Draje çikolatalar, lokum, kahve gibi şeylerin satıldığı dükkanlardan yok bizim burda. Açayım diyorum. Dükkanım var merkezde. Ama bakımsız. Bakım yaptırmam lazım. Ufakta bir dükkan. Ne kadara mal olur bana dediğim gibi bir dükkan açmak?
Cevabın nedir?
+1 yılCafe tarzı bahsediyosan tutabilir..Çoğunlukla gençlerin gelceği ufak masa ufak sandalyeler yerleştiriceksin bnmdrdmck adlı üyenin dediği gibi külde kahve satıcaksın..Bi tanede sağlam falcı tuttunmu tamamdır..Bol şans.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllokumcu açmak :) kariyer yapmak için ilginç bir alan :)
02 Yorumla- +1 yıl
KS'de kariyer yapmaktan iyicedir.
Cevap sahibi+1 yılkendi ayakları üzerinde durabilecek güçlü kadınlar güzeldir.
bence de 20 bini bulabilir.içine ufak bir de kahveci koy bence, insan lokumun yanında kahve istiyor. ama kahven böyle külde pişsin, hani oluyo ya, kül dediğim köz gibi işte, anlamışındır.
06 Yorumla- +1 yıl
Kahve dediğim kuru kahve.
- +1 yıl
yok esnaf kızı değilim alakam yok da, aşırı kahveciyim :) hah bence işte yap o kahveyi ya, sadece lokumsu kahveci olsun. yani mesela adam 1 kilo lokum almaya mı geldi, işte o içsin bir kahve alacağı lokumdan tatsın. mesela başlangıç olarak kahve içer misiniz dersin, yanında lokumunuzu tadarsınız dersin. aslında para olsa, kahveyle yanında 2 parça adama lokumdan beleş verecen başlarda, öyle öyle ün yaparsın.
- +1 yıl
dediğin çok iyi bir fikir ama zaten fal olayına girecek biri değilim. mekan masa atacak kadar büyük değil :(
- +1 yıl
hadi ya.gaza geldiydim, o beleş kahve olayıyla ilk bir hafta iyi tuttururduk aslında.dışarı da masa atamazsın heralde? o zaman bir kaç fikir daha sallıyım, yeni açınca gelenlere ikram olarak beleşe başka lokumlardan biraz verebilirsin. ya da lokumun yanında ilk hafta biraz kuru kahve verirsin beleşe. kahve çekirdeği de sat bence, millet evine koyuyor dekoratif falan ayağına.mesela lokum alanlara böyle hani kına keseleri oluyo ya, ya da tülden keseler, onların için yarım avuç az kahve çekirdeği verebilirsin bir süre.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Bakım ve mal ile birlikte 13-15 bini rahat bulur. Hayırlı işler şimdiden inşallah tutar
00 Yorumla3 ayda 14 bin tl kazanıyorum 14 bin'e açılırmı bende açayım bari kafama yattı
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,8b cevap paylaştı. dekorasyon onemlı ve bu sana bıraz pahalı olur gıbı gelıyor bana sogtucu dolaplar bıraz pahalı
00 YorumlaYaklaşık 10-20 bin arası gider diye düşünüyorum.
00 Yorumlaaç aç ben gelir müşterin olurum
00 Yorumla10.000 TL ve yukarısı.
00 Yorumla
+1 yılBol fıstıklı olsun ;-)
00 Yorumla
+1 yıltürkish delight ohh yess bayılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben kibrit kutusu açmayı istiyenlerdenim =)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarnıbahar değil karnabahar
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler TDK.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem