Benim için bir evin olmazsa olmazıdır beyaz eşya. Artık beyaz eşya değimi tarihe karışıyor. Artık sınır tanımayan üreticiler beyaz eşyaları bile renklendirdiler ve gerçekten dekorasyona büyük katkı sağladılar. Beyaz eşya satın alırken en önemli konuların başında boyutu geliyor. Çünkü satın aldığınız beyaz eşya hem çok yer kaplamamalı hem de ihtiyaçlarınızı karşılamalıdır. Örneğin kalabalık bir aileyseniz hacmi daha büyük bir buzdolabı tercih edebilirsiniz fakat tek kişi veya iki kişi yaşıyorsanız hacmi daha küçük bir buzdolabı seçmek sizin için daha faydalı olacaktır. Aynı şekilde çamaşır ve bulaşık makinesi seçerken de aynı ayrıntıyı göz önünde bulundurabilirsiniz. Her alanda olduğu gibi beyaz eşya kategorisinde de yüzlerce marka bulunuyor. Fakat burada marka seçimi yaparken dikkat etmemiz gereken en önemli konuların başında uzun ömürlü olması geliyor. Çünkü beyaz eşyalar hem uzun süreli kullandığımız hem de oldukça maliyetli olan ürünler.
Bir ev için en önemli şey tabii ki beyaz eşya!” . Çünkü onlarsız bir ev asla düşünülemez, onlarsız bir ev düşünmek bile kalpleri kırar. Benim tercihim Arçelik çünkü önceden de kullandığım bir çok beyaz eşyası oldu bende ve çok memnun kaldım. Ancak en uygun beyaz eşya markası olarak bilinen markaları şöyle listeleyebilirim;
2021 yılının en iyi beyaz eşya markaları
2021 yılının en iyi beyaz eşya markaları
Bu soruya şöyle cevap vereyim En iyi beyaz eşya markası ülkeden ülkeye ve beklentilere göre değişebilir. Beyaz eşyalar günümüzde herkesin evinde kendine yer bulan makinelerdir. Günlük işlerimizin hatırı sayılır bir miktarını üstlenen bu araçlar olmadan bir hayat tahayyül etmek çoğu kişi için imkansızdır. yaşam koşullarını oluşturan bu makineleri üreten pek çok marka bulunur. Beyaz eşya almanın birincil kriteri çoğu zaman fiyattır. Her şeyden evvel bütçe belirlenmeli ve diğer kriterler sonra hesaba katılmalıdır diye düşünüyorum. Yine de bir listem var elbette:
1- Arçelik
Kendim de kullandığım için başa Arçelik yazmak istedim. Oldukça sağlam ve kaliteli beyaz eşya ürünleri bulunuyor. Zaten garanti firmalarını her yerde bulabiliyorsunuz, bir arıza olduğunda hiçbir sorun yaşamadan garanti kapsamında tamir ettiriyorsunuz. Arçelik sadece Türkiye'de değil birçok ülkenin de en iyi bulduğu beyaz eşya markaları arasında.
2- Vestel
Vestel de kalitesinden ödün vermeyen, müşterilerini her zaman memnun eden beyaz eşya markalarından bir tanesidir.
3- Bosch
En sağlam beyaz eşya markası hangisi soruların genel cevabı Bosch oluyor. Adını duyurmuş, kalitesini ispatlamış beyaz eşya markalarından bir tanesidir.
4- Samsung
Samsung'dan sadece telefon alıyorsanız, beyaz eşya çeşitlerine de bir göz atın derim. Zaten telefonlarından markanın kalitesini anlayabilirsiniz :)
5- Profilo
Eskisi kadar popüler olmadığını düşünsem de en kaliteli beyaz eşya markaları dendiğinde aklıma gelen birkaç marka arasına giriyor. Yerli olması da tercih sebepleri arasında :)
En iyi çamaşır makinesi hangisi?
En iyi çamaşır makinesi 2021
Çamaşır makinesi alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında programlar da önemli bir yer tutuyor. Bulaşık makinesinde olduğu gibi, çamaşır makineleri de farklı programları size sunuyor. Çamaşır makinesinde benim için çok önemli yorgan programından bebek çamaşırlarını yıkayabileceğim hijyen programına, farklı renk ve tipteki çamaşırları yıkayabileceğim karma programlardan kısa sürede yıkama sağlayan hızlı programa kadar pek çok seçeneğinin olması. Aradığım tüm bu özellikleri ben Arçelik markasında buldum. Teşekkür ederim.