Alışveriş & Hediyeler 2 ay En iyi beyaz eşya markası nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yaza evleniyoruz beyaz eşya alacağız hangi marka alalım hangisi iyi? En iyi beyaz eşya markası nedir? Görüş Yaz 22 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 54 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 832 görüş paylaştı. Hotpoint, Ariston, Vestel markalarından kesinlikle uzak durun. En iyisi miele dir ama pahalıdır.Bosch, Siemens, elektrolux, markaları en tavsiye edeceğim markalar.Az para harcayayim, ama iyi bişey olsun derseniz de tavsiyem arceligin diğer bir markası olan Altus tur. Arçelik ve beko dan hesaplıdir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m FloraBacchus Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Arçelik çamaşır makinesi buzdolabı, Samsung çamaşır makinesi, vestel TV kullanıyorum gayet memnunum.Beyaz eşya şans işi bence ilk bozulunca tamir edilmiyor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 37 , eig 50% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 463 görüş paylaştı. Arçelik ve Bosch ama eski nesil Arçelik iyiydi şimdi nasıl bilmem... Uzun zamandır beyaz eşya almadım... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Arçelik ürünlerini bozdu. Beko'dan çok memnun olan varmış. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 5 yorumu gör ÜşengecEvKedisi 2 ay Beko zaten arçeliğin :) Yorumla NevHa 2 ay Gerçekten mi? Yorumla ÜşengecEvKedisi 2 ay Evet beko altus grundig arçelik yanlış hatırlamıyor isem silvirline markayıda arçelik satın aldı Yorumla NevHa 2 ay İlk defa duydum. Şöyle söyleyeyim, arçelik markası olan ürün ile beko ürünleri arasında fark var. Gerçi beyaz eşya nasip işi diyorlar. İyisi de var kötüsü de. Yorumla ÜşengecEvKedisi 2 ay Hayır canın google yaz araştır😘 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Yoda Yaş: 31 2 ay Hepsi hikaye beyaz eşya da arçeliğin üstüne tanımam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ÜşengecEvKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 95% 2 ay Simens pahalı ama favorim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 496 görüş paylaştı. Bosch ve Siemens Küçük ev aletlerinde smeg Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Bizim evdekiler Beko maşallah uzun ömürlü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay tabiki almanlar. ama fiyatlar x2 dir. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mert33Mutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 42 2 ay simens Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 83% 2 ay Beyaz eşya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eig 54% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 411 görüş paylaştı. Siemens Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 97% 2 ay Altus. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,1b görüş paylaştı. Arçelik Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mustafha35 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 2 ay Tv alıcaksın LG marka Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
obenn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eig 97% 2 ay Bosch Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 19 yorumu gör Yağmurrluu 2 ay Çoğu kişi bosch demiş. Ben de seviyorum bosch u. Yorumla obenn34 2 ay En iyisi sakın ama sakın ucuz diye falan arcelik beko falan almayın 20 kere servis görür bosch tan pahalıya gelir. Yorumla Yağmurrluu 2 ay Evde arçelikte var, pek bir sorun yaşamadık. Biraz da kullanmaya bağlı. Yorumla obenn34 2 ay Yok yok ömrü yok ve inan kiyamiyor temizlendi saniyorsun ama hikaye bosch çocuklarına kalır Yorumla Yağmurrluu 2 ay Bosch güzel evet. Yorumla obenn34 2 ay Ne demişler ; ucuzdur vardır bir illeti , pahalıdır vardır bir hikmeti 😉 Yorumla Yağmurrluu 2 ay Evet, sevmem ucuz ve kalitesiz ürün. Yorumla obenn34 2 ay Kesinlikle kaliteden ödün verme hiç biseyde Yorumla Yağmurrluu 2 ay Aynen. Kalitesiz şeyler ilgimi çekmiyor. Yorumla obenn34 2 ay Benim de asla Yorumla Yağmurrluu 2 ay Uyduruk şeylerden hayır çıkmaz. Yorumla obenn34 2 ay Bu böyle sürer gider 😊biliyorsun dimi? Yorumla Yağmurrluu 2 ay :)). Yorumla obenn34 2 ay 😊😊😊😊 Yorumla Yağmurrluu 2 ay 🙂🙂 Yorumla obenn34 2 ay ⚘️🌺🌼🌷💮🌹☀️ Yorumla Yağmurrluu 2 ay Teşekkürler. 🙂🙂 Yorumla ÜşengecEvKedisi 2 ay Türkiye de ki satılan gerçeği değil bunu bir satıcı demişti yurt dışındaki bosch gerçek olanları :) Yorumla obenn34 2 ay Sallamış işten çıkacaktır kotulemistir öyle bisey mümkün mü markayı kullandırılan mi adama Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 97% 2 ay Siemens en iyilerden Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 28 , eig 46% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 686 görüş paylaştı. Bosch Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Hotpoint, Ariston, Vestel markalarından kesinlikle uzak durun.
