Zafer Partisi’ne üye olan Yeşim Salkım “Atatürkçü’yüm. Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş’ı seviyorum ama CHP içi boş bir partidir” dedi?

Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı’na oy verenlere isyan eden Yeşim Salkım ”CHP’liler gibi lafta değil gerçek bir Atatürkçü’yüm. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyorum. Onun ilke ve inkılaplarını takip ediyorum. Başkanım Ümit Özdağ’ı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı seviyorum ama CHP içi boş bir partidir. CHP belediyecilikte çok kötü. Ekrem İmamoğlu çok başarısız bir belediye başkanı. Mansur Yavaş CHP’de harcanıyor. Onu Zafer Partisi’nde Ümit Özdağ ile birlikte görmek isteriz” dedi ve Türk vatandaşlarını Ak Parti ve CHP yerine Zafer Partisi’ne oy vermeye davet etti. İstanbul’da ise İmamoğlu ve Murat Kurum yerine Zafer Partisi’nin adayı Azmi Karamahmutoğlu’nu desteklemelerini istedi. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Yeşim Salkım haklı mı?

Zafer Partisi’ne üye olan Yeşim Salkım “Atatürkçü’yüm. Ümit Özdağ ve Mansur Yavaş’ı seviyorum ama CHP içi boş bir partidir” dedi?