar bilmem ne o çok karışık Onuda bir hoca yöntemiyle yapabilirsin belki bilimsel olarak bildiklerim bu kadar
Gizli Soran+1 yılgordugumuz seyler zarar veriyomu gorunuyo derken anlik bisey mi yoksa uzun suremi bide sen gorduklerinden anlatsan son sorularim bunlar :D
Gizli Soran+1 yılBide simdi zikir cekerken nasil olucak kalp gozunun acilmasini mi dusunucez veya ayrtel kursiye ne zaman baslicaz onlar hakkindada bilgi verirsen uzun oldu ama :D
- +1 yıl
Korku olarak zarar verir zaten korku insan bedenin kimyasıni değiştiren bişey gece gece görduklerimi bence hiç anlatmayim ama benimki anlık görmeydi😁 zikire başlamadan önce kalp gözünün açılması için Allah a niyet edeceksin zikir çekerken düşünmesende olur ama 1 gün içerisinde 1000 tane ayetel kürsi bitmeli abdestli olmaya dikkat et sayılar çok önemli tam 1000 olmalı ne eksik ne fazla ve günah işlememeyede dikkat etmelisin istediğin gün başlayabilirsin
Gizli Soran+1 yılyine bir kac soru kafani cok sisirdim ama bu gorduklerimiz bize zarar verir mi zikir nasil cekilmrli ne soyleyerek
Gizli Soran+1 yılsenden başka beni bilgilendirecek kimse yok devam edermisin cevaplamaya?
- +1 yıl
Gorduklerin ruhsal olarak zarar verir korkarsin işte uykularin kaçar falan zikir aynı şeyi sürekli tekrarlamaktir bir tane zikirmatik al ve 1000 kere ayetel kürsi oku budur zikir
Gizli Soran+1 yıltamam onu anladım 40 gün boyunca gün içerisinde 1000 ayetel kürsimi okucam
- +1 yıl
Evvet
Gizli Soran+1 yılsen bunları nerden öğrendin
- +1 yıl
Okuyorum arastiriyorum ve ilgi alanım böyle şeyler
Gizli Soran+1 yılbende bakıyorumda yardım almadan yapmayın falan diyolar yardım alırsak açıldığını bilecek ama yardıma gerek var mı sence sen uğraşmışsın biliyosun yani
- +1 yıl
Yardım alırsan senin için daha iyi olur en azından cinler falan bulasmaz ama bunun için de büyük bir alim hoca gerekli sana neler yapman gerektigini söyler bide neden 3. Gözünü açmak istiyorsun?
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ettim sana bana yardımcı olduğun için.
- +1 yıl
Selam 3. Gözümü en hızlı şekilde açmak istiyorum nasıl açabilirim 1 yıl sonra yazıyorum ama lütfen söylermisin en hızlı yolla ama
+1 yılİnsan bazen uykuya daldığında ani bir ifkilme ya da kasılma oluşuyo. Ben de oluyo. Çakra olayı sen uykudayken değil çakrana odaklandığında olamsı gerekir, bence. Çok fazla kafana taktıysan piskolojik olabilir ya da hayal görmüş olabilirsin.
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılUykuya dalmamıştım 10-20 saniye gözümü yeni kapadım ve olan oldu sadece çok tuhaf
- +1 yıl
Süre uzasaydı yüksek ihtimal uyuyacaktın. Karanlıkta cisimleri benim karıştırdığım oluyo. Mesala kapının arkasında bir eşya asılı onu insan falan zannediyorum. Normal bence
Gizli Soran+1 yılBende öyle düşünmek istedim ama alnıma baskı yapan şeyin o olduğunu düşünüyorum görüncede hızla ileriye ve ordan yukarı gitti
- +1 yıl
canım onun adı hypnic jerk bu konuyla ilgisi yok gidin araştırın biraz
- +1 yıl
@Selinayyyys ne oldu tam olarak
+1 yılYok öyle bir şey inanma üçüncü beşinci varlık diye bir şey de yok sen varsın dünya ve evren var başkada bir şey yok öleceksin ve yaşamın sona erecek bu buna alış zaten zamanla anlayacaksın.
212 Yorumla- +1 yıl
Varsa ben neden görmüyorum ben imalat hatasımıyım?
- +1 yıl
@Spiritu4l Ben inanmıyorum 37 sene dua ettim bir halta yaramadı bundan sonra etmiyorum da inanmıyorum da ne sevgiye ne başka bir şeye kalbim durdu mu hadi selametle...
- +1 yıl
@Spiritu4l Benim duyguyla işim yok artık boş şeyler bunlar masturbasyon sadece
- +1 yıl
@Spiritu4l Kafa kağıdı mı mı göstereyim?
- +1 yıl
@Spiritu4l Ne alaka ya?
- +1 yıl
Umut ve inanç insan oğlunun kendi psikolojisini ayakta tutmak için yarattığı bir masturbasyondur diyorum sen bana diyorsun ki yaşın 37 kimse ile yatmadın mı kafan mı güzel abicim senin?
Önce dini görüşün nedir öğrenebilirmiyim. Bu sorumu yalnış anlama. İslam dininde kalp gözü nefs terbiyesi hakkında bilgim var. Diğer inanışları bilmediğim için.
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılElhamdulillah muslumanim
- +1 yıl
Tamam. Kusura bakma. O zaman anlatayım. 3. Göz KALP GÖZÜ. İnsan kendi çalışıp kazanamaz. Allah dilediği kuluna verir. Sen çalışacaksın , dua edeceksin , Rabbinden o ilmi isteyeceksin. Nasıl mı. Önce İslam da emredilen ne varsa uyacaksın. Namaz , Oruç , Zekat , Kelime-i Şahadet , Hacca gitmek. Bunlar kendi yapacakların. Şimdi başka insanlara karşı yaptıkların Kalp gözü yolunca seni ileri adımlara taşıyacak. Allah bana ancak zikr ile ulaşabilirsiniz ve kalbler zikr ile yumuşar diyor. Her anında Rabbini zikr edeceksin. Rabbini düşüneceksin her anında işyerinde evinde , yemek yediğinde , su içtiğinde , uyumadan önce , sabah kalktığında , yolda yürüğünde. Nasıl düşünürüm dersen. Onuda söyleyim. Allah ı zaman ve mekandan üstündür. Yarattıklarına benzemez. Allah ı yarattıkları ile evren ile düşüneceksin. 99 ismi ile düşüneceksin. Örnek olarak yaz vakti hava sıcak of demek yerine , rabbim ne güzel yaratmış diyeceksin. Yolda güzel bir kız gördüğün vakit , o başın öne eğilecek.
- +1 yıl
Devam. Namaz kıldığın. Dua edeceksin. Ama öyle bir dua edeceksin zorlada olsa ağlayarak dua edeceksin. Geçmişte ve gelecekte yapabileceğin günahlar için rabbinden korkacaksın. Yalvaracaksın. Af dileyeceksin. Sonra susacaksın yeri geldiği zaman bilsen bile susacaksın. Kötülük yapılsa bile sana susacaksın iyilik ile cevap vereceksin. Ama başkalarına haksızlık yapıldığı vakit o zaman konuşacaksın. Kendini kimseden üstün görmeyeceksin. Ama aşağılık olarakta görmeyeceksin. Allah insanı şerefli bir varlık olarak yarattı.
+1 yılçakraların açılması açıkcası riskli. Üçüncü göz çakralarını açan birisi her şeye göğüs gerebilen ve cesur birisi olmalı. Üçüncü göz çakrası kendiliğinden açılır açılması için bir şeyler yapılmaz. O durum bendede vardı ama psikolojik tedavi aldım ben ya birazda uydurmaca gibi bir şey emin ol öyle fazla inanma bence o muhabbetlere.
