Evden kaçmak, bir şekilde kurtulmak istiyorum artık.?

Arkadaşlar annemle azımsanmayacak derece de büyük problemlerim var. Evde sürekli şiddet , bir tartışma ortamı var dayanamıyorum artık. Ciddi anlamda psikolojik sorunları var. Mesela geçen odamdaki yatak örtüsünü yanlışlıkla ters serdiğim için üstüme elindeki bıçakla yürüdü abim girdi araya. Yani kavga sebepleri böyle basit şeyler. 3 kardeşiz üçümüze karşı da böyle. Babam sırf bu yüzden annemden boşandı ve bizimle bile görüşmek istemiyor artık. Bir sorunum oluyor. Mesela bugün regl oldum doktorum olunca gel tahlil yapcaz demisti söyledim gidebilir miyim dedim izin vermedi. Ve acil bir durum olduğunu da biliyor. İzin vermeme gerekçesiyse bugün toz almamamdı. Ama o karın ağrısıyla almam imkansızdı bunu o da biliyor. Bize karşı hep böyle bir olay oluyor en basitinden ufak bir söz tartışmasına giriyoruz abimle bir anda odaya giriyor her tarafı dağıtıyor ağza alınmayacak küfürler ediyor. Abim bile dayanamıyor artık o küfürlere kocaman adam ağlıyor sinirden. Ne yaptıysak psikoloğa götüremedik yediğimiz hakaretler, dayakla kaldık. Arkadaşlarımın yanında bile bana böyle. Artık arkadaşlarım eve gelmek istemiyor. Sevgilimle buluşuyoruz çok geçmiyor 2 dakika sonra arayıp gel yardim et bana diyor. Ders bile calisamiyorum onun yüzünden. Geçen yine sevgilimle bulustum bana gel artık evlenelim sana çektirdikleri yeter dedi çünkü bir kere bizi görüp onun yanında bile dövdü beni. Artık dayanamıyorum 19 yaşında evlilik çok erken biliyorum ama son çarem bu gibi. Annem degismez. Degisecek olsa evliliginin bitmemesi icin degisirdi ama degismez. Ben nasil soyutlayabilirim sizce bu ortamdan kendimi :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar üni. Diyorsunuz iyi diyorsunuz güzrl de okumama kazandgm halde izin vermediler ki.
Evden kaçmak, bir şekilde kurtulmak istiyorum artık.?