En iyisi miele dir ama pahalıdır.
Bosch, Siemens, elektrolux, markaları en tavsiye edeceğim markalar.
Az para harcayayim, ama iyi bişey olsun derseniz de tavsiyem arceligin diğer bir markası olan Altus tur. Arçelik ve beko dan hesaplıdir.
Arçelik çamaşır makinesi buzdolabı, Samsung çamaşır makinesi, vestel TV kullanıyorum gayet memnunum.
Beyaz eşya şans işi bence ilk bozulunca tamir edilmiyor.
Arçelik ve Bosch ama eski nesil Arçelik iyiydi şimdi nasıl bilmem... Uzun zamandır beyaz eşya almadım...
Arçelik ürünlerini bozdu. Beko'dan çok memnun olan varmış.
Beko zaten arçeliğin :)
Gerçekten mi?
Evet beko altus grundig arçelik yanlış hatırlamıyor isem silvirline markayıda arçelik satın aldı
İlk defa duydum. Şöyle söyleyeyim, arçelik markası olan ürün ile beko ürünleri arasında fark var. Gerçi beyaz eşya nasip işi diyorlar. İyisi de var kötüsü de.
Hayır canın google yaz araştır😘
Hepsi hikaye beyaz eşya da arçeliğin üstüne tanımam
Simens pahalı ama favorim
Bosch ve Siemens
Küçük ev aletlerinde smeg
Bizim evdekiler Beko maşallah uzun ömürlü
tabiki almanlar. ama fiyatlar x2 dir.
simens
Beyaz eşya
Siemens
Altus.
Arçelik
Tv alıcaksın LG marka
Bosch
Çoğu kişi bosch demiş. Ben de seviyorum bosch u.
En iyisi sakın ama sakın ucuz diye falan arcelik beko falan almayın 20 kere servis görür bosch tan pahalıya gelir.
Evde arçelikte var, pek bir sorun yaşamadık. Biraz da kullanmaya bağlı.
Yok yok ömrü yok ve inan kiyamiyor temizlendi saniyorsun ama hikaye bosch çocuklarına kalır
Bosch güzel evet.
Ne demişler ; ucuzdur vardır bir illeti , pahalıdır vardır bir hikmeti 😉
Evet, sevmem ucuz ve kalitesiz ürün.
Kesinlikle kaliteden ödün verme hiç biseyde
Aynen. Kalitesiz şeyler ilgimi çekmiyor.
Benim de asla
Uyduruk şeylerden hayır çıkmaz.
Bu böyle sürer gider 😊biliyorsun dimi?
:)).
😊😊😊😊
🙂🙂
⚘️🌺🌼🌷💮🌹☀️
Teşekkürler. 🙂🙂
Türkiye de ki satılan gerçeği değil bunu bir satıcı demişti yurt dışındaki bosch gerçek olanları :)
Sallamış işten çıkacaktır kotulemistir öyle bisey mümkün mü markayı kullandırılan mi adama
Siemens en iyilerden
Bosch
Miele
samsung