Kendimden yaşca büyük kadınla çıkıyorum sizcede yanlışmı?

Arkadaşlar ben 18 yaşında bir çocuğum fakat kendimden tam 7 yaş büyük bir kadınla çıkıyorum kadın 25 yaşında nedeni ise ben kendi yaşıtım kızlara pek ilgi göstermiyorum çocuk gibi davranıyor çoğu daha büyük kadınlar bana hep çekici gelmiştir ve derdimden hep anladılar daha mantıklı düşünüyorlar. Bir kadınla tanıştım 25 yaşında fakat daha küçük gösteriyor yaşından 21-22 gibi kadın evli kocası aşırı kıskanç ve biraz bela bir adam kadını dövüyor ve biz iyice samimi olduk ve kadın benden hoşlandığını söylemişti benimde çok hoşuma gitmişti çünkü bana değer veren birisi bende hareketlerim ve tavırlarımda genelde büyük gibi davranıyorum ama çevremden büyük tepki çektim açıkaçsı annemlerin haberi yok, arkadaşlarım ve öğretmenlerim biliyor arkadaşlarım benimle dalga geçiyorlar kadın anne yaşında sevgilisin felan diye işte okula dağıttılar olgun kadınlardan hoşlanıyor felan diye öğretmenlerim büyük hata içindesin tamam sevebilirsin doğal senin yaşındaki erkekler aşık olur fakat evli bir kadın ve kocası öğrenirse sen ayvayı yersin felan dedi düşünmeye başladım birbirimize değer veren ve seven biriyiz bir ömüür boyu mutlu yaşayabiliriz kesinlikle yaşa önem vermiyorum ama evli olması ve kendimi o adamın yerinede koyunca çok tuhaf hissettim henüz cinsel anlamda bir ilişki yaşamadık çünk ühereşyin kötü gitmeseinden korkuyorum.
Kendimden yaşca büyük kadınla çıkıyorum sizcede yanlışmı?