01 Yorumla- +1 yıl
Psikokojik tedavi alma sebebin neydi? Ne gibi bişeyle karşılaştın da seni etkiledi bu kadar..
bol imgeleme ve meditasyonla vs. yapabilirsin
tabi ilk başlarda başında ve gözlerinde ağrı hissedebilirsin
ama kalıcı değil sonra geçer
bildiğim kadarıyla zararı yok00 YorumlaSağlık konusunda 496 cevap paylaştı. bu üçüncü gözle kayıp kişiler falan bulunabiliyomu ya da telekinezimi telapatimi ben pek anlamda da
10 Yorumlao bahsettiği göz kalp gözü sanırım onun içinde burada zaman geçirerek açılmasını beklersen daha çoook beklersin :)
10 YorumlaSağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. pisikolojide bunu yeri var ama şu an hatırlamıyorum araştırmak gerekir senin bilinç altında yatan bir şey olmalı etkilenmişsin
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki bunu nasıl düzeltebilirim
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkürler deniycem
- +1 yıl
bunların yanında allahtan uzaklaştıkça kötü şeyleri daha çok beynini kemirir etkilemeye çalışırlar allahın dualarını oku , sıkıştıgında nerde nasıl olursan ol şu üç duayı sürekli, tekrarla.. nas, feleak , ve ihlas duası inan yok olacaktır ve yatagının kenarında ya da odanın düzgün bir yerinde kuran olsun
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim evet dinime hiç bağlı değilimdir ondan da olabilir gerçekten yardımcı oldunuz
Dostum sana derine anlatabilirm doğrusunu istersen 3 kuruşluk bilgilerle dolma
011 Yorumla- +1 yıl
Kontrolsüz şekilde açılırsa delirebilrsin bu insandan insana değişir ama kontrollü bir şekilde zamanla açılırsa bir sıkıntı olmaz zaten geri köreltebilyorsun. Bu kişiden kişiye değişir kiminin 3. gözü açıkken görür ruhani varlıkları fakat sesleri duyamaz, kimi sadece ses duyar görüntü olmaz, kimi ise sadece varlıklarını hisseder ama ses veya görüntü oluşmaz onun dışında insanların niyetlerini anlayabilirsin. Ya daha da fazla ama genel olarak bunlar diyebilrz çok derin bir konu basit bir şey değil bu
+1 yılÜzerine bant yapıştır diğer ikisiyle görmeye devam edebilirsin 👍
11 Yorumla- +1 yıl
Mood
+1 yılnerenizden uyduruyonuz ya. kanıtlanmış mı bu çakraların olduğu
01 YorumlaBen sadece uydurma olarak düşünüyorum ama bu sadece araştırmaya üşenmemin eseri kanıtlanmış ise birşey diyemem
00 Yorumla
+1 yıl3. göz açılınca herşey gözle görülmeye başlıyormuş açılmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılBeynini fazla kullanmakla alakalı mesela ben oyleyim
00 Yorumla
+1 yılHislerin kuvvetli mi ki ?
10 YorumlaTövbe bismillah nerden bilek ya 😅😅
00 YorumlaVarsa bilgi sahibi olan bende bilmek isterim.
00 Yorumlacin gelmiştir geri gitmiştir uğraşma boş işlerle.
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAürekli olur mu sizce
Gizli Soran+1 yılİçimde sadece geçmeyen korku vardı ama latince bir iki kelime söylemiştim yatmadan büyü kelimeleri ama bir replikti yani öykesine görüp okumuştum merak için alakası yoktur umarım
- +1 yıl
cinler senin diline değil yaptığın düşüncelere bakıyor. İçinde dolaşabilirler anlamazsın. Sadece vesvese verebilirler. Fiziki güçlerini kullanamazlar boyutlarımız farklı. Ama görülebilirler konuşmak için gelebilirler. Sana yaklaşırlarsa direk Şehadet getir kaçarlar. Euzu Besmele çek. Ben gitmeleri için uyardığımda besmele çekeceğim dedim gece loş ışıkta gitmediğini gördüm. Şehadet getirince hemen kaçtı kayboldu. Korkmana hiç gerek yok çünkü zararları yok. Kuranda yazar sadece vesvese kuruntu verirler. Oda umursamazsan geçer.
