Dershanede bir kız var sadece bana yapıyor oturup kalkmama bile karışıyor ne yapıyorsun ne yapacaksın neden neden diye sürekli onu ilgilendirmeyen özel sorular soruyor her defasında açıklama yapıyordum ve sürekli açık arar gibi dalga geçer gibi konuşup laf çarpıyor bugün ters tepki verince laf dalaşına girdi bunun nedeni nedir canımı sıkıp duruyor ayrıyeten bugün iki kızda hiç konuşmuyor o zaten gibisinden benimle gülerek dalga geçtiler dersin ortasında ve dershaneyi bırakmayı düşünüyorum huzurum yok çünkü?
Güncellemeler
+1 yıl
Sürekli inceleniyorum bunun nedeni sizce ne
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
zorbalık yapma derdindeler ama bence sen dershaneyi bırakmak yerine git onları daha fazla rahatsız et
Kendi halimde birisiyim anksiyetem korku ve heyecana neden oluyor buda onların ağzına sakız oldu tam 3 kişi birden üstüme hucumladılar
öncelikle sakinliğini koruman gerek karşındaki insanı bu şekilde rahatlıkla alt edebilirsin korkun ve heyecanın onların faydalanacağı bir şeye dönüşmemeli buna izin verme yoksa hep rahatsız edilirsin fiziksel güç yerine zekanı kullanarak onları alt edebilirsin mesela
Donup kalıyorum konuşmamam onlara dert olmuş oradan vuruyorlar gerçekten sinirlerimi bozdular karşılıkta veremedim
sessiz kalman kötü olmuş ama cesaretini toplamalısın
Zorbalık yapıyorlar karsılık vermiyor musun dershanenin inek öğrencisi gibi😳
Buradaki gibi olsam donuyorum karşılık verince laf dalaşı
Kac yasındalar bunlar
Değişken birisi 23 vardır diğerleri 19
Dershanede cok pasif kalma bence
Haddlerini bildirmeye çabalayacağım
Pasif kalırsan bulaşırlar ben ortaokulda dershaneye gidiyordum biliyorum ondan fazla pasif olma
Anksiyetem heyecan korkuya neden oluyor tutuk kalıyorum maalesef belli etmemeye gayret etsem de yakında bırakacağım zaten huzurum yok
Nicin gidiyorsun dershaneye
Yks hazırlanmak içindi ama pekte faydası olmadı
Ne bolumu dusunuyorsun
Yüksek bir bölüm düşünmüyorum çocuk gelişimi 2 senelik sadece düzgün bir üniversite okumak istiyorum zaten bu bölüm için dershane istemem çok saçmaydı
Hedeflerim küçük açıkçası
Düzenli çalışarak bence girersin güzel biyere daha kaç ay var sınava
7-8 ay kaldı umarım teşekkürler desteğin için istediğim hedefe ulaşabileceğimi düşünüyorum
Bazen hemen sınav günü gelse diyorum
Hedefini daha yuksek tutabilirsin bence calisabildigin kadar fazla calis dusuk gelirse zaten o bolume girersin yine
Normalde öyle yapmayı düşünüyordum da matematik yapamıyorum birde yüksek bölüm kazansam bile o bölümde okumayı başarabilir miyim emin değilim elimden geleni yapacağım bekleyişime değsin
Yaparsın ya matematik zeka gerektirmiyor ezber formul bildigin surece butun soru tiplerini gordugun surece yaparsın buda zamanla olur
Birisi bana birbebir anlatınca anlıyorumda o topluluğa hızlı anlatılan ya da videolarda olmuyor sayısal zekam pek yok
Sen maşAllah iyi yüksek bir bölüm kazanmışsın
Kusura bakma ya habet etmeden uyumusum okul oldugundan grc saatlere kalamıyorum
Sorun değil tahmin ettim
☺️