Sebebini bilmiyorum ama nedense 30-35 yaşlarındaki bayanlar bana inanılmaz çekici Seksi geliyor yani 20-30 yaş arasındaki kızlara ilgi duyamıyorum bunun sebebi ne olabilir arkadaşlarımda hep dalga geciyor kız arkadaşlarım 30-35 yaş arasında olduğundan :(
Neden kendimden yaşça büyük bayanlardan hoşlanıyorum?
bu normal birşey aslında öyle düşündüğün içinde onları çekersin kendinede bu asılsız birşey yanii flört babındada başka işler babında da sürekli bir git-geller yaşar kadın senin açından sorun değil ama kadın açısından sorun olur birde o yaşlardakiler azıcık ayyy ne kadar yakışıklı falan derler kendinden küçüklere oda umutlanır durur işte bu olmaması gerekir burada üzülünde sen olursun her zaman
ilişkide aradığın sadece cinsellik olabilir mesela. daha olgunlar beni anlıyorlar dememişsin. sadece çekici ve seksi kelimelerini kullanmışsın. sanırım o yaş aralığındaki kadınların seksteki tecrübesi hoşuna gidiyor. ee sekste de bir kere alışınca bağımlılık yapıyor.
Yok sadece o değil bani anlıyor derken zırt bırt mesaj atma yok sürekli bir hesap sorma vs gibi hareketleri yok illaki seks olaraakta tabiki daha iyiler ama sadece seks amaçlı yazmadım ben o dediklerimi şu an yazdıklarımda dahil bu konuya
sonucta aşkın sevginin belli bir yaz aralığı yoktur bence. seni bu konu da yargılamıyorum. fakat şoyle bir durum da olabilir. rahatlığa alışmısındır, kendi yaşında birinin sorumluluğunu almak istemiyor sorumluluk almaktan kaçmak istiyorsundur. sonucta o yaş aralığındaki kadınların kendi hayatları var. seni onun bir parçasına dahil ediyorlar sadece. durumdan rahatsız olma, fakat ben bunun geçici bir donem olduğunu düşünüyorum. kendi yaşlarında birinden hoşlanıp ilişki yaşayacağına eminim yakın zmanda
Ben zaten yaşıtlarıma karşı değilim tabiki ama işte yaşıtlarım bana çok cocukça geliyor hal hareketleri davranışları anlamsız tripler vs sorumluluktan korkacak bir adam değilim ama yerine göre çocuklaşacak yerine görede agır olabilecek kızlar nedense benim yaş aralığımda çok az sanırım konu tam olarak bu...
aslında erkekler daha geç olgunlaşır derler ama senin durumunda farklı sanırım. o zman iki durum var. ya daha sana uygun ve yaşıtın biri çıkmadı henüz karşına. ya da yaşadığın ilişkilerden utanma arkdasında dur sonucta kadınlar kendilerinden büyük erkeklerle ilişki yaşadığında normal karşılanıyor. senin yaşadığının da bir farkı yok. ama sana tavsiyem senin yaşadığın ilişkilerle cevrende yaşıtlarıyla birlikte olan güzel çiftleri objektif olarak kıyasla. hala mutluysan nasıl bir sıkıntı olabilri. hayat senin sonucta!
Konu bence ben bakış açısı olsak 30 yaş üstü gibi bakıyorum konulşara sanırım ondan yani yaşıtlarımdan beğendiğim kızlar vs oluyor tabiki ama 1 hafta konuşsam sonra hemen soğuyorum hal tavır ve hareketleri yüzünden konu sanırım tam olarak davranışlarla alakalı güzellik ya da seks değil galiba...
yani artık herkes o kdar çok kadınla- erkekle iletişime geçip birşeyler yasamak istiyor ki. ve bir çoğu da olumsuz sonuçlanıyor. bazıları senin soylediğin sebepten, bazıları guvensizlikten falan. yaşadığın ilişkilere yanlış demiyorum ama yine de kendini şartlayıp doğru insanı kaçırmanı istemem.
Yo kendimi şartlandırmıyorum tabiki 23 yaşındada olabilir 25 de ama işte bakış açısı öyle olmalı yoksa çok yaşda değil takıldığım konu... Bakış açısı o yaş grubundakilerle örtüştüğü için benim o yaş grubunu yazdım...
anladım soylemek istediğini. sonucta senin yaşında ve seninle aynı bakış açısına sahip tek insan sen olamazsın. ama zaten ilişkilerde de önemli olan şey bu uyum. gerisini boşvermek gerekiyor bazen
Tabi illaki vardır ama benim çevremde yok varsada çok az sanırım kendi erkek arkadaşlarım içinde öyle düşünüyorum ben o yüzden erkek arkadaşlarım hep abi diyeceğim yaşta insnalar 35 - 40 yaş arası adamlarla muhabbet sohbet ediyorum ben
Yani bilemiyorum şu an için durum bu ama sanırım şu an tam olgun bayanların hoşlandığı yaş ve görüntüdeyim sanırım çünkü genç kızlardan çok olgun bayanlar ilgi gösteriyor...
Benim elimde olan birsey değil ki ama benim zevklerimde ve renklerim tuhaf mesela cüce biraz güzel kiz gorsem acayip ilgimi çekiyor neden anlamadim ama oyle :)
Ben genel olarak olgunlardan hoşlanıyorum çünkü diğer kızlar bana çok cocukça geliyor ve hal hareketleri beni sinirlendiriyor sadece cinsel manada söylemedim onu yani günaydın bu arada ;)
Hayır kesinlikle kimseyi üstün görme gibi bir niyetim yok. . kız erkek muhabbetine döndüren sensin. . ben 2 cinsiyet için görüş yapmistim. .:) isteyen herkes istediğini alır er ya da geç m
Okudum okudum merak etme. Eh hep derim sadece tip önemli değil senin gülüşün duruşun bana çok sempatik geldi ama yaşam tarzı olarak malesef ki bana itici geldin. Seks'e önem veren birisin masumane duruşunu yitirmişsin. Ben masum erkek severim. Nedense aklı bunda olanlar bana tehlikeli geliyor. Sözümü üzerine alma canım
Çok korktum senden hele o kız neydi yanında yok anam yok ben kıskanç insanım seni yolarım zaten sende gelemezmişsin böyle şeylere geniş adamsınn herkes kafasına göre olsun her dakika mesaj atmasın diyosun yok yook olmaz amanın
En İyi Cevaplar