Kendi arabamla ek iş olarak ne yapabilirim bilen var mı? aracım taksi tipi
Cevabın nedir?
Ufak bir sermaye ile iş sahibi olmak isteyenler günlük Kazanç sağlayacağınız bir işe nerdesiniz özellikle bayanlar için ideal bir iş Cumartesi pazarı yok Bulunduğunuz ile bağlı olarak günlük 300 ile 750 tl Arasında gelir. hayali bir yatırım değil bayilik sistemi ile Bulunduğunuz ilin ilk öğretim ve ortaöğretim Okulları'nda çalışıyorsunuz. detaylı bilgi için paraf film ve organizasyondan alabilirsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
Benimde aracım var ve işsizim ne iş yapabilirim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumla
şu an yasadigim ulkeden biliyorum, yiyecek icecek ( lokanta-ufak olcekli oteller) sektorune sebze verebilirsin, ayaklarina kadar taze sebze goturusen ve kaliteliyse aliyorlar, en azindan Hollandada boyle, uzun yillar Turkiyeden ayri kaldigim icin cok fazla yorum yapamayacagim Turkiye is piyasalari hakkinda, belki bir fikir verebilir size
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiysi hırdavat gibi ürünler iyi gider cirosu da iyidir değerlendir derim örneğin 5 tl ye aldığın bir malı 10 tl ye satabilirsin tabi yaşadığın yere bağlı
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmesela mahalle aralarında , şehrin en işlek caddesinde olabilir
Cevap sahibi+1 yılartık bilemicem kardeşim ama satana iyi cirosu var
- +1 yıl
BIR yere kayıt olmak gerekmiyormu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
+1 yılarabayı sat gemi al korsan taksiciliği ne yapıcan normal korsan ol kendine tayfa topla sonra klasik işte yağmala ülkeleri paraları al :D
00 Yorumlakorsan taksi yapaçaksın. ne yapacakmışın bakalımmm tekrar; korsan taksiiii
04 YorumlaYa acil yardım edin bişey sorcam araba satan yerlere gitsem beni istediğim şehire göterebilirmi parasını vercem zaten otobüsler dolu ve saatleri uymuyor bana başka çarem yok
50 Yorumla
+1 yıl2020 Model Volkswagen Crafter src ve aracın belgeleri mevcut. 19+1 koltuklu ne iş yapabilrim?
00 YorumlaArabanı kiraya ver sen değil o çalışsın :) :)
02 YorumlaPüskevit falan sat kanka
06 Yorumla- +1 yıl
yinemi sen la :DDDDD
+1 yılkorsan taksi
01 Yorumla
+1 yılKiz tavlayabilirsin :D
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTatlı sat.
08 Yorumla- +1 yıl
Tatlıııııııııııı sattttttttttttttt.
- +1 yıl
Hiç görmedin mi, adamlar satıyor arabalarını arkasında, bizim burada pazar günleri geliyor adamın biri ve bayada satıyor yani, tabi tatlısıda çok güzel
- +1 yıl
Fakat bu tatlı işi yazın yok malesef, tulumba tatlısı yazın olmuyor ya ondan, aslanda dondurmada satabilirsin
- +1 yıl
Taksi büyüklüğünde evet arka bagajda, adamın tatlılarıda çok güzel ama yazın yok dediğim gibi, pazarlara gidip dondurma satabilirsin, şu an başka gelmiyor aklıma
- +1 yıl
Evet pazarlar kalabalık olduğundan dolayı çok satış yapılabilir, onun haricinde işlek caddelerde durabilirsin.
Korsan taksicilik
23 Yorumla- +1 yıl
denedim hanımlar denedim devlet kazandıgının yüzde 70ini nasıl bana vermezsin diye askeriyle saldırıyorlar adama:d ayrıca duraklarda kendi karını çok yüksek tutuyor herkez bir digerinin sırtından para kazanmaya bakıyor sorun müşteri nasıl bulucam durak olmadan müşteri bulamıyorum ki kendim bu sorunu nasıl çözücez
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Kendi arabamla ek iş olarak ne yapabilirim bilen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat