Askeri okulu dereceyle bitiren bir kişi, lise yıllarında okul bahçesinde ateş yaktığı için göz altına alındığı ortaya çıkınca TSK'dan ihraç ediliyor. Pek mantık yok yani...
Devlet, askeri v.b gibi kurumlarda sıkıntı olabilir. Raporu intihar olarak vermeselerdi iyi olurdu ama yaşı küçükmüş, belki o bir şekilde + olur.00 Yorumla
intihar m etti . yoksa yanlışlıkla mı yedi o ilacları. yani antibiytikle süt icmek gibi?
01 Yorumla
Soran+1 yılne yazık ki intihar.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılEn başta düzeltmek isterim İntihar denince( Ölüm ) İntihara teşebbüs denince kuzeninin yaptığı anlamına gelir. Bence bişey olmaz sonuçta 14 yaşında henüz çocuk ve raporu falan yok bişey olmaz
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılintihar vakası diil de zehirlenme olarak geçerse kayıtlara bir sorun teşkil etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılkayıtlarda intihar vvakası yazıyor sanırım.
- +1 yıl
o zaman sorun olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
intihar bu gibi mesleklere engel oluyor maalesef. Sadece polisilik değil, bir çok meslek dalını etkiliyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılbaşka ne tür meslekler?
Soran+1 yılama yaşı daha çok küçük.?
yani , her yaş için bu mu geçerli.
yanlıs bilmiyosam intihar raporu aldıysa zor cınku psikolojik olarak manı asker polis vb yarın silahlı bir görev mensubu oldugu için engel oluyolar ama yinede deaylı bı arastır sen yinede büyük ihtimal ama intihar raporu psikolojık olarak manıdır
00 YorumlaOlamaz tatlım akıl saglıgı bozuk olanları almıyorlar meslege ayrıca da hap ıle ıntıhar etmesın bır daha kı sefere.Cunku hap ıle bır ınsanın ölmesı kolay degıl
00 Yorumla
+1 yılolur niye olmasın neticede sicilemi işleniyo intihar gıda zehirlenmesi denir geçilir
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 302 cevap paylaştı. Daha bu yaşta .. Umarım aklını başına alır bundan sonra. Ama şansı varmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılne yazık ki, daha çok küçük..
yani televizyondan ordan burdan izliyor.
canından olacaktı.
onun için bende üzülüyorum.
inşallah meslek seçimine olumsuz zararı olmaz.
ıntıhar raporu varsa herhangı bır askerıye yada polıslıge engel dıye bılıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsker(subay/astsubay/uzman) olamaz, polis olamaz, bazı devlet kademelerinde görevlendirilmez.
00 YorumlaBenim kuzenim 16 yaşında ilaç içti intihar amacı ile.
şu an çok pişman. Polis olmayı çok istiyor. Sizce engel olur mu?01 Yorumla- +1 yıl
Ben 13 yaşındayım bende öyle bir şey yaptım çok pişmanım polis olmak istiyorum umarım olabilirim.
+1 yılAynı girişimde bende bulundum ve kayıtlara bu şekilde geçti sususid düşünceleri var diye şimdi ben polis ya da asker olamayacak mıyım?
00 Yorumla
+1 yılOlamaz artık.Ergenliği tutmuş açıkcası psikolojik yardıma ihtiyacı var.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılolur ama o kişinin psikolojik destek alması gerek
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar