Sadece lise mezunu biriyim calısmak istiyorum ne is yapabilirim fikrim yok ne islerde calısabilirim sizce
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 921 cevap paylaştı. Sanırım büyük bir fabrikada işe başlardım hem elalemin derdini çekmicem hem maaş gününde yatırılıyo bahaneler uydurmuyolar hem yemek filan var pastanelerde filan işlerine gelince veriolar hemde sigorta günü gününde yatırılıyo :)
10 Yorumla
Kasiyerlik, satış temzilciliği, garsonluk, sekreterlik ( belki ). İşkurun kurslarına gidip bir meslek sahibi olmayı denemelisin.
20 Yorumla
migros marketlerde kasiyer olarak başvur şartları ve ortamı çok iyi kesinlikle 2-3 sene sonra daha iyi bir konumda da olabilirsin, bence bu işi çok seversin :)
00 Yorumla
her işi yapabilirsin. şahsen benim mesleği bayanlar işgal ettiler
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
yeteneğin varsa kuaför vb işler yapabilirsin ya da bir tekstil işine girersin dilin varsa o yöndede ilerlersin
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. otellerde çalışabilirsin ama kızları harcarlar namusuna laf getirmemen lazım stajın olsaydı aşçılık olabilirdi otellerde gene
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılHer işi yapabilirsin Meslek lisesınde okuyup da meslegı ogrenemeyen de var.
00 Yorumla
+1 yılGit bir pilates serfitikası al.Spor salonlarında çalış.HEm o vücutla talibin çok olur.
00 Yorumla
+1 yılher sektörde çalışabilir, KPSS de yüksek puan alması veya torpilinin kuvvetli olması gerekir
00 YorumlaHa ilkokul diploması ha düz lise. Fark etmezz yani bim'de falan çalışırsıın
00 Yorumla
+1 yılNe iş yaptığın önemli değil, Yaptığın işi hakkederek yapman ve sonuna kadar gitmen ve o işte başaralı olman.
00 YorumlaMağaza olur markette kasiyer olur.
Herşey olur işte kendini geliştirmene bağlı00 Yorumlaesnaf
tezgahtar
kasiyer
manken00 Yorumla
+1 yılkasiyerlik tezgahtarlık falan
00 Yorumlaüniv okuyabilirsin mesala.
02 Yorumla
+1 yılDostum senden kasiyer olur olur mu olur
00 YorumlaKpss ye kas gerisi teferruat.
00 YorumlaSekreterlik falan kanks
00 Yorumla
+1 yılsekreterlik yapabilirsin