3 ay

Üçüncü göz gerçekten kapanır mı, epifiz bezi yeniden açılır mı, yaşadıklarım normal mi?

6 7 yaşlarındayken dedemin şeyhlerinden biri yanına gelmiş ben çocukken yanındaymışım beni sevip elime avuç kısmına dokunmuş ve el vermiş 10 11 yaşlarında başladı görmeler duymalar hissetmeler ne olacağını önceden hissediyordum dedemin kardeşi vefat ettikten sonra rahmetli amcamın oğlu bana karıştı ben de beddua ettim sonra öğrendim ki vefat etmiş çok pişman oldum hala vicdan azabı çekiyorum rüyamda gördüm olayı ama tabii ki çocukluk aklı unutuyorsun her şeyi umursamıyorsun sen her şeyi görüyorsun insan şeklini almış karşında duruyor yanındaki görmüyor sinir krizine giriyorsun ağlıyorsun kulağına fısıldıyorlar sabah ezanından korkuyorsun yataktan uyandırılıp çarşaflı uzun boylu birisi gelip eliyle sus deyip tekbir getirip ya da şehadet parmağını kaldırıp secdeye yatıyor namazını kıl diyor perdenin arasından kaybolup gidiyor hocalar muskalar dualar edilip 3 gözü kapatıyorlar 3 gözüm sizce açık mıdır yoksa kapalı mı gözümü kapatınca titreşim alıyorum depremi ya da bir olayı önceden hissediyorum yeniden açılır mı 3 göz

Üçüncü göz gerçekten kapanır mı, epifiz bezi yeniden açılır mı, yaşadıklarım normal mi?