Gizli Soran+1 yılGecenin bir vakti ve tek olunca yüzünü görmediğin ama ödünü kopartan bir varlık Üçüncü göz çakrana baskı yaparken kaçsa gerçekten umursamama gibi bir şansın yok ama neden bir anda gitti anlayamadım
Gizli Soran+1 yılBaya bilginiz var bu konularda sanırım
+1 yılhiç girme o işlere en son kafayı yiyordum
10 Yorumla
+1 yılOnce matkap lazim:)))
03 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D
- +1 yıl
Actin mi hani bakicam;)) yoksa bizim usta hazir:)
- +1 yıl
Yok açmadım ustayı getir sen :D
yarı ölüm gibi bir şeyy
00 Yorumla
+1 yılşizofreni olmuşsun geçmiş olsun
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe alaka üçüncü gözle
- +1 yıl
bana bişeu göster inanayım bu 3. gözmüş 8. gözümğşe Felan
- +1 yıl
ha bu arada benim kankamda uzun kollu bişey görmğş sonra göğe yükselmiş tabi seninki öylemi kolları boyundan uzunmuş
Gizli Soran+1 yılKısa siyah bir gölgeye benzettim
- +1 yıl
canısı onun boşverde 3. göz ne işe yarıyor ki
Gizli Soran+1 yılSezgilerinin daha net olmasını daha doğdu yola gitmeni sağlar
- +1 yıl
özelden yazsana bişeyler soracağım
He benimde arkamda var gözüm
00 Yorumla
+1 yılNaruto daha iyi bilir.
00 Yorumlacinlerin maskara olmuşsun işte
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSizce bu konuda napabilirim
Gizli Soran+1 yılİlk defa baktırdım ve cidden tuhaf çok sağolun
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşündüğün şeyleri görmüşsün, korkma
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAslında düşünmüyordum ama bilinçaltımı bilemem tabii sadece artık uyuyamam ve 2 gündür uykusuzum
Cevap sahibi+1 yılİnsan gün içinde yaşadıkları, izledikleri bilinçaltına yerleşir, gece rüyanda da bunları görürsün. Mesela erkekler uzun ilişkiye girmezler, boşalmazlarsa gece rüyanda ilişkiye girer boşalırsın yani vücut onu boşaltmak zorunda, bazı şeyler istemsizce olur. İstersen yatmadan önce bildiğin duaları oku öyle yat, özellikle ayet-el kürsi
+1 yılŞeytan olursun
00 YorumlaYok oyle bisey.
00 Yorumla
+1 yıl3 tane gözün olur
00 Yorumlacinci hoca!
00 Yorumla- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbenimki midemde
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAlninda iki kasinin ortasi
Sağlık konusunda 10,4b cevap paylaştı. Rem bozuk senin
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnlamadım biraz daha açar mısınız?
Gizli Soran+1 yılBu arada uyumuyordum gözümü kapatalı 10 -20 saniye daha yeni geçmişti rahatsızlık hissedip açtım gözümü ve olan buydu?
The others 😱
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBir bilgin var mı
Gizli Soran+1 yılPeki geçer mi devam eder mi yoksa
- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGördüğün cindir.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki neden üçüncü gözüme dokunmaya kalksın ki
- +1 yıl
Üçüncü göz ne yaa. Ona sorsana ben ne biliyim
Lanetlendin
012 Yorumla
Gizli Soran+1 yılLanetlenmek çok ayrı bir olay ve bunun hakkında bilgim çok yüksek öyle olduğunu düşünmüyorum yinede teşekkürler
Gizli Soran+1 yılBu düşünceye nerden vardınız ve lanet olsa ne tür bir lanet olur anlamıyorum
Gizli Soran+1 yılÜçüncü göz çakrası açılma belirtisids olabilir deniyor supernatural izlemedim biraz bahseder misin lanetse nasıl bir lanet
Gizli Soran+1 yılBahsetmek seni lanetlemez
Gizli Soran+1 yılBunda bir şey yok dizilerde olan şeyler gerçeğe dayanmaz sadece merak ettim ve üçüncü göz açılırsa da belirtiler olabilir
Gizli Soran+1 yıl21 yaşında ve dizi gerçeklerine inanıyorsan evet öyle sanıyorum
yok öyle bir göz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nerede?
01 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?