Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendi mesleğim olduğu için biliyorum bayanlar için en rahat meslek..
Mezun olduktan sonra eczane açabilirsiniz, öğretim üyesi olabilirsiniz, ecza depolarına mesul müdür olabilirsiniz, hastanelerde iş bulma imkanınız var..
İş koşulları ve çalışma ortamı tercih ettiğiniz çalışma şekline değişkenlik gösterir..Maaşı , eğer işveren tarafından özel bir anlaşma yapmadıysanız eczacı odasının her sene eczacılar için belirlediği maaşı baz alarak işyerinize bildirip ödenmesini talep edebilirsiniz..
Ben eczane sahibi bir eczacı olarak sabah 08.30 ve akşam kışın 19.00 yazın 19.30'a kadar çalışıyorum..
Yılda 2 kez Bölge hükümet tabiplikleri tarafından gerçekleştirilen denetimler vardır..36 Yorumla
Soran+1 yılEndüstride ilaç üretiminde çalışmayı düşünüyorum. Sence ne gibi zorlukları olur. Maaşı ortalama kaç civarıdr.
- +1 yıl
ankarada 9:00 - 19:00 oldu
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılBir bayan için çok güzel bir meslek bence işin mantığın kavradın mı kendine dükkan bile açabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBende bir bayan için oldukça uygun buldugm için seçtim
- +1 yıl
Ne kadar güzel umarım başarılı olursunuz :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Inşallah :)
bence muhteşem bir meslek, okumak ve o işi yapmak isterdim. Ah ah şu sınavlara hazırlanırken az kafamı kullanaydım keşke.. Sağlık alanında olan her mesleğe ilgim var. Çalışma ortamı, koşulları, aldıkları maaş falan bence gayet iyi. Garanti meslek ya, en azından aç kalmazsın düşünme bile tutuyorsa falan.
10 Yorumla
+1 yılher yöüyle çok güzel bir meslek
ben seömediğim için pişmanım
10 yıldır diyolar eczacılara sınırlandırma gelecek ama yok nerdeee14 Yorumla
Soran+1 yılHangi sınırlandrmadan bahsediyosun?
- +1 yıl
hep diyorlardı eczacılar bir memur gibi devlete bağlı olarak çalışacak...ama hiç bir değişiklik olmadı
Soran+1 yılAnladım. Peki sence böyle olması dahamı kötü?
- +1 yıl
yok şimdi çok iyi..tam okunacak meslek bir kere çok rahat kendi işin patronu gibi oluyorsun..ama eğer memur statüsüne getirilirse o zaman nasıl olur bilmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eczacıysan her türlü iyi ama çalışansan eğer çalıştığın kişiye bağlı, Şöyle ki tatlım çalışan siparişlere bakmaz ve siparişleri sen alırsan firmalardan promosyonları da sen alırsın ve maaşın iki üç katına çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılEndüstride ilaç üretiminde çalışmak benim hedefm
eskidendi karizması.şimdi sıradan esnaftan farkı kalmadı.tezgahlar kozmetik ürünlerle doldu.bide çok çileli sıkıntılı stresli bir iş.devlet sürekli sağlık politikalarında ilaç satışlarında icatlar çıkardığı için.uğraşılcak iş değil
02 Yorumla
Soran+1 yılIlaç satışı değilde, ilaç üretiminde çalışmayı düşünüyorum. Odamı uğraşılcak iş değil?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yıldıştan kolay gözüken içine girdiğinde her iş gibi bu mesleginde çok yorucu kimi zaman acayip bunaltan bir iş oldugunu göreceksın
00 Yorumla eczanede kalfalık içinmi yoksa eczacılık çalışıp eczane açmak içinmi soruyorsun gerçi fark etmezz her şartlarda güzel bir meslek bence hele eczane seninse bol paralı işlerden biri
16 Yorumla
Soran+1 yılAslında endüstride çalışmayı düşünüyorum yani ilaç üretiminde. O olmazsada eczanede çalışıcam. Kalfalk olmicak çünkü üni okicam yurtdışında. Türkiyede yaşamyrm ama gelebilirim üni bitince
Soran+1 yılTeşekkür ederim Inşallah :). Ya şimdi türkiyeye gelsem böyle bir üni bitirmiş olarak. Olanaklar sence nasıl olur benim için?
Soran+1 yılAma ben bu bölümü bitirip türkiyeye gelsem, türkiyede çalışsam diyorum. Benim için iş olanakları nasıl olur
+1 yılcanım şu an ıyı değil eskıden olsa ıyı derdım ama eczacılarınd aişi zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yönden sıkıntı var?
- +1 yıl
parasal
+1 yılbende eczacıyım seneye tükan açcam.aylık en az 3 ortalama 5 bin kazanırım diye düşünüyorum.ayrıca rahat ama bazen stresli bir meslek
03 Yorumla
Soran+1 yılYurtdışında okuyupta gelicem. Hatta birkaç yıl çalışırm ve sonra gelirim. Sence iş olanakları nasıl olur benim için?
- +1 yıl
eczacılık güzelde çok fakülte açıldı yakında istihdam sorunu olabilir.bu zamanlarda iş sahibi olursan şanslısın
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılvalla süper canım koşul olarak rahatlar kazanç da iyi tanıdığım var
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışansan çok kolay değil, eczacı isen eczaneyi açtığın bölge iyiyse kazançlı değilse ancak çorban kaynar.
00 Yorumla
+1 yılistedigim meslekti.parası az diye yazmadım :D rahat iş kebap
04 Yorumla
Soran+1 yılAzmı parası? Çok ilginç ben yurtdışında yaşıyorum ve burada türk parasyla en az 6 bin kazanrsn
- +1 yıl
yeni kanunlarla berbat oldu.artık her önüne gelen eczacılık mezunu eczane acamayacak.öğretmenlik gibi tayin işleri felan geldi.her bir muhite bir eczane kuralından dolayı.yakında uygulanmaya başlarr.
Soran+1 yılTürkiye yasal olarak karışık sanırım. Şimdiyle 5 yıl onranda çok farklılk olabiliyor..
- +1 yıl
evet aynen öyle
+1 yılacaip rahat oldugunu cok yakınımdan görebiliyorum...
00 Yorumla
+1 yılrahat ve güzel meslek
00 Yorumla
+1 yılbol para kazandıran bir meslek
00 Yorumla
+1 yılBakkal oluyosun ya, sana uygunsa süper meslek.
04 Yorumla
Soran+1 yılBakkal?
- +1 yıl
Evet bakkal. Eczane açtığında yeni ilaç falan yaptığını düşünmüyosun dimi? Aa yok ilaç firmasında çalşcam diyosan oralara da zaten kısıtlı sayıda eczacı alıyolar. Ki yine ilaç geliştirme faaliyetlerinin çoğu yurtdışında oluyor.
Soran+1 yılBen zaten yurtdışında yaşıyorum. O.bölümü burada bitiricem ve daha sonra endüstride çalışmayı düşünüyorum birkaç yıl. Şimdi türkiyeye gelirsem benim için olanaklar o yönde nasıl olur sence?
- +1 yıl
Ya burada akademik bişiler yapmadığın sürece büyük firmaların dikkatini çekemezsin. O sebeple çoğu kolay yoldan kendi eczanelerini açmayı tercih ediyor. Türkiyede yaşycaksan açıkçası bende onu öneririm.
her işin bir zorluğu vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sıkıcı. Ekmek degilde ilaç satiyorsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılIlaç yapmayı düşünüyorm :). Endüstride çalışmayı hedefliyorum
Bence çok rahatlar
00 Yorumlaiy ama sıkıcı yav
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler