Sizce kiz kardesim beni kıskanıyor mu?

ben 20 yasindayim kiz kardesim 18 yasinda. Hergün kavga ediyoruz onunla, kavgasız tek bir günümüz bile yok. Laflariyla yilan gibi sokuyo bazen söylediklerine düşündüklerine sasiriyorum. Benden nefret ediyor resmen ve benden bir an önce kurtulmak istedigini söyledi. Sucum ne bilmiyorum ama kiskandigini düsünüyorum ama kendime bile itirad edemiyorum bunu. Ama ona göre ben cok kiskancmisim insanları kıskanıyormusum ve kiskancliktan ne yapcagimi sasirmisim halbuki alakasi yok. Dün öyle agir konustu ki bana karsi kalbim cok kirildi. Benim pek arkadasim yok hatta hic yok ve beni kimsenin sevmedigini yapayalniz kaldigimi söyledi. Yanlizigimdan vurdu beni yani. Bende dedim ben gücümü yanlizligimdan alıyorum ve eger arkadas tutunsaydim böyle iyi yerlere gelemezdim. Bu arada avukat olucam insallah. Kendiside markette calisiyor. Aslinda ikimizde cok basariliydik okulda ama kendisini hic bir is yeri almadigi icin acisini benden cikartiyor. Ben ne yapcagimi sasirdim biktim artik böyle bir kardesle ayni evde böyle olmaktan yoruldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Not: Bozuk türkcem icin özür dilerim türkiyede yasamiyorum. Sacma sapam yorumlar yapmadan söylemek istedim. Tskler
Sizce kiz kardesim beni kıskanıyor mu?