Bir arkadaşım için düğün alışverişine çıkacağız. Hangi beyaz eşya markasını tercih edeceğimiz konusunda kararsız kaldık. Sizce hangi beyaz eşya daha iyi ve neden o beyaz eşya markasını tercih ediyorsunuz? Çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinesi alacağız. En iyi buzdolabı markası en iyi çamaşır makinesi en iyi bulaşık makinesi markası nedir? Sizce hangi beyaz eşya markası daha iyidir. Teşekkürler.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı.
Bu sektorde uzun yillar calismis ve bu konuda pek cok egitim almis ve test etmis biri olarak ulkemizdeki markalari en iyiden en kotuye dogru siralayayim.. 1. Hotpoint / siemens 2. Bosch ( siemens in markasidir ) 3. Vestel / Profilo 4. Arcelik - Beko ( ayni kalitedir ve genel malzeme kalitesi olarak alt kalitedir ) ... ek bilgi.. ; Regal Vestel in yan urunudur. Derli topludur ucuz markalarin arasinda.. Altus.. Arcelik in yan urunudur. ... simdi de puf noktalar ; .. En karmasik ve hassas cihaz camasir makinesidir. Mumkunse hotpoint siemens bosch 3 lusunden şasilmamali.. ama kisisel tercihim kesinlikle hotpoint dir.. malzeme cok onemli.. misal hotpoint siemens vsnin atiyorum titanyum kullandigi yerde vestel celik kullaniyorsa arcelik beko vs aluminyum kullanir gibi gibi.. Nofrost.. teknolojiyi iki firma uretir ilk olarak.. hotpoint ve siemens.. diger markalar bunu kopyalar allar pullar az degistirip bilmemne teknolojisi diye millete iteler.. Derin dondurucu.. basit bir teknolojidir.. cok da onemli degil benim gozumde marka.. motor kalitesi vs ekonomik ömür gibi seylerde markalar devreye girer.. Ankastre.. firin uzmani siemenstir.. ve bosch. Ama siemens her zaman bir tık üsttedir.. ayni uretim bandı.. Setustu vs konusunda vestel tercih edilebilir. Kalitesi tatmin edici.. Kucuk elektrikli mutfak esyalarinda arzum vestel veya arcelik degerlendirilebilir.. Ayni urunlerde siemens in fiyatlari ucuktur genelde. Ust duzey malzeme kullandigi icindir genelde.. Gelelim dijital gostergeli urunlere.. firin haric uzak durun.. o parca ariza yaparsa astronomik fiyat odersiniz ve eski randimani alamazsiniz..
Bulasik makinesinde de ilk 3 den sasmayin.. dijital gosterge ve asiri program sayilari sizi aldatmasin. bunlar olayin mecmua kismi. Onemli olan , sessiz calismasi , minimum su sarfiyati hacmi, yarim makine yikayabilme ozelligi ve minimum yikama programi "sureleridir" .. bunlarin en dusuk rakam oldugu cihazlari sorun.
Bence üst dıe bir şey yoktur. Hepsi şans işidir. Çıkması gerek. Siemens ve Bosh fazla para vermektense profilo da aynı banttan çıkıyor. Aynı garanti aynı servis ilgileniyor.
En İyi Cevaplar