arkadaşlar msm ücretler nedir veya ücretsiz girilebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl4 yillik istiyorsan yetenekli isen ucretsiz. Aksa okuluna gideceksen 7 aylik. Ayda 375 tl. bu yeterince bilgi oldu sanirim.
04 Yorumla- +1 yıl
4 yillik egitime yetenek sinavi ile aliniyor. Mimik hareketine, diksiyonuna, Yetenegine bakilir. Mujdat gezen sanat merkezi turkiyede tiyatro egitimi olarak en iyi ve sektore daha cabuk atilmani saglayan sanat merkezidir.. 10.000 in uzerinde katilim oluyor. Aksam okulu, Yaz okulu, 4 senelik egitim, cocuklar icin egitim v. b. 4 senelik de yetenegin var ise psikolog bile var juriler arasinda. Yetenekli bulurlarsa seni 4 sene ucretsiz okursun. Aksam okulu aylik 375 tl. Yaz okulu mayis da.. kis okulu ise agustosda kayitlar basliyo.. İlk hafta da gitmen gerek yoksa hemen okul kapasitesi doluyor. Malum herkes en tiyatroya gideceksem en iyisine gidim diye dusunuyorm Cogu tiyatro okullari sahtekar. 1 elin parmaklari kadar anca iyi okul var. digerleri zaman ve parana yazik.
- +1 yıl
Bu arada mujdat gezen sanat merkezine girdikden sonra okuldan atilsan bile yinede sohret oluyorsun. Ornegin ozgu namal. okuldan atildi sohret oldu. Mujdat gezen sanat merkezi ne adim attikdan sonra is bitmistir.. Mesela ilker ayrik. okuldan mezun oldu sohret. . mesela guldur guldur deki sevket. mesela cok guzel hareketler bunlardaki murat. mesela arka sokaklardaki mesut komser. gibi sayisiz ornekler verebiliriz. . Egitmenlerin cogu yonetmen ve mujdat gezen sanat merkezi yapimcilar ile icli disli oldugu icin cast ajansina basvurmanizada gerek yok. Dizilerde sizin adiniza sponsor oluyor. İlker ayrik da egitmeniniz. Ilker ayrigin yonettigi film "yapisik kardesler filmdeki kisilerin cogu mujdat hocanin ogrencisi.. Insallah yarsimci olmusumdur. baska sorunuz var ise sorabilirsiniz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıklisede okuyorum 4 yıllık egitimi alirmiyim?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kazanirsan lise bittikten sonra alirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Merhaba ben de kamera önü oyunculuğu eğitimi almak istiyorum en büyük hayalim oyuncu olmmak bursada yaşıyorum lise mezunuyum lütfen biri beni aydınlatsın bu konuda 24 yaşındayım
00 Yorumla
+1 yıl1000 üstü diye duymuştum aylık
00 YorumlaYeteneğine göre dostum
01 Yorumla
Soran+1 yılmeselaaa
oraya girerken sınava falan giriyorsun herhalde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi