Şartları benim için uygun ama daha önce kasiyerlik yapmadım zorlanırmıyım sizce zor bir işmi? İstedikleri evraklar var da o an çok durmadım üstünde şimdi düşününce tuhaf geldi annemin ya da babamın kimlik fotokopisini istediler bide numara tabi ama kimlik fotokopisi ne alaka düşünce garipsedim başıma heran gibi bişey gelirse bilgileri olsun gibi bişeyler söyledi müdür mantıklımı sizce
Cevabın nedir?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 650 cevap paylaştı. Para ile ugrastigin icin kendilerini guvene almak amaciyla anne veya baba kimlik fotokopisi istiyorlar benzin istasyonlarinda market kasiyerligi kolay istir ama acik cikarmaman lazim diger is arkadaslarina cok fazla yuz verme marketten biseyler alip sana haber vermeyebilirler sadece markette birlikte calistigin kisilerle samimi olabilirsin her vardiyayi teslim aldiginda veya teslim ettiginde kasadaki parayi eksiksiz teslim aldigina veya teslim ettigine cok dikkat et iyi calismalar hayirli olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılSağolun inşallah hayırlı olur ☺️ biraz stres yaptım galiba 🙄evet söyledikleriniz mantıktı geldi teşekkür ederim bu bilgiler için 🙏
Soran+1 yılO konuda sıkıntı olmaz dikkat ederim tek stresim işi öğrenmek yinede teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yıl🙂 iyi geceler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBukadar korkmanıza gerek yok, alışamamaktan korkma, insanoglu herşeye alışır demiş dostoyveski :) yani müşteri gelicek sana vericek eşyasını okutucaksın bukadar :)
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet belki öyle ama para işi sonuçta oyüzden stres yaptım hata yaparım yanlış bişey yaparım diye
Cevap sahibi+1 yılYok gerçekten ilk işe girerken herkes öyle çekiniyor, ama emin olun çok kolay alışırsınız, hata yapacağınız birşey yokki, hata yapmamaktan korkun asıl,:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️ Bugün başladım zor gelmedi ama daha ilk günüm bakalım çok yoğun biyer hızlı ve dikkatli olmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim ne takıntılı bir ruh hastasısın :D :D
+1 yılKolay merak etme ben asla hesap kitaptan anlamazken kasiyerlik yaptım 2 güne kalmadan öğrendim. basit kasa herşeyi yazıyo zaten 2 ve 3 kuruş hesabı var o kadar onları da öğretirler zaten korkma.. bu arada o istedikleri evraklar yerine göre değişir opet büyük bir firma zarar geleceğini sanmam
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için ☺️ Bugün başladım çok zor gelmedi şimdilik ama tek sıkıntı çok yoğun biyer hızlı ve dikkatli olmak gerekiyor
- +1 yıl
Rica ederim..😊 işin hayırlı olsun..😉
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah hayırlı olur ☺️🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Ben opet de çalışıyorum çok iyi bir seçim yapmışsın iş kolay prosedürü uygula kimseyle samimi olma hayırlı olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSağolun inşallah hayırlı olur 🙏 siz nekdardır opette çalışıyorsunuz ençok neye dikkat etmeliyim
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 🙏
+1 yılAcik cikartmama bak senden keserler
10 YorumlaBasit bir is ya
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 🙏
+1 yılÇalışma saatleri fazla
01 Yorumla
Soran+1 yılYo 7saat çalışıcam
Yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKolaymıdır sizce ne gibi zorlukları olabilir
+1 yılMantıksız