Osman Pamukoğlu sağcı mı solcu mu
Osman Pamukoğlu sağcı mı solcu mu?
?
?
şimdi şöyle anlatayım. :) iyi dinle;)
osman pamuk oğlu ne sağcı ne solcu, en tehlıkelısı ulusalcı.
nedir ulusalcı?
ulusalcı 8 ihtilalinde sağcıların yanına gecmeye yanasmayan, sol goruslu komünist tayfaya yakın olmayı daha makul gören ama kafa ve ideoloji olarak milliyetçilik duyguları ağır bastıgı için komünizmle de pek alakası olmadığı için tam anlamıyla komünist de olamayan 80 sonrası komünistlerden ayrılan, sağ kesim ile de din kitap allah yüzünden birleşemeyen arada bir akım. dediği gibi osman pamukoğlu'nun atatükrçü. :)
daha cok milliyetçi de kurtul ne konusturuyon bızı burada daha meme bulucam ben yaa (.)(.)
Hay kafanıza sağ sol düşsün emi!
İlla sağcı ya da solcu mu olması gerek?
Sağcı solcu değil, "adam".
Ne artislik yapiyosun ki.bende cok seviyorum ve destekliyorum insan gibi soru sorduk adam gibi cevap veremiyorsun ama
Telefondan sordum ve israrla cok kisa cok uzun cikiyordu , oyle yapmak zorunda kaldim.sekilcilik yapmayip sorunun ozune odaklansaydin keske
orhan pamuk'un çakması gibi
Paşa hakkında düzgün konuş lan andaval
Cevap
17Cevap
Milliyetçi olmadığını biliyorum kominist diyemem ortaya Karışık kafasına göre bir Şeyler düşünüyor herhalde ama zeki biri ona göre hareket ediyor diyebilirim
Milliyetci olmadigini biliyor musun hahahah ya bir git nolur
osman ı bilmiyorumda şunu da anlamıyorum bir insan neden sağcı ya da solcu olmak zorunda sadece memleketini sevse olmaz mı?
Dini inancı nedir bilmiyorum ama Müslümanlık ya da İslam ile ilgili bir şey yapsa yeminle herkes dine girerdi. Tam bir komutan adam gibi adam.
bir arkadaşm anlatıor ben de yazıorum
osman paşa der ki:"ne sağdayız ne solda Atatürkün yolunda"
Kendisi ÜÇÜNCÜ GÖRÜŞ'tendir hanımefendi. Ne sağ ne sol demek bu.
Fazlasıyla ! Ve Mutlu edici
Türkçülüğü ağır basan bir Atatürkçü
iskelede sancakta ne fark eder?*hepimiz aynı gemide birer insanız...
Tabiki sağcıdır, solcu diyenin siyasetten haberi yoktur
sağcı kardeşim hatta militarist bir faşist, bir konuşmasını izle anlarsın
daha büyükleri de var adı malum başımızda :)
Atatürkçü milliyetçi. Adama faşist diyenler pkk lidir dağ da 1000 lercesini öldürdü adam.
Bence gayet dogru seyler yazmis bence sen git
Osman Pamukoğlu halkın zeka ve bilgi seviyesinin çok üstünde bir adam. Ne sağcı ne de solcu. O bir ilerici.
Faşistin teki
Milliyetçilik faşistlikse faşistiz ulan
Her ikiside değil tam ortada.
ADAM GIBI ADAM.
++++++
Türkçülüğü ağır basan bir atatürkçü
Milliyetçi biri.Ulusalcı da olabilir.
Adam adam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar