İlla ki canım sonuçta karşımızdaki hayat kadını değil ve öyle bir muamele de kesinlikle kabul edilemez zaten. Anlatmak istediğim aslında şu; Fazla murc murc olmaz nerede nasıl davranacağını kestirirsin. ergen gibi hal ve hareketleri olmaz, yatak odasında da geçerli bu dediklerim ne istediğini bilen ve ona göre davranan insan olur genelde
Hayır kızmadım ama neden yanlıs oldugunu da anlıyamadım. Virgülün görevi nedir. Kullanımımım odukca yerinde olduğunu düşünüyorum. Yine de kafamı karıstırdınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Genelde öyle ama bazen çıkar ilişkisi mi diye düşünüyorum
Yani aslına bakılırsa çıkar ilişkisi de sayılabilir, ne istediğini bilen birisi olması insanın karşısındaki çok iyi bir şey bence her açıdan
Ama o insan sevgide ister sürekli çıkar olursa bayar
Senin yorumun nedir?
Yorumunu olabilir yani ne diyeyim
İlla ki canım sonuçta karşımızdaki hayat kadını değil ve öyle bir muamele de kesinlikle kabul edilemez zaten.
Anlatmak istediğim aslında şu;
Fazla murc murc olmaz nerede nasıl davranacağını kestirirsin. ergen gibi hal ve hareketleri olmaz, yatak odasında da geçerli bu dediklerim ne istediğini bilen ve ona göre davranan insan olur genelde
Evet duyduğum laflar hep böyle oluyor yaşça küçükler trip vs atıyorlar çok diye
Yani insan herşeyden spğuyor sonra
Anladim
Senin nasıl kişilere ilgi duyuyorsun
Ben kimseye duymuyorum isim yok kimseyle
Ooo öyle hayat mı geçer kızz
Geçer geçer
Melankolik takılmayı mı seviyorsun?
Evet öyle gerçekten
Bir zamanlar bende öyleydim ama çok şükür çıkabildim
Sana da bir an önce bu durumdan çıkmanı öneririm
Nasıl peki?
Daha fazla sosyalleşerek, hiç birşeyi düşünmeyerek , seni mutlu eden şeyleri yaparak adım atabilirsin mesela
İstersen ben de sana yardımcı olmaya çalışırım, sohbetim çekilir
Atiyorumda sonradan duygusallsiyorum
Normal değil mi bu? Duygusallaşınca olumsuz yönde etkileniyorsun bunu pozitif hale getirmekte senin elinde
Denerim teşekkür ederim
Kız nereye kayboldun
Normal kardesim ben de oyleyim tum hayatimi benden buyuk bir kadina vermek isterim xkxjxkxkx
Seni kurnaz sende ağzının tadını biliyorsun😉
Hahaha emin ol daha zevk ve ruhsal doyum katar en azindsn ben oyle dusunuyorum
Milf avcısı seniiiii ama dikkat et kanka ava giden avlanır nekadar olgun insan okadar bilgili insan ve temkinli insandır.
Zevkler ve renkler tartışïlmıyor.
Peki bu durum beni milfçi yapar mı?
Bilmiyorum.
Teşekkürler beybi
Rica.
Nokta takıntısı var sende söyliyim
😂 hayır ama noktalama isaretlerini kullanmaya calışıyorum, anlatabildim mi?
Evet ama yanlış yerde kullanıyorsun 😀
Kullanmaya çalışıyorumdan sonra nokta gelecekti sen virgül koymuşsun
Neden? İki cümleyi ayırmak içinde virgül kullanılır.
Cümle bitti çalışıyorum da oraya nokta
Türkce ögretmeni misiniz? Ben kullanabileceğimi düşünüyorum. Cümleleri birbirinden ayırmak içinde virgül kulanılabiliyor.
Tamam kız kızma istediğin yerde kullanmakta özgürsün tabiii ama bu yanlış yerde kullandığın gerçeğini değiştirmiyor
Hayır kızmadım ama neden yanlıs oldugunu da anlıyamadım. Virgülün görevi nedir. Kullanımımım odukca yerinde olduğunu düşünüyorum. Yine de kafamı karıstırdınız.
Benim için sorun yok.
Eyv. Kral
